“Our relationships are heart to heart relationships. Ours is a business of love, not a business of money or materials.”

– Sri Sathya Sai Baba

CB_businesscoaching2

 

Mensen maken het bedrijf. En als mensen zich goed voelen binnen de bedrijfscultuur – als zij op hun plek zitten, kunnen lezen en schrijven met elkaar, zich vrij voelen om hun talenten en kwaliteiten te gebruiken, èn elkaar kunnen en durven inspireren tot ongekende hoogten – dan gaat het goed!

En gaat het goed? Of zou u willen dat alles wat soepeler loopt?

Mist u enige bevlogenheid bij uzelf of bij elkaar?

Hebt u twijfel over hoe het op dit moment loopt binnen uw bedrijf?

Loopt u opdrachten of orders mis of loopt het bedrijfsproces niet optimaal?

Het kan anders!

Wij helpen u om de vinger op de zere plek te leggen. Wij zien de oorzaken van de pijnpunten. En dat is het startpunt van de verbetering.

Door middel van onze coaching zorgen we voor bewustwording dat u en uw mensen zich weer goed voelen! Voor u een hele zorg minder, en vooral omdat daardoor alles weer loopt. Precies zoals het hoort.  CB Coaching maakt bewust en laat mensen weer voelen en leven zoals het bedoeld is, ook in hun werk!

Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het begeleiden van één van uw werknemers als hij of zij kampt met issues die het functioneren en werkplezier belemmeren. U kunt denken aan elk onbewust gedrag dat verandering behoeft, onzekerheden, overspannenheid, burn-out of reïntegratie na ziekte.

Hebt u vragen of wilt u met ons kennismaken? Bel of mail ons:

info@cbcoaching.nl / M 0614 302 556