Een serie filmpjes van circa 2 minuten over hoe om te gaan met alledaagse issues voor iedereen. Iedere zondag verschijnt een nieuwe aflevering. Je kunt je abonneren op het YouTube kanaal van Caroline Bun, en ontvang bericht zodra een nieuwe aflevering is verschenen.

2017

Afl. 1 Durf te voelen

Een aansporing om je te openen voor je gevoel: Durf te voelen!

2016

Afl. 1 Onrust
 :

Wat je kunt doen als je onrust in jezelf voelt.

Afl. 2 ‘Spiegelen’ :

Weet jij wat ‘spiegelen’ is en wat het over jou zegt? Zo leer je jezelf beter kennen en wat je er aan kunt doen om jouw leven aangenamer te maken.

Afl. 3 Trauma’s

Wat helpt je om traumatische ervaringen te verwerken.

Afl. 4 Dichtbij jezelf blijven

Wat is dat, dichtbij jezelf blijven?

En als extra tip: Als je dichtbij jezelf blijft, ben je je bewust van jezelf, van wat je voelt en verloochen je je gevoel niet. Je kunt alleen trouw zijn aan jezelf, als je jezelf voelt, je gevoel erkent en naar jouw gevoel luistert en handelt. Angst om een ander teleur te stellen of angst voor afwijzing is een emotie om te doorvoelen, totdat er niets meer van over is. Niet een emotie om naar te handelen. Dat wat goed voelt, doe je. Dat wat niet goed voelt, doe je niet. En als je het nog niet weet wat je voelt, dan is het moment om te handelen nog niet daar….

Afl. 5 Vertrouwen

Vertrouwen is goud waard. Maar wat doe je als je het (even) kwijt bent?

Afl. 6 Rouwverwerking

Wat is belangrijk als je geconfronteerd wordt met het verlies van een geliefde in je leven? De essentie van rouwverwerking komt hier aan bod.

Afl. 7 Houden van jezelf

Wat is dat, van jezelf houden en hoe doe je dat?

Afl. 8 Keuzes maken

Hoe herken je in jezelf wanneer een bepaalde keuze kloppend voor je is en wanneer niet. Caroline bespreekt hierin een eenvoudige maar zeer essentiële tool die je kunt gebruiken bij het maken van keuzes in je leven.

Afl. 9 Hooggevoeligheid

Hoe je om zou kunnen gaan met je hooggevoeligheid.