Ervaringen van klanten

 

 

Laat deze ervaringen van onze klanten je overtuigen

S. 31 jaar:
“De humor van Maurice en de warmte van Caroline, het vertrouwen en de doortastendheid van beiden, de bizarre muziek en de fijne energie.. al deze factoren samen hebben mij voor het eerst het inzicht gegeven dat ik nodig had om te genieten van het leven. Een andere insteek. Voor het eerst in mijn leven zijn er stiltes in mijn hoofd. Is er rust en is de humor terug. Lieve Caroline en Maurice, dank jullie wel! En wie weet, tot in de toekomst.” – vrouw, getrouwd, 3 kinderen

Marlies:
“Jullie zijn echt een top duo samen! Het is echt een cadeautje voor jezelf, elke sessie weer! Besef me dagelijks hoeveel positieve veranderingen jullie in mijn leven gebracht hebben, hoeveel ik los heb gelaten wat me nu niet meer in de weg zit. Elke dag weer dankbaar daarvoor! Wat jullie doen is uniek en dat gun ik iedereen. Ik blijf het zeggen, maar o zo dankbaar! Ik dacht er vanmiddag nog aan hoeveel lichter ik me voel en wat een last ik eerder met me droeg.”

Hella van Kampen:
“Op een pure, eerlijke en respectvolle manier word je gespiegeld, altijd thuiskomen bij Caroline en Maurice.”

Astrid Verweij:
“Caroline is echt en serieus. Maurice is echt en een beetje gek. Dit koppel samen is 100% eerlijk, oprecht en geven jou een warm liefdevol gevoel. Ze weten jou gevoelens toe te laten, te ervaren wie je echt bent. Dank jullie dat ik jullie heb mogen ontmoeten.”

Tessa, 26 jaar:

“Ik vind het heel bijzonder hoe Caroline en Maurice mij in een bijzonder korte periode van 4 weken hebben geholpen alle niet verwerkte emoties uit het verleden, los te laten. Dit klinkt onmogelijk, maar het is echt gelukt en ik en mijn omgeving merken het aan van alles. Ik kwam binnen als een hoopje ellende en ben in die 4 weken weer gelukkig, blij en opgewekt geworden. Ik voel me een ander mens. Caroline en Maurice, ontzettend bedankt hiervoor!”

Joke Put:
“Zoveel liefde mogen ontvangen van jullie! Zoveel inzichten gekregen ook in de sessies zonder woorden met alleen maar de handen van Caroline. Het is geweldig en dan zoveel dingen die een plek krijgen! Ik gun iedereen jullie in hun leven.”

 

Ellen:
“Het is zo ongelooflijk wat jullie voor mij in mijn leven betekend hebben. Eigenlijk heb ik daar geen woorden voor. Ik ben blij, zit goed in mijn vel, ben open naar anderen toe, geef mijn grenzen op een “normale” manier aan. Het leven lacht mij toe! Het best kan ik het nog omschrijven dat het voelt alsof ik opnieuw geboren ben. En dat ik nu mag zijn wie ik ben. Dank voor jullie liefde, aandacht, meedenken, eigenlijk alles!”

C:
“Met een hulpvraag ben ik bij jullie terechtgekomen. Had het idee dat ik niet voorbij een hobbel kwam. In de eerste sessie hebben wij met elkaar gekeken waar ik tegen aanliep. Jullie hebben toen heel veel spanning uit m’n lichaam gehaald. Kan me het trillen nog heel goed herinneren.
In de daarop volgende sessies hebben jullie veel boven water gekregen van wat ik had verstopt.
Nooit beseft dat het verstoppen van emoties zoveel lichamelijke klachten konden veroorzaken.
Tijdens de sessies hebben jullie mij in vele spiegels laten kijken. Hierdoor weet ik ook dat ik anders kan en mag reageren in bepaalde situaties. Vele handvatten gekregen.
Soms dwaal ik weer af en moet ik even terug naar mijzelf, door en met jullie begeleiding weet ik weer hoe ik dat kan doen. Nu de laatste paar maanden kan ik zeggen dat ik voorbij de hobbel ben. Dit geeft een goed gevoel.
Ik ben jullie dankbaar, dankbaar voor jullie geduld, vertrouwen etc.”

Jacinta:
“De vier coachingssessies die ik van Caroline en Maurice heb mogen ontvangen, hebben bijgedragen aan twee belangrijke inzichten waarmee ik weer verder kan:
Allereerst: loslaten lukt niet door hier heel hard mijn best voor te doen …. maar door:
toe te laten, waar te nemen en te voelen, en vervolgens deze energie de ruimte te geven om op te lossen. En dit gaat dan helemaal vanzelf!
De soms indringende muziek van Maurice was een goede ondersteuning om me bewust te worden van deze vastgezette energie (emoties) in mijn lichaam. Muziek raakt soms zoveel meer dan woorden kunnen doen.
Uit dit inzicht vloeide eigenlijk automatisch voort dat ik mijzelf volledig toestemming mag geven om te zijn wie ik ben (wèg met die onbewust aangebrachte vernislaag …)
en het leven te omarmen in alle volheid van voor- en tegenspoed. Met andere woorden: Leven vanuit mijn hart en volledig accepteren en toelaten wat op mijn pad komt.
Niet ineens te realiseren, maar hier kan ik de rest van mijn leven mee oefenen ….. ?.
Dank jullie wel voor jullie, warmte, oprechtheid en levenswijsheid ??.”

Femke:
Hoe kan ik beschrijven wat Caroline & Maurice doen……
Ik weet wat het met me heeft gedaan. Dát is denk ik het belangrijkste. Op zoek naar hulp, om dichterbij mezelf te komen, bij mijn verdriet, bij mijn altijd oordelende ik, bij mijn nooit-tevreden ik, bij mijn altijd ja-zeggende ik etc….
En dat is gelukt. 1 sessie en ik ervaar RUST.
Zó fijn. Meer tevredenheid. Vaker invoelen. Voelt dit goed? Wil ik dit doen? En ook gewoon nee zeggen.
Dank je wel.

