CB_businesscoaching2

We bieden een vijftal verschillende meerdelige groepssessies aan.

Van Gedachten naar Gevoel , vier bijeenkomsten om in je gevoel te komen, je gevoel toe te staan en weer vanuit je gevoel te leven.

Singles Nights, vier bijeenkomsten die je op veel fronten helpen en de weg vrij maakt naar meer geluk en desgewenst een gelukkige relatie.

Spirituele Ontwikkeling I – In contact met je begeleiders ‘van Boven’, vier bijeenkomsten die je zelf de spiritualiteit laat ervaren die voor jou beschikbaar is. Voorwaarde voor deelname aan deze groepssessies is dat je vanuit je gevoel leeft.

Spirituele Ontwikkeling II – Contact verdiept, drie bijeenkomsten, een prachtig, intens en verdiepend vervolg op Spirituele Ontwikkeling I.

Spirituele Ontwikkeling III – De Finale, drie bijeenkomsten, voor diegenen die zich na Spirituele Ontwikkeling II één voelen met hun begeleiders en de innerlijke behoefte voelen om iets moois te brengen in de wereld, namelijk het verspreiden van liefde.

De Groepssessies van Caroline Bun Coaching & Healing, gegeven door Caroline Bun en Maurice Hirschhaut, zijn stuk voor stuk levensveranderend.

Het samenspel van woorden, muziek van Maurice, helende handen van Caroline, oefeningen en de aanwezigheid van Caroline en Maurice tezamen, creëren veranderingen op diepere lagen.

De veranderingen gaan snel, vergroten jouw levensgeluk en wat je aangereikt krijgt is praktisch toepasbaar in je dagelijkse leven. Zowel te gebruiken in jouw privé als werkende bestaan.

Tegelijkertijd word je in eenvoud wegwijs gemaakt in de spiritualiteit van hemel en aarde en hoe deze jou en jouw leven beïnvloedt en kan beïnvloeden. Als mens heb je namelijk een vrije wil, waardoor je kunt kiezen wat je wilt doen, met wat je aangeboden wordt.

Aangezien deze groepssessies ook gelden als spirituele therapie is indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen gedeeltelijke vergoeding mogelijk door een aantal ziektekostenverzekeraars.

Voor iedereen die eerst met ons wil kennismaken, of die het fijn vindt om een avond met ons en in onze bijzondere ruimte door te brengen geven we maandelijks de Healing Satsang Night