Zoveel mensen kampen met een burn-out. Sommigen nog maar net, anderen al jaren. Veel piekeren is een bekend symptoom dat optreedt bij deze vorm van uitputting. En veel piekeren duidt er op dat je veel te veel in je hoofd leeft. De spreekwoordelijke emmer loopt over met onverwerkte emoties. In jezelf opgehoopte angst en spanning leiden tot paniekaanvallen. Alles wordt je te veel. En het onderdrukken van de onverwerkte emoties kost elk moment een grote hoeveelheid aan energie. Uitputting en lusteloosheid zijn het gevolg.
 
Wil dit weer goed komen dat is het van groot belang dat je weer durft te gaan voelen. Dat emoties worden toegestaan in plaats van weggedrukt zodat deze emoties jou kunnen loslaten en verlaten en er weer ruimte in jou ontstaat. Het hoofd moet tot rust komen en het gevoel moet weer aan, zonder dat, kan er geen echte genezing plaatsvinden.
 
Hoe doe je dit dan? Als je kampt met burn-out of burn-out achtige klachten dan heb je hulp nodig om dit voor elkaar te krijgen. Maurice en Caroline helpen dagelijks mensen hierbij. Herken je dit? Heb je al veel geprobeerd of wil je jezelf dat liever besparen en kies je voor de kortste weg terug naar je zelf? Neem dan contact met ons op! info@cbcoaching.nl / M  0614 302 556