Anne:
“Met verwondering kijk ik terug op afgelopen woensdag. Ik voel me een stuk rustiger en er is een last van mijn schouders gevallen. Op een of andere manier is er ruimte gekomen in mijn lichaam en geest. In plaats van verzet, acceptatie en daarmee meer ruimte voor positieve en zachte gevoelens. Was overigens niet moe; wel direct ontspanning in mijn schouders. Ik heb het gevoel dat ik er weer even tegen kan. Mocht dit anders worden, dan weet ik jullie te vinden! “

Fred, leidinggevende bij de overheid:
“Een wonderbaarlijke reis
Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. Werken vanuit het gevoel en niet het hoofd. Zowel privé als op het werk was het gevoel om uiteenlopende redenen op de achtergrond geraakt. Wel aanwezig, maar ik pakte het niet (meer) en dat voelde niet goed. Hoog tijd om weer op zoek te gaan. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte; elke vraag – zonder waardeoordeel! – zet je aan het denken: over voor wie en waarom je dingen nu eigenlijk doet, waar je eventuele terughoudendheid zit en vooral wat je écht zou willen. De reis is meer dan gesprekken, het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel! Daarbij heb ik mogen ervaren wat loslaten is: afscheid van beperkingen die ik mezelf oplegde, afscheid van angst en, hoe mooi, het loslaten van een dierbare omdat het goed is. Dit alles heeft mij ruimte gebracht en nieuwe energie gegeven. Maar bovenal het besef dat het o zo mooi is om het kind in mij te koesteren en dat te mixen met de volwassenheid die van mij als echtgenoot, vader en leidinggevende wordt gevraagd. De reis is nog niet afgelopen. Ik blijf tot nieuwe inzichten komen. In het drukke en jachtige bestaan zijn de sessies met Caroline en Maurice kleine oases van reflectie en besef, die ik graag op die reis aan blijf doen.”

A. 50 jaar:
Sinds enkele maanden had ik meer last van knieklachten agv artrose en leek skiën deze winter een utopie te worden. Squats en balansoefeningen waren lange tijd onmogelijk, want gaven veel nareactie. Toch ben ik uiteindelijk 2 weken op skivakantie gegaan.
Vooral dankzij een aantal fantastische healings van Caroline Bun van cbcoaching.nl, plus ondersteuning van afstand, ging het skiën beter en had ik de 2e week nog maar weinig last. Hoe het werkt, kan ik niet uitleggen. Dat het werkt, heb ik zelf kunnen ervaren. Het is het verschil geweest tussen een geslaagde skivakantie en geen skivakantie, of een skivakantie waarin ik 2 weken lang veel te beperkt was geweest.
De behandelingen bestonden uit de helende handen van Caroline, met aansluitende, helende muziek van Maurice Hirschhaut (zelf gemaakt), die ook aanwezig was en van afstand ondersteunde. Tijdens behandelingen voelde ik een soort fijne trilling en veel warmte. Meestal was de pijn dan niet direct minder, maar ik voelde wel dat er wat gebeurde. Het healingsproces werkte langer door. Meerdere dagen later merkte ik wel duidelijk effect. Langzaam kon ik oefeningen weer oppakken die voorheen niet lukten.
Op de belasting tijdens het skiën was mijn knie nog niet direct berekend. Ik deed het in de 1e week wel rustig aan. Dankzij aanvullende behandelingen van afstand werd de knie steeds beter en kon ik op een dag skiën zonder veel last te hebben. Het laatste gedeelte van mijn vakantie heb ik me nog nauwelijks hoeven inhouden en kon ik volle skidagen maken. Veel dank dus! Dankzij jullie heb ik mijn grootste hobby toch weer kunnen uitoefenen.

Ellen:
“Mijn coachingsgesprekken met Caroline en Maurice heb ik als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb hen leren kennen als betrokken coaches die werken vanuit hun hart en gevoel. Caroline is warm en voelt je goed aan. Maurice kan op een liefdevolle wijze confronteren en spiegelen. Hierdoor vullen ze elkaar goed aan. Ze raken direct de kern, waardoor ik in korte tijd snel stappen heb kunnen maken. Ik heb geleerd om oude gevoelens te verwerken zodat ze me niet meer belemmeren, om meer mijn gevoel te volgen, hierin vertrouwen te hebben zodat ik helemaal mezelf kan zijn. Ik zie duidelijker waar mijn sterke kanten liggen. Ik heb meer energie, veerkracht en ervaar ruimte en overzicht. Mijn omgeving merkt die veranderingen ook op. Ik raad Caroline en Maurice van harte aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding.”

C.A.:
“Onlangs ben ik bij Caroline en Maurice geweest; voor mij een unieke ervaring. Caroline kende ik nog van vroeger, Maurice kende ik nog niet. Alhoewel ik eerst bang was of Maurice mij wel wilde of kon helpen (hij een kind van Auschwitz overlevenden en ik juist een kind van een “foute” vader), bracht de onthulling van mijn geheim en zijn benadering mij enorme verlichting. Misschien was het voor mij cruciaal om juist ook door Maurice gehoord en geholpen te worden. Gecombineerd met de liefdevolle en vertrouwde aandacht van Caroline, maakte dat er een enorme rust over mij kwam. Ik kan dat verder niet uitleggen, dat gebeurde gewoon. Toen ik thuis kwam was mijn man verbaasd en vooral heel blij dat ik, na jaren, zo ontspannen was. Eindelijk heb ik het verleden van mijn vader een plaats kunnen geven, waardoor ik dat niet meer als een last met mij meedraag. Dat is een enorme stap voorwaarts voor mij, waarvoor ik Maurice en Caroline heel dankbaar ben.”

M., advocate:
“Caroline en Maurice hebben mij op een andere manier laten kijken naar mijn werk als advocate. Ze hebben me goed een spiegel voorgehouden. Ook de begeleiding onder de muziek van Maurice heeft mij erg goed geholpen. Ik zie mijn werk nu anders en heb weer veel plezier in mijn vak gekregen. Veel dank voor jullie hulp!”

