Voor Healing Satsang Night klik hier!

DE HELENDE REIS

Deze methode is ontwikkeld door Brandon Bays.

Wat is de basis van de helende reis?

Tijdens een eerdere gebeurtenis heb je als het ware een emotie ingeslikt. Om die emotie in het vervolg niet meer te hoeven voelen, heb je jezelf, meestal zonder dat je het door had, uit zelfbescherming bepaald gedrag aangeleerd (patroon) of bepaald gedrag opgelegd (belofte). De gebeurtenis verdwijnt vaak in het onbewuste. De ‘ingeslikte’ emotie ligt nog ergens in je lichaam opgeslagen. Aan de buitenkant is alleen een onverklaarbaar gedrag, emotie of lichamelijk probleem zichtbaar.

Zolang de “oude issue” nog in je lichaam zit, draag je de daaraan gelinkte emotionele of lichamelijke ballast met je mee. Tijdens de innerlijke reis bied ik je de opening om de in je lichaam opgeslagen emoties weer te gaan voelen. De neiging kan zijn om er van weg te willen, toch gaat het er juist om om die emoties alsnog welkom te heten, te accepteren voor wat er is en te voelen. Dan kunnen de in je cellen vastgezette emotie weer lostrillen en je cellen verlaten. Mogelijk komen er ook bijbehorende herinneringen in je bewustzijn. Dat is niet noodzakelijk en als het wel gebeurt helemaal goed. Je krijgt de kans je, vanuit de ingeslikte emotie van toen, alsnog te uiten.

We zullen ook kijken naar overtuigingen die in jou zijn ontstaan of beloftes die je jezelf hebt gedaan, en die je niet langer meer ondersteunen in je leven van dit moment. Door deze bewust te worden, kan je je lichaam schonen van deze overtuigingen en beloftes.

Als alles gezegd is wat gezegd moet worden, zal je ervaren dat je kunt vergeven. Je lichaam zal in staat zijn de emotionele of lichamelijke ballast los te laten. Na de reis zal je je bevrijd voelen, vrij van oude patronen, belemmeringen of fysieke klachten.

In vele gevallen worden lichamelijke klachten veroorzaakt door emotionele issues. Door het loslaten van de emotionele issue wordt de weg vrij gemaakt voor de fysieke en/of emotionele heling. De zelfhelende kracht van je eigen lichaam kan dan zijn werk weer doen.

Caroline Bun is opgeleid door Brandon Bays en sinds 2007 een geaccrediteerd Journey therapeut, of zoals Caroline Bun het  liever noemt, een helende reis coach of begeleider. Jij bent het immers zelf die door in contact te komen met je innerlijke kracht, je eigen essentie, de benodigde antwoorden vindt en jezelf bevrijdt van opgebouwde patronen, belemmeringen en emotionele of fysieke klachten. Caroline is ook opgeleid tot Conscious Couch door Kevin Billet, de echtgenoot van Brandon Bays. Caroline is bij vele seminars trainer geweest, in 2010/2011 Journey Embassador in Nederland en in 2009/2010 met Brandon en Kevin naar India.