Singles Nights

Wil je (weer) graag een fijne relatie?

Singles Nights: voor iedereen die zichzelf een gelukkige relatie gunt. Deze avonden gaan je op veel fronten helpen.

Als jij schoon bent van oude emoties, jezelf respecteert, van jezelf houdt, leeft vanuit je gevoel en in staat bent om liefde te geven en te ontvangen, heb je al een hele goede basis te pakken voor het aangaan van een, voor jou, fijne relatie.

We helpen je hierin op weg. Wij, Maurice en Caroline, gaan met jou en de andere deelnemers de diepte in door veel te voelen, te delen en te helen. We zetten alles wat we beschikbaar hebben in om je verder te helpen.

We werken met een kleine groep van maximaal zeven personen, zodat we veel aandacht hebben voor ieder van jullie. Daardoor is het voor jullie veilig en intiem genoeg om eerlijk naar jezelf te durven kijken, met elkaar te delen wat er in je omgaat, je open te stellen voor de nodige heling en het ontvangen van verhelderende inzichten.

Waar werken we aan?

  • Je eigen gevoelens toelaten
  • Jezelf durven zijn en in eerlijkheid te laten zien wie je bent
  • Angsten voelen en verwerken, zodat je je (weer) open durft te stellen. Je kunt hierbij denken aan angsten om afgewezen te worden, om niet mooi of goed genoeg te zijn, om je te binden, om opnieuw in een moeilijke relatie terecht te komen of om (weer) op de ‘verkeerde’ man/vrouw te vallen, etc.
  • Boosheid voelen en toestaan, zodat je voelt wat je niet en wel wilt, je grenzen kunt stellen en daarnaar weet te handelen
  • Verdriet voelen en verwerken zodat je schoon wordt van oude pijn, die je weerhoudt om een nieuwe relatie aan te kunnen gaan.
  • Liefde voor jezelf, jezelf alles waard en leuk vinden, vertrouwen in jezelf en voelen dat je goed genoeg bent en er toe doet
  • Het loslaten van oude liefde(s) of ongezonde relaties
  • Het herkennen van onzuiver gedrag en motieven bij een ander
  • Liefde kunnen ontvangen
  • Schaamte en bevrijding

Singles Nights : Investering in jezelf…

In totaal 12 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken.

€ 395,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk Klik hier voor informatie over gedeeltelijke vergoeding ziektekostenverzekeraars.

€ 495,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

 

Jolanda:

“Ik heb de eerste serie van de Singles Nights mogen meemaken; in groepsverband met allemaal supermooie en leuke singles (waarbij ik de gedachte had: hoezo zijn die single?). Het is onbeschrijfelijk mooi hoe Caroline en Maurice elkaar aanvullen en mij mee hebben genomen naar mijn eigen gevoel, waar ik blijkbaar ver vanaf was komen te staan. Dit helpt mij inmiddels in het nemen van beslissingen die goed voelen en dus ook goed voor mij zijn. De sfeer voelde open en veilig om kwetsbaar te kunnen zijn. Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb.”

Karin, directiesecretaresse:

“Lieve Maurice en Caroline,4 avonden Singles Night: een diversiteit aan mensen, zachte maar goede confrontaties, geweldige muziek, oprechte aandacht voor iedereen en veel liefde. Dat zijn de steekwoorden die ik ervaren heb. Een heel stuk wijzer, vrijer, lichter en sterker ging ik bij jullie de deur uit. Dank jullie wel!!”

 
 

Ervaringen van cliënten

Ruth:
“Ik ben bij Caroline en Maurice gekomen om inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn loopbaan. We kwamen er samen al snel achter dat om deze vraag te kunnen beantwoorden, ik eerst andere stappen moest zetten. Dit ging onder andere over zelfliefde. Maar ook zoveel andere zaken die naar boven zijn gekomen. Fouten maken, afgewezen worden, dingen niet zo zorgvuldig moeten willen doen maar er luchtiger naar kunnen kijken, door een ander gezien worden op een manier die niet helemaal klopt. Caroline en Maurice hebben mij hier in hun gezamenlijke aanpak heel goed in begeleid. Ik kreeg heel veel liefde en erkenning in er mogen zijn. En geen ruimte om daar omheen te draaien. Als we niet tot de kern kwamen, hadden zij dat altijd door. En werd ik er weer bij gehaald. Beiden met een andere aanpak en een hele fijne aanvulling op elkaar. Ik ben meerdere keren geweest en telkens als ik de ruimte van de sessies binnenkom, ervaar ik een thuiskomen. Caroline en Maurice, bedankt voor alles wat ik tot nu toe al bij jullie heb mogen leren en ervaren. “

Ellen:
“Mijn coachingsgesprekken met Caroline en Maurice heb ik als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb hen leren kennen als betrokken coaches die werken vanuit hun hart en gevoel. Caroline is warm en voelt je goed aan. Maurice kan op een liefdevolle wijze confronteren en spiegelen. Hierdoor vullen ze elkaar goed aan. Ze raken direct de kern, waardoor ik in korte tijd snel stappen heb kunnen maken. Ik heb geleerd om oude gevoelens te verwerken zodat ze me niet meer belemmeren, om meer mijn gevoel te volgen, hierin vertrouwen te hebben zodat ik helemaal mezelf kan zijn. Ik zie duidelijker waar mijn sterke kanten liggen. Ik heb meer energie, veerkracht en ervaar ruimte en overzicht. Mijn omgeving merkt die veranderingen ook op. Ik raad Caroline en Maurice van harte aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding.”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder