Leer ons kennen tijdens de Healing Satsang Night!

Als je Caroline Bun in een woord zou moeten typeren, is ‘liefdevol’ wel het meest treffend. Caroline is warm, open, eerlijk en ziet altijd het goede in jou. Ze is een coach die feilloos aanvoelt wat er voor jou nodig is om (weer) vanuit je hart te kunnen leven en jezelf te kunnen zijn. Zij begeleidt jou als geen ander vanuit haar heldervoelendheid en helende kracht.

Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan.

Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot internationaal advocatenkantoor en daarna als bedrijfsjurist bij de NS. Hierdoor leerde zij vele facetten kennen van het nationale en internationale bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening, overheden, gezondheidszorg en de vastgoedsector. In die jaren heeft Caroline in veel verschillende landen gereisd en gewerkt.

Het juridische gaf Caroline geen voldoening meer. Ze wilde meer voor de mens zelf betekenen. En dat heeft geleid tot een carrière switch. Een opleiding tot coach en tot journey therapeut legde in eerste instantie de basis. Samen met Lenet Leusink richtte zij GroeiNU! op, een coaching en trainingsinstituut voor de advocatuur, en begon tegelijkertijd haar eigen coachingsbedrijf Caroline Bun Coaching.

Vlieguren in coaching, trainingen, helende reizen, en het volledig aangaan van haar eigen leven met al zijn facetten – moederschap, scheiding, nieuwe man -waardoor haar contact met ‘boven’ 100% is geworden- leidde voor Caroline tot haar huidige manier van werken.

Als Caroline met je aan de slag gaat, merk je al snel dat er iets bijzonders gebeurt.
Ze voelt waar jouw pijn of issue zit en behandelt die met haar verhelderende woorden en geeft je een healing met haar helende handen. Haar liefdevolle en coachende woorden helpen je jezelf te vinden en écht van jezelf te houden. Iedereen die bij haar uit de praktijk vandaan komt heeft gekregen wat nodig is.

Caroline haalt het beste uit je naar boven, met hulp van ‘boven’.

Caroline is Registertherapeut BCZ®.