Sonja, coach:
“Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder . Dankjewel daarvoor. Het was het geld zeker waard …”

Kim, 30 jaar, doktersassistente:
“Ongelooflijk wat Caroline en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen aan. Je hebt allemaal weleens periodes van stress, gevoelens als boosheid /irritatie /frustratie/ wanhoop/ verdriet en noem maar op. Dat had ik ook en ze hebben me heel goed geholpen. Een uitkomst voor mij en iedereen die ervaart dat je (even) uitgeput bent geraakt. Ze hebben me geholpen om er helemaal van af te komen. Ik deel mijn ervaring omdat ik het iedereen gun helemaal tot rust en tot je eigen gevoel te komen ipv alleen maar in het hoofd te zitten. Als je contact met ze opneemt kijken ze samen met jou waar je knelpunten liggen of waar je in je leven steeds tegenaan loopt. Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoelt en wat jij nodig hebt. Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart voor wat ze tot nu toe, in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben.”

Irene, verpleegkundige:
Vastlopen op heel veel fronten in het leven. Door een jarenlange zoektocht in ziekenhuizen naar de oorzaken van mijn lichamelijke klachten was uitputting het resultaat. Als kadootje voor mezelf ben ik zomaar naar Maurice en Caroline gegaan. Met beiden in gesprek en wat een warm welkom! Met humor en daar houd ik enorm van, wist Maurice mij een confronterende spiegel voor te houden, en Caroline gaf mij een heel veilig gevoel. Muziek die heel veel los maakt, en het werk van hen samen, hebben mij nieuwe inzichten gegeven in mijn leven. Ik ga zeker nog een keer terug.”

Marieke:

“De coachingsgesprekken met Caroline en Maurice waren voor mij warm en bijzonder. Caroline voelt mij goed aan en Maurice heeft mij met zijn humor regelmatig een spiegel voor gehouden. De sessies hebben mij meer inzicht en vertrouwen gegeven. Ik probeer meer naar mijn gevoel te gaan in plaats van in mijn hoofd te zitten evenals het vragen om hulp van mijn begeleiders. Bedankt Caroline en Maurice!”

Ruth:

“Ik ben bij Caroline en Maurice gekomen om inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn loopbaan. We kwamen er samen al snel achter dat om deze vraag te kunnen beantwoorden, ik eerst andere stappen moest zetten. Dit ging onder andere over zelfliefde. Een klein woord, maar een grote betekenis. Het heeft mij heel wat tranen en ook angst gekost voordat ik in volle overtuiging ‘ik ben alles waard’ kon zeggen. Nu kan ik het lachend hardop zeggen en voelen en mezelf omarmen, yessss xxx. Maar ook zoveel andere zaken die naar boven zijn gekomen. Fouten maken, afgewezen worden, dingen niet zo zorgvuldig moeten en willen doen maar er luchtiger naar kunnen kijken, door een ander gezien worden op een manier die niet helemaal klopt. Het is allemaal niet zo heel erg belangrijk. Caroline en Maurice hebben mij hier in hun gezamenlijke aanpak heel goed in begeleid. Ik kreeg heel veel liefde en erkenning in er mogen zijn. En geen ruimte om daar omheen te draaien. Als we niet tot de kern kwamen, hadden zij dat altijd door. De ene keer Maurice, de andere keer Caroline en ook soms samen. En werd ik er weer bij gehaald. Beiden met een andere aanpak en een hele fijne aanvulling op elkaar. Voor mij grote zaken kon ik daardoor in veiligheid en met alle steun laten bovenkomen en bekijken. Belemmerende emoties en overtuigingen ben ik voor een groot deel kwijt of weet ik te herkennen. Als ik herken dat ik weer in die kramp schiet, kan ik mij terugtrekken en hulp aanroepen. De kracht komt dan altijd in mij terug.
Ik ben meerdere keren geweest en telkens als ik de ruimte van de sessies binnenkom, ervaar ik een thuiskomen. Bij mezelf en met een ieder die bij mij hoort. Het weten dat je niet alleen bent en er niet alleen voor staat. Een fijn en blij gevoel.
Caroline en Maurice, bedankt voor alles wat ik tot nu toe al bij jullie heb mogen leren en ervaren. Liefs, Ruth“

Mark, beleidsmedewerker bij de Rijksoverheid:
“Ik wil jou en Maurice nogmaals bedanken voor de 2 sessies. Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik op een meer relaxte en positieve manier in het leven kan staan en mezelf positief kan ‘beoordelen’. Het geeft mij enorm veel kracht en relativeringsvermogen. Bijzonder wat en hoe jullie het doen.”

 

P.A.:
“Lieve Carolien en Maurice, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor wat jullie me hebben geleerd en hebben laten voelen. Het is een wonderbaarlijke, bijzondere en fantastische ervaring! Ik kan dit gevoel niet echt met woorden beschrijven, het is zo… magisch, uniek… Ik zit nog steeds vol met dit gevoel, zelfs nu dat ik de mail aan het schrijven ben. Ik voel me… anders, mijn gezicht, de beknelling op mijn borst is weg en mijn ademhaling is minder zwaar. En… wat nog mooier is, is dat ik sinds de sessie al contact met mijn begeleiders heb gehad! Eergisteren avond na de sessie vlak voor dat ik naar bed ging, begon ik hoofdpijn te krijgen (begin van migraine). Ik ben naar bed gegaan en aan mijn begeleiders gevraagd om mij te helpen om van de hoofdpijn af te komen. Het gebeurde natuurlijk niet meteen, maar na (kan ik niet precies zeggen) een tijd was de pijn weg en kon ik slapen! Zonder pillen! In de ochtend nadat ik wakker werd, begon de pijn weer. Toen heb ik opnieuw aan mijn begeleiders gevraagd om mij te helpen (ik heb bewust geen pil geslikt). De pijn ging niet meteen weg, maar toen ik dingen begon te doen, merkte ik dat de pijn TOTAAL WEG was! Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie mij hebben laten voelen en ervaren dat ze er zijn!!!!!!!!!! Jullie doen heel mooi werk!!! Heel erg bedankt en heel veel liefs!!!!!!!”

Ingeborg, 53 jaar, werkzaam in Hospice:

“Sinds ik bij Caroline kom, nu een maand of vijf, is mijn leven enorm veranderd! Ik was al twaalf jaar chronisch vermoeid, een uitzichtloze situatie. Nu heb ik weer energie, ik kan mijn leven weer leven! Ik slaap de nachten door, terwijl ik voorheen heel onrustig sliep en vaak uren wakker lag. Ik pieker veel minder, waardoor ik ook veel meer ontspannen ben. Ik zorg beter voor mezelf en minder voor anderen. Ik had enkele angsten, daar heb ik nu geen last meer van, ik vergeet ze gewoon. En als klapper op de vuurpijl: ik ga een nieuwe HBO-studie beginnen! Echt óngelooflijk wat ik dankzij Caroline bereikt heb. Caroline, héél hartelijk bedankt!!!”

Peter, manager commerciële werkkring (midden vijftig):

“Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt. Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan.Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.”

Barbara, begin 30, werkzaam in sociale hulpverlening:
“Ik ben een drietal keer bij Caroline geweest, omdat ik vast zat in een destructieve relatie en oude patronen. Daardoor zat ik zowel psychisch als lichamelijk niet lekker in mijn vel. Door de behandeling van Caroline, waar zij op gepaste momenten Maurice bij betrok, is er veel spanning weggenomen. Mede door de dingen die gezegd zijn voelde ik mij sterker en had ik een duidelijke lijn voor de toekomst. Het maakte dat ik zelf op een goede manier weer verder kon. Ik heb Caroline en Maurice beiden als zeer betrokken en warm ervaren.”

C., financieel medewerker:
“Het was een diepe gat, waarin ik mezelf vergat.
Zoekende naar mijn ware ik, kwam ik terecht in een valstrik.
Op facebook zag ik staan van gedachten naar gevoel gaan.
Dit sprak mij aan, maar voor dat moment liet ik het gaan.
Het bleef voorbij komen op facebook. Is dit een teken?
Gaan er nieuwe tijden aanbreken?
Zou ik het gaan proberen? Ik kon het niet langer negeren.
Wat heb ik te verliezen?
Bij niet gaan waarschijnlijk goede adviezen en blijf ik kniezen.
Uiteindelijk een mail gestuurd en mijn verhaal uitgelegd.
Het antwoord van Caroline heeft mijn twijfel beslecht.
Afspraak werd gemaakt en de weg naar Bussum vrijgemaakt.
Daar trof ik Caroline en Maurice aan om mij te helpen. Ik had twijfels of zij mij konden vooruithelpen. Al zoveel geprobeerd, maar het tij niet gekeerd.
Vroeger is er veel gebeurd waardoor ik nagenoeg niemand vertrouw. Caroline en Maurice gaven mij hun vertrouwen, zodat ik mijn verhaal aan hun durfde toe te vertrouwen.
Mijn gevoel werd gevonden en zo heelde rustig aan mijn oude wonden.
Langzaam aan kan ik zeggen ik kom onder een steen vandaan. De coaching sessies hebben mij goed gedaan.
Bedankt Caroline en Maurice!!

Sijtje:
Laatst was ik bij Caroline en Maurice, ben je daar wel eens geweest? Een krachtig cadeau voor jezelf. Lang leven mensen die doen waar ze goed in zijn…… Het was een dag dat ik me ongelukkig op zag staan, m’n lijf de dagelijkse dingen liet doen en m’n geest liet afdwalen in angst, wat als dit ongelukkige gevoel zo blijft? Hel op aarde…Help!
M’n roep werd vrijwel direct beantwoord met een sms van Caroline. Ze is al vaker een engel in nood gebleken. Ze voelt iets aan en checkt dan hoe het met me gaat. Voor mij een bewijs dat ze met haar werk precies doet waar ze goed in is: Je aanvoelen en terugbrengen naar een sterk voelbare vrede in jezelf, met alles wat zich aandient.
Na een rustig gesprek beland ik liggend op een tafel. Met haar leidende, heldere stem en onderzoekende vragen dalen we af in het angstige gebied van mijn gemoedstoestand.
Samen reizen we door mijn onzekerheid, en twijfels naar de onderliggende angst, vragen we hulp en helderheid, ervaar ik hoe emoties opborrelen en verdwijnen totdat ik diep wegzak in stilte.
Nu word je weer verbonden met de liefde voor jezelf, ik stap even achteruit want dat kan ik niet voor je doen“, zegt Caroline heel nuchter. Een zee van vrede spoelt door me heen, de golven nemen het laatste verdriet mee. En toen was het stil…
Zo stil dat na een tijdje Caroline vraagt wat er gebeurd. Ik ben verdronken in de stilte.
Even later stap ik vertraagd en met een zachte glimlach van de tafel, wat een heerlijke transformatie.
Ik bedank haar en kijk haar nog een keer goed aan. Ja denk ik, wat een fijn voorbeeld. Haar warme verschijning en rotsvaste vertrouwen in een overvloedig en gelukkig leven herinnert me hoe toegankelijk vrede in mezelf is.”

Willem:
“Het gaat goed en het consult heeft me verder geholpen. Het was een keerpunt. Met name de confrontatie met hetgeen Maurice mij voor hield. Ik wilde dat toen eigenlijk niet horen. Durfde het niet te geloven. Er zat een soort sluier over me, zo eind december kwam er een soort doorbraak. Toen kon ik ook weer voelen dat ik van mijn vriendin houd en volmondig zeggen, L. ik houd van jou, ik voel het. Heerlijk!
Dagelijks voed ik me met positieve gedachten: ik vertrouw en ik kies voor het leven. En het werkt.
Het verzet is nagenoeg verdwenen en ik heb moed en zin in het leven, veel meer dan begin december. Ik zit een stuk beter in mijn vel.
Ik zing weer, en dat is wel een paar maanden geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan.
Met helpers heb ik niet veel, met intuïtie wel, als dat hetzelfde is…..? Ik heb jullie intuïtief gevonden.
Tot zover, ik draag jullie in mijn hart.”

