Zit je veel in je hoofd?

Voel je je emotioneel vast zitten? Heb je moeite om het hele spectrum aan gevoelens toe te laten? Pieker je veel? Voel je je gespannen, over-emotioneel, onrustig of vermoeid? Het kan ook anders!

Wij bieden je een geweldige oplossing. In vier unieke en levensveranderende groepssessies helpen we je weer te voelen zoals voelen bedoeld is. Voelen is de basis om het leven aan te kunnen en in geluk te kunnen leven. We zetten een verandering in werking die tussen de bijeenkomsten en na afloop doorwerkt.

Wil jij dit ook? Meld je nu aan en klik hier!

Je doorbreekt je angsten om te voelen. We helpen rustig te worden in je hoofd. We geven je de nodige inzichten en helpen je los te laten wat je al veel te lang heeft geremd. Je verwerkt oude emoties én we brengen je dichter bij jezelf. Aan het eind voel je je gelukkiger.

We helpen je te veranderen. Wat je aangereikt krijgt, is praktisch toepasbaar in je dagelijkse leven. Zowel in jouw privéleven als je werkende bestaan.

Caroline helpt je vanuit haar feilloos aanvoelen wat jouw geluk op dit moment in de weg staat. Ze geeft je heldere inzichten en werkt met de haar gegeven helende kracht.

Maurice weet je op directe, confronterende maar ook zeker humoristische wijze los te maken, waardoor je eindelijk de stap durft te zetten om alle facetten in jezelf toe te laten en volledig eerlijk en open naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.

Investering:

voor 10 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken

€ 395,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk
Lees hier welke ziektekostenverzeraars onze sessies vergoeden.

€ 495,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

Max 7 deelnemers en locatie Praktijk Caroline Bun Coaching & Healing

Data 2018:

Woensdagavondgroep januari
Data:  10, 17, 24 en 31 januari
Tijd: 19:30-22:00 uur (inloop 19:15 uur)

Donderdagochtendgroep februari/maart
Data:  
8, 15, 22 februari en 1 maart
Tijd:
9:30-12:00 uur (inloop 9:15 uur)

 

 Klik hier om je aan te melden!

 


Lees de ervaringen van deelnemers:

“Als er mensen de cursus van gedachten naar gevoel willen volgen van Caroline Bun en Maurice dan beveel ik deze van harte aan. Ik heb hem ongeveer ander half jaar geleden gedaan en ik ben mede door deze cursus heel erg veranderd. Ik verander met de week. Het ene na het ander wonder komt voorbij. Alle negativiteit lost vanzelf op. Ik ben een blij en gelukkig mens. Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd. Pijn is weg. Mijn lijf hoeft niet meer te schreeuwen. Ik leef geheel vanuit mijn gevoel. Ik leef moeiteloos en alles gaat vanzelf. Ik ontmoet alleen maar mooie liefdevolle mensen. Mijn relatie is op een hoger niveau gekomen.  Kortom het gaat geweldig met mij. Dank Caroline en Maurice” – Barbara

Voor mij was ‘Van Gedachten naar Gevoel’ het begin van een mooie reis. Ik zat altijd in mijn hoofd. Door deze sessies heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om vanuit je gevoel te leren leven. Stapje voor stapje gaat dat nu beter. Zelf had ik deze switch moeilijk kunnen maken. Ik vond het ook bijzonder om deze sessies met anderen te mogen doen. Wat een openheid onder elkaar. Ik raad iedereen die moeite heeft om vanuit zijn gevoel te leven ‘Van Gedachten naar Gevoel’ van harte aan.” – Yvonne (docente Erasmus Universiteit)

“Ik heb de “sprong” in den vreemde bij vreemden gewaagd en ben er sterker, positiever en nagenoeg bevrijd van mijn eigen onzekerheden, schaamte, verdriet en overige negatieve emoties uit het verleden uitgekomen. Elke sessie weer een heel bijzondere ervaring en zo’n heerlijk verlichtend gevoel. Echt geweldig wat deze lieve mensen bij en met je kunnen bereiken.” – R. (medewerker gemeentepolitie)

“Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder . Dankjewel daarvoor.. Het was het geld zeker waard ….” – H. (personal coach)

“Voordat ik naar Caroline en Maurice ging had ik heel veel angst over wat ik ging voelen. Na de eerste sessie voelde ik me weer heel omdat ik wist dat er voor altijd een begeleider bij mij is. Er kwam heel veel verdriet uit, maar tijdens elke sessie voelde ik de liefde voor mijzelf toenemen doordat ik dit verdriet kon omarmen en daarbij voelde ik de rust toenemen en dat wat ik voel ook gewoon even goed is zoals het is. Ik voelde de helende energie van Caroline en Maurice door mijn lichaam stromen, een hele bijzondere ervaring.” – M. (consultant)

“Lieve Caroline,
Ben nog steeds onder de indruk wat van gedachten naar gevoel mij gebracht heeft.
Zo mooi en soms ook nog zweverig in mijn hoofd. Voelen is echt heel fijn. 
Bijzonder hoe jij samen met Maurice dit kan delen en overbrengen op mij. 
Bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding xxx”

 

“Het is heel bijzonder wat jullie doen! ik ging naar jullie toe voor iets dat ik DACHT dat mij dwars zat en ik ben terug gekomen met een aantal dingen opgelost die ik niet meteen zag en niet “VOELDE” dat mij belemmerde. En dat hebben jullie uit mij gehaald! Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!!!”
“Een mooie ervaring, om te zien hoe open mensen kunnen zijn en voelen.” – (directeur technisch bedrijf)

 

“Afgelopen jaar kwam ik jullie continue tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “Van gedachten naar gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al door het horen van de muziek. Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Ik heb hierna ook de Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever. Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar o zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op.
Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk.
Laten we samen een liefdevolle wereld maken!”

“Een cursus zonder schrift en pen, geen tafel om aan te zitten maar een relaxed kringgesprek en een heerlijk matras met warme fleecedekens om de cursus Van Gedachten naar Gevoel via speciale muziek, gemaakt door Maurice,  te gaan beleven en te voelen. Heel bijzonder en fijn. Ik ben ontzettend blij dat deze cursus op mijn pad is gekomen en ik kan het iedereen aanraden.”

“Ik heb ‘Van Gedachten naar Gevoel’ gedaan, omdat ik het gevoel had dat ik bleef steken. Veel moe en pijn. Ik ben 4 weken geweest en ik heb een hele goede stap gemaakt. IK VOEL WEER. En daardoor voel ik mij veel beter, rustiger, meer ontspannen, gewoon beter. Ik ben er nog niet(maar wie wel als je nog steeds op aarde terugkomt haha). Maar ik ben weer een stapje verder. Caroline en Maurice heel erg bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding. En misschien tot ziens bij spirituele ontwikkeling 1. Eerst maar eens dit wat ik nu heb ervaren toepassen. Ik kan iedereen aanraden die vast loopt deze avonden te volgen. Het is een mooie investering in jezelf.” 

“Goedemorgen Caroline en Maurice,

Wilde jullie even laten weten dat ik gisteravond op de terugweg ruim een half uur alleen maar regenboogkleuren heb gezien rondom de lampen vd auto’s en straatverlichting. Het was indrukwekkend en mooi….
Thuisgekomen was er ontroering
Ik voel (ha ha ) me zachter geworden…..het stroomt weer meer in mijn lijf.
Na het tweede muziekstuk waar Maurice mijn hoofd en jij Caroline mijn voeten en daarna je handen op mij legde opende mijn hart zich en begon er zoveel warmte door mij heen te stromen…. heb er geen woorden voor

Heel bijzonder dat je over mijn angst begon rondom mijn hart. Vanuit mijn verstand een geweldige eye opener. Bedankt voor jullie liefdevolle aanrakingen. Ik kijk uit naar alles wat er met me gebeurt.”

Schermafbeelding 2016-05-02 om 13.48.02

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via info@cbcoaching.nl en ontvang gratis het e-book Leven van uit je gevoel van Caroline Bun.