groepssessiesCOACHING & HEALING

Voor iedereen met een kleine portemonnaie maar wel een grote behoefte aan zelfontwikkeling en het doorbreken van blokkades, bieden we groepssessies aan.

De groep bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen. Ieder werkt aan zijn eigen issues en persoonlijke ontwikkeling. Caroline en Maurice begeleiden dit intensief op hun bijzondere doeltreffende wijze.

De sessies bestaan uit kringgesprekken, waarin door Caroline en Maurice wordt ingegaan op ieders eigen issues. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het coachende gesprek, dat wat Caroline en Maurice bij je voelen en doorkrijgen, healing met de handen en muziek. Je zult merken dat ook de aandacht die aan de anderen wordt gegeven, jou helderheid geeft en je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien biedt de groep je al direct de mogelijkheid om in aanwezigheid van anderen het geleerde in de praktijk te brengen.

Wil je aan deze groepssessies deelnemen dan is een schriftelijke intake en een telefoongesprek voorafgaand aan deelname een vereiste. Hoe vaak je deelneemt, bepalen we samen.

Prijs: € 50,– euro per sessie

Als je mee wilt doen aan een sessie is het nodig je tenminste 1 week van te voren aan te melden. Betaling van de sessie geschiedt tegelijkertijd met je aanmelding. Annulering van deelname hierna is niet meer mogelijk. Dit klinkt streng, maar voor ons en de groep is het noodzakelijk om op jouw deelname te kunnen rekenen. Door een wederzijds commitment kunnen we tot mooie resultaten komen.

Groepen op:

Maandagen van 16:00-18:00 uur

Dinsdagen van 11:00-13:00 uur

Woensdagen 19:00-21:00 uur

Neem contact met ons op als je hieraan wilt deelnemen!