Monique:
“Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!”

Joyce, zelfstandig onderneemster:
“In mijn leven kwamen bepaalde pijnpunten steeds terug. Soms met lange tussenpauzen maar altijd aanwezig. Hier kwam ik zelf niet uit. Dat was voor mij reden om contact op te nemen met Caroline. Meteen na de eerste sessie voelde ik verschil. De warme aandacht in combinatie met het aangeven van richting stelde mij op mijn gemak. Caroline heeft het vermogen om vanuit haar liefde en kracht de liefde en kracht bij jezelf te hervinden. Vandaaruit groeide mijn zelfbewustzijn en vandaaruit lukte het mij om andere beslissingen te nemen. Het gaat niet vanzelf, maar door de coaching heeft het in mijn leven een andere/betere plek gekregen.”

Peter:
“Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was.
Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).”

Marielle van der Weijden – secretaresse Clifford Chance:
“En weer een tevreden klant lieve Caroline! Wat was ik verbaasd, verrast en wat voelde ik mij goed na mijn energetische healingsessie bij jou. Een verbrijzelde schouder, iedere dag pijn en ongemak, jarenlang fysiotherapie en onlangs ook zeer pijnlijke dry needling behandelingen die allemaal niet zo heel veel doen en jij zorgde er met je liefdevolle krachtige healing voor dat de pijn niet zomaar wat minder was, nee deze was gewoon weg. Onbeschrijfelijk mooi…. Heel veel dank!”  

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie.
De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is enorm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

EB:
“Met een hulp vraag voor onze puberzoon Max, zijn wij een coachingstraject gestart bij Caroline en Maurice. Max die al jaren moeite heeft met het huidige schoolsysteem. De reguliere hulp kon hem niet bereiken. Ondertussen een hele belasting voor ons gezin. Ook wij ouders zijn mee gegaan in de behandeling. En wij zijn ook met onze dochter voor een behandeling geweest wegens bedplassen en onbeperkt dooreten. We zijn ieder op onze eigen manier dichterbij ons zelf gekomen. Max gaat zoveel gemakkelijker naar school, kan beter omgaan met veranderingen en vervelende situaties. Hij is opener geworden, gewoon zoals wij hem kenden, en ja hij is ook een echte puber, en dat is ook oké. Met onze dochter gaat het ook veel beter, minder eten, haar buik weer kunnen voelen, en bijna niet meer bedplassen. En ze is ook veel opener en komt spontaan voor een knuffel. Ook mijn man is veel opener, en hierdoor is er veel meer ruimte gekomen om weer naar elkaar toe te bewegen. Zelf, voel ik veel meer ruimte en kan ik mijn hart en lichaam weer voelen, ben veel meer aanwezig, voel mij krachtig, vol vertrouwen en geloof in mijzelf. Zo kunnen wij weer verder als gezin. Dankbaar dat we bij Caroline en Maurice zijn gestart, twee pracht mensen, die samen bewegen vanuit hun hart. Individueel en als gezin zijn wij weer in beweging gezet.”

Marlou, advocaat:
“Caroline Bun is voor mij een cadeautje! Zij heeft mij geholpen met het -al dan niet bewust- verwerken van emoties en blokkades waardoor ik verder kan kijken naar mijn sterktes en in mijn werk bewuster een pad uit kan kiezen voor de toekomst!”

 Anthony, Account Executive Sales:
“Na een burnout 7 jaar geleden heb ik redelijk lang en intensief aan mijzelf gewerkt. Psycholoog, life-coach het hielp me allemaal een stap verder. Maar ik bleef met een cognitieve angststoornis zitten die mijn leven bepaalde. Durfde niet alleen te reizen en vond vakanties maar engig. Toen kwam ik uit bij Caroline. Ik ben een redelijk aards iemand die leeft naar zijn gevoel. Maar paranormaal ho maar…eerder eng dan een kom maar op. Na 4 a 5 sessies bij Caroline voelde ik een enorme verandering! Ze liet me tot mijzelf komen, bij mijn eigen krachten te komen en mijn energie te laten helpen door de cosmos. De rust en liefde die Caroline uitstraalt is al fantastisch, die brengen je al tot rust. Het daarbij begeleiden in de zoektocht naar je eigen ik, je eigen energie maken de reis af! Mijn angst is van 100% naar 5% veranderd. Het geloof in mijzelf is er weer en dit helpt me enorm! Heb een grote nieuwe carrière stap gemaakt en ben gelukkig! De reis die ik maak is eigenlijk geweldig ipv angstig! Dank je wel Caroline voor de begeleiding, het fijne coachen en de hartverwarmende liefde!!!!”

Veronique, Amsterdam:
“Tijdens de Energetische Healing met Caroline heb ik kunnen ervaren dat werkelijjk alles energie is. Opgeslagen emoties en pijnen in het lichaam kunnen door de trilling van de liefde weer losgemaakt worden en kunnen getransformeerd worden naar de juiste ware vorm, waardoor je je ware zelf weer kan hervinden. Ik heb bij Caroline ondervonden dat haar eigen manier van werken overeen komt met mijn eigen manier van werken als Healer-begeleider, met de mensen die op de tafel komen. Het is een wonder wat mag worden besproken, dat gegeven wordt en ook telkens weer verrassend in zijn uitwerking. Ik ben zelf nogal kritisch geworden in de loop der jaren door wie ik aangeraakt word of van wie ik een healing ontvang, omdat ik niet altijd heb ondervonden dat de ander mij zag, maar zichzelf spiegelde in mij. Dat betekent voor mij wat anders dan de ander zien zoals hij of zij is en de overgave om de ander werkelijk te helpen op het punt dat hij of zij bij jou aankomt. Bij Caroline kon ik ervaren dat ze mij op mijn niveau en heelheid kon aanraken, waardoor ik me echt gezien, gehoord en gevoeld voel en verder geholpen voel. Ik ben erg dankbaar voor de healingsoverdracht die heeft plaatsgevonden.“

Frederieck (healing per Facebook chat):
“Het is een wonder van licht en liefde! Ik heb geslapen als een blok en dat heb ik in geen maanden meer gedaan!!! Ik voel me na 1 nacht meer uitgerust dan ik in maanden ben geweest en heb onmiddelijk weer meer energie! Dankbaar! Jouw healing heb ik zo duidelijk gevoeld en voelde zo fijn en zacht! Energiewerk is zo krachtig! Ik merk wel dat ik niet bij iedereen zo sterk reageer en voel, maar bij jou dus wel.”

B.:
“Ik merk zo’n effect van de laatste afspraak. Ik ervaar een enorme rust sinds ik bij je ben geweest. Heel bijzonder. De paniek die ik voelde is er niet meer.”

Dounia Lkoundi, aka The Boost Coach:
“Werken met Maurice is echt een feest voor jouw bewustzijn. gezelligheid+analytisch+intuitief+transformatie = feestje

Door zijn coaching voel je je echt een ander mens. Je ziet situaties waar je eerder vast in zat, nu totaal anders. Permanent. Het is echt een geschenk aan jezelf.”

Alexander teamleider, Postnl:
“Twee jaar geleden is Maurice mij gaan coachen en ben daardoor een totaal ander mens geworden. Ik voelde mij voordat ik gecoacht werd door Maurice vaak onzeker en in mijn verleden zaten gedeeltes die ik niet verwerkt had waardoor ik soms iets te vaak in een dip zat. Daardoor kwam ik niet verder in bepaalde situaties en kon niet “de stap omhoog maken” om in balans te komen. Het is Maurice gelukt door de confrontatie met mijzelf aan te gaan en inzichten te geven waarom de dingen zijn zoals ze zijn en daarin balans te vinden. En met balans bedoel ik een veel prettiger leven hebben in doen, denken en handelen. Maurice heeft bij mij onbewuste dingen bewust gemaakt en andersom.

Wil je, je leven echt een nieuwe positieve wending geven laat je dan coachen door Maurice Hirschhaut. Ervaar wat hij je kan meegeven in je bestaan op aarde!”

projectmanager NS:
‘Een heerlijk kado! Caroline is een warme vrouw en staat volledig open voor wie jij als persoon bent. Ze heeft heel goed aangevoeld wat mij zou helpen en welke inzichten ik kon gebruiken om krachtiger en weer vol energie in het leven te staan. Gun het jezelf om je beter te voelen…’

HS,  jurist:
“De kern (ik weet geen betere omschrijving) van de coaching ‘meer je gevoel de ruimte te geven, je gevoel te laten spreken en keuzes en beslissingen meer vanuit je hart maken’ heeft ontzettend geholpen! Ik vermoed dat ik bij een regulier coachingstraject veel meer aan de oppervlakte zou zijn gebleven. Dan had ik na een paar weken ‘met mijn hoofd’ (rationeel) vermoedelijk weer gekozen voor een baan of werk wat op dat moment beschikbaar was of wat relatief makkelijker te vinden is. Ik heb nu het inzicht dat die aanpak niet helpt. En toen ik dat zag werd het allemaal veel gemakkelijker. Ontzettend veel dank voor dat je mij op dat andere spoor hebt gezet. Ik durf te beweren dat ik een verandering heb ingezet.”

Projectmanager financiële instelling:
“De innerlijke reis die ik met Caroline gemaakt hebt was een heel bijzondere ervaring. Onuitgesproken spanningen in het gezin kostten me al jaren ontzettend veel energie. De reis naar binnen onder begeleiding van Caroline bood veel inzicht in de onderliggende emoties en opvattingen en maakte de weg vrij om oude patronen te doorbreken. Caroline’s stijl is professioneel en tegelijkertijd warm en open. Ze creeert de omstandigheden om op je kwetsbaarst deze reis te durven maken. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, het heeft ruimte en energie gecreëerd in ons gezin.”  

M, Ondernemer/Interim Professional:
“Om persoonlijke vraagstukken op te lossen heb ik (voor mij voor het eerst) besloten om de hulp van een coach in te roepen.  Voor iemand die meent elke dag toch ‘in control’ te (moeten) zijn een nogal grote stap.  In mijn zoektocht, naar geestelijke en lichamelijke ontspanning, ben ik per toeval uitgekomen op de website van Caroline.  Het eigen verhaal van Caroline, met als resultaat het pad wat zij nu is ingeslagen, sprak mij vooral aan.  Temeer omdat ik zelf ook elke dag werkzaam ben in een zakelijke en hectische kantooromgeving, met daarnaast een druk privéleven.

Voor de eerste sessie met enige scepticisme de praktijk van Caroline binnengelopen, maar Caroline heeft mij meteen weten te raken en ervoor gezorgd dat ik mijn kijk op zaken in mijn voordeel heb kunnen aanpassen.  Door haar inzichten heeft Caroline mij geholpen om mijn puzzelstukjes meer en meer op de goede plek te laten vallen.  Op een open, warme, doch confronterende maar altijd respectvolle manier is zij een klankbord en helpt zij om vanuit nieuwe invalshoeken tegen zaken aan te kunnen kijken.  Ook voor mij gold dat ik te veel met mijn buitenkant en omgeving bezig was en daarmee het belangrijkste verwaarloosde, namelijk mijn eigen binnenkant. De sessies met Caroline hebben mij enorm veel energie gegeven, met een groter maar vooral oprechter aanwezig bewustzijn.”

BB:
“Toen ik in 2010 geconfronteerd werd met borstkanker, was het voor mij duidelijk dat ik meer wilde doen dan alleen de reguliere behandeling in het ziekenhuis. Ik moest hier wat van leren, ging op zoek en kwam via een vriendin op de ‘Helende Reis’ en daarmee bij Caroline. Ik wist niet goed wat ik de eerste keer kon verwachten, maar Caroline heeft me super begeleid. Ze nam me mee op mijn Reis en hielp me daarmee door mijn proces. Ik kwam zo dicht bij mezelf, heb veel verwerkt en daarmee mijn ‘rugzak’ stukje bij beetje geleegd. Zo heb ik meerdere sessies gedaan, waardoor ik vol vertrouwen en geestelijk klaar voor de strijd kon beginnen aan het lichamelijk verwerken. Ik ben nu 1,5 jaar verder en sta veel bewuster en geaard in het leven.”

Gerda, advocaat:
“Caroline heeft mij op haar geheel eigen wijze laten zien dat er altijd minstens twee manieren zijn waarop je met tegenslagen en teleurstellingen in het leven om kan gaan. Je kan je er door naar beneden laten halen, maar je kan er ook kracht uit putten. Dat laatste is mij met haar hulp gelukt.

De teleurstelling betrof iets in mijn carrière dat voor mij heel belangrijk was. Doordat voor mij de lijn qua loopbaan en levensloop eigenlijk al jarenlang een stijgende was, was het voor mij relatief extra moeilijk om met zo’n grote teleurstelling om te gaan. Caroline heeft mij echter laten inzien dat mijn kernwaardes onaangetast zijn, ongeacht wat anderen van mij vinden. Inmiddels is het spreekwoord “if it doesn’t kill you, it makes you stronger” meer dan bewaarheid geworden. Ik heb de teleurstelling achter mij gelaten, en ben niet vervallen in rancune en gemok.

Ik heb energiegevende nieuwe wegen ingeslagen, waarvan ik tot voor een jaar geleden nooit had gedacht dat mijn leven uitgerekend die wending zou nemen. Ook nadat het coachingtraject bij Caroline al geëindigd was kwamen op cruciale moment als vanzelf door haar geleerde levenslessen weer bovendrijven en dat heeft me geholpen in het nemen van de juiste afslagen op de weg tot op heden. Ook de rust en warmte die ze uitstraalt is me positief bijgebleven.”

Manager NS:
“Ik ben me bewust geworden van gedachten die mij hinderen. Ik heb geleerd met die gedachten om te gaan. Ik heb mijn diepste gedachten durven uiten tijdens de begeleide meditatie en geleerd dat de wereld daarna niet instort. Ik heb geleerd dat ik niet altijd flink hoef te zijn. Dat kostte erg veel energie. Ik mag situaties ook gewoon erg of vervelend vinden. Daaraan toegeven geeft de situatie minder ruimte dan het ontkennen er van.

Door het coachingstraject heb ik geleerd dichter bij mezelf te blijven. Ik ben opener geworden. Leven en werken is makkelijker geworden. Ik heb geleerd dat spiritualisme niet per sé zweverig hoeft te zijn, maar een doel kan dienen.

 Ik voelde me veilig waardoor het resultaat bereikt kon worden. De coach vroeg voldoende door, de begeleide meditatie en het waardenspel waren verhelderend. 

Ik heb geleerd dat ik vanuit mezelf ben zoals ik wil zijn. Ik wil mijn coach nog eens heel hartelijk bedanken.”

LK, manager gemeente:
“Caroline heeft mij met haar begeleiding als coach onder andere geholpen bij het er laten zijn van mijn gevoel. De ratio voerde daarvoor sterk de boventoon. Sinds mijn coachingstraject ben ik gaan voelen en heb dat gevoel leren toelaten en accepteren. Mijn leven heeft een andere wending gekregen. Ik heb eindelijk de stappen durven nemen, die nodig waren. Ik voel me nu een ander mens.”

Huub van Osch – advocaat:
“Caroline bracht me waar ik nu ben in mijn werk door naar me zelf te kijken en te leren waarom ik welke keuzes heb gemaakt op belangrijke momenten in mijn leven en over welke competenties ik (inmiddels) beschik. Het was een verhelderende ervaring, die me bewuster maakte van waar ik mee bezig ben en waar ik in de professionele sfeer naar toe wil. Ik heb daar nog elke dag profijt van. Het maken van keuzes wordt er een stuk eenvoudiger door. Ze leerde me bovendien ook de zaken die ik privé belangrijk vind beter te herkennen, waardoor ik er ook intenser van ben gaan genieten. Het levert ook nu nog (1 jaar na onze laatste sessie) momenten van herkenning op. Al met al was het prettig puzzelen/samenwerken met Caroline. Ze is een goede coach van wie je makkelijk zaken aan neemt. De sessies met Caroline waren een goede investering in mezelf, absoluut de moeite waard. Dank Caroline!”

Manager Investment Group:
“Caroline heeft mij vormen aangereikt waarin ze mij zelf heeft laten zoeken naar onderliggende angsten en heeft laten inzien dat het niet erg is om te voelen en dat het op een gegeven moment ook uitgevoeld is. Ik vond dat Caroline een rustige, open en oordeelloos voorkomen had, wat erg prettig was.”

Business analist uitgeverij:
“Door de coaching heb ik een sterker zelfbewustzijn ontwikkeld, kreeg ik een groter vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan en ben opener geworden over mijn belemmeringen en verleden. Jij was hierin faciliterend, stimulerend, stelde gerichte vragen en werkte met creatieve opdrachten. Je had een open en vriendelijke benadering, flexibele aanpak door integratie van helende reizen in het coachingstraject. Je betrokkenheid, ook buiten de sessies om en de ‘nazorg’ na de helende reizen heb ik erg gewaardeerd. Ik heb geleerd vanuit mijn eigen kracht en drijfveren te redeneren, vertrouwen te hebben in het bereiken van het uiteindelijke doel. Daardoor heb ik mijn zoektocht naar een nieuwe baan met duidelijke richting ingezet en ben ik mijn situatie steeds positief blijven inzien.”

Joanne Ankum-Brinkman, general counsel – legal and strategy, high tech industry:
“Caroline is rigorous and always comes prepared. She is passionate about people and passionate about her work. She is adventurous and willing to go outside her own comfort zone and this helps others do the same. She helps people bring out the best in themselves and others.”

 

Sophie, advocaat:
“Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om een coachingstraject bij Caroline te volgen. Zij wist op een prettige maar toch doortastende manier tot de kern te komen van mijn onzekerheden en deze weg te nemen. Ik ben hierdoor zowel op mijn werk als ook privé sterk gegroeid.”

M, advocaat:
“Op een moment dat ik onzeker was over mijn baan, het wel/niet op mijn plek zijn binnen het kantoor, heeft de coaching van Caroline mij verder geholpen. Naast een beter beeld op mijn eigen competenties, werd ook voor mij mijn angsten meer duidelijk. Persoonlijke thema’s waar ik in werk, en in privé tegen aanliep, heb ik op prettige wijze kunnen bespreken met Caroline, wat mij meer inzicht in mijzelf verschafte. Het heeft mij over een dood punt heen geholpen en heeft daarnaast ervoor gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta.”

Peter – Country Manager Germany bij Springest www.springest.de:
“Caroline heeft me nu bijna een jaar geleden geholpen bij het vinden van een nieuwe baan, beter gezegd bij het maken van de keuze voor een nieuwe baan. En niet alleen bij die keuze heeft ze mij geholpen, ook in het algemeen ben ik tegen veel dingen anders aan gaan kijken. Dat heeft positief voor mij uitgepakt, ik denk nog zeer regelmatig terug aan de prettige coachingsessies en de conclusies die ik tijdens en na de sessies voor mijzelf heb getrokken. Caroline kan ik daarom aanraden als coach. Haar open houding, die gericht is op de persoon die zij probeert te helpen, in combinatie met haar gevoel voor het maken van stappen in de juiste richting, maakten dat de sessies bij mij snel een positief resultaat opleverden.”

R. – coach:
“Lieve Caroline, ook ik heb via jou weer mijn onvoorwaardelijke liefde voor mezelf mogen voelen, ervaren en wat een transformatie heeft er sindsdien plaatsgevonden. Niet alleen met mijn zoontje van 1 en mijn man, maar ook met de vrouwen om me heen, ik kan het nu weer doorgeven en werken vanuit deze plek en opeens stroomt het weer en komen er mooie nieuwe klanten naar me toe. Dank lieve Caroline.”

Anita:
“Het is echt ongelooflijk hoe ik me voelde vanaf het moment dat ik bij Caroline de poort uit liep. Daar waar ik mezelf zo “kwijt” was, heb ik de rust in mezelf weer gevonden dankzij “de helende reis”. Een reis in mezelf, naar mijn gevoel, mijn verdriet, mijn angsten, om dit onder ogen zien, te omarmen en los te laten. Het is zo bijzonder hoe Caroline mij begeleid heeft in het proces en in het vinden van die oorzaken. Dankzij haar hulp kan ik weer loslaten, liefhebben, voel ik me weer sterk en sta ik weer dicht in contact met mezelf. Caroline voelt mensen enorm goed aan en ze oefent haar vak uit met veel liefde, geduld en heel veel kennis.”

CG:
“Caroline heeft me in een kwetsbare overgangsperiode in mijn leven enorm geholpen om de eerste essentiële stappen te maken van controle naar overgave en vertrouwen. Van altijd maar denken, doelen en dualiteiten naar ‘Gewoon Zijn’. Dat was voor mij essentieel. Ik vind haar benadering liefdevol, heel gelijkwaardig en doortastend (en soms ook streng maar dat was voor mij nodig ;-)). Ze combineert op een flexibele manier verschillende technieken maar maakt vooral gebruik van haar (en mijn) eigen innerlijke wijsheid.”

Adie:
“Vanaf het eerste moment dat ik bij Caroline ben begonnen, had ik er een heel goed gevoel over, qua professionele aanpak, inzicht, doortastende vragen, ontspannings- en visualisatie oefeningen en het proces van bewustwording.  Caroline heeft inzicht in wat ik nodig had, veel kennis van zaken, en voerde gesprekken in een harmonieuze, informele en minder zakelijke sfeer.  Deze manier van coachen is vernieuwend en creatief; ik werd op een liefdevolle manier een spiegel voorgehouden. De slogan ‘van hoofd naar hart’ is terecht van toepassing op de aanpak van Caroline!”

Karin De Smit, Owner, Quert:
“Caroline is consciëntieus, geduldig en zeer empathisch. Zij verstaat haar vak en neemt haar werk heel serieus. Ik ervaar haar als een warme persoonlijkheid met oprechte interesse in de ander.”

Marc Otte:
“It’s been more than a pleasure being coached by Caroline. She combines an open personality with plenty of creativity to push you just that little bit further to achieve more than you would’ve thought.”

Klaas-Jan van Noortwijk:
“Ik heb Caroline ervaren als gedreven persoon en een integere coach die werkt vanuit haar hart. Van daaruit weet ze een diepgaand contact met haar clienten (niet alleen haar clienten overigens) te leggen, ze te raken en met name in beweging te krijgen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar personal coaching of loopbaanbegeleiding!”

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Mary – opleidingscoördinator:
“Door Caroline en Maurice ben ik weer teruggekomen bij mijn gevoel. Heel fijn om zo snel weer rust, vertrouwen en geluk te ervaren. Dank jullie wel lieve mensen.”

M, advocaat:
“Op een moment dat ik onzeker was over mijn baan, het wel/niet op mijn plek zijn binnen het kantoor, heeft de coaching van Caroline mij verder geholpen. Naast een beter beeld op mijn eigen competenties, werd ook voor mij mijn angsten meer duidelijk. Persoonlijke thema’s waar ik in werk, en in privé tegen aanliep, heb ik op prettige wijze kunnen bespreken met Caroline, wat mij meer inzicht in mijzelf verschafte. Het heeft mij over een dood punt heen geholpen en heeft daarnaast ervoor gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta.”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder