Jaartraining Spiritualiteit

Het begin van een leven met spiritualiteit

We bieden je een jaartraining spiritualiteit waardoor je leert te leven vanuit je gevoel en de voor jou beschikbare spiritualiteit ontdekt.  Onze  jaartraining spiritualiteit bestaat daarom uit vier modules. De eerste om helemaal in je gevoel te komen. Module twee tot en met vier zorgen er voor dat je gaat leven met je spirituele begeleiders. Het zijn in totaal vijftien sessies.

De start van de spirituele jaartraining

Je start met een sessie met Maurice en Caroline, waarin we je onze werkwijze laten ervaren. Een ontmoeting van een 1,5 uur.

Eerste Module spirituele jaartraining: Van Gedachten naar Gevoel

De volgende stap van de spirituele jaartraining is Van Gedachten naar Gevoel. Dit zijn vier sessies waarin je je eigen gevoelsleven leert kennen. Je doorbreekt ook het vele denken en verwerk je emoties. En bovendien leer je vanuit je gevoel te kiezen, te handelen en te communiceren.

Tweede Module spirituele jaartraining: Spirituele Ontwikkeling I

Zodra je vanuit je gevoel leeft, kun je je eigen spiritualiteit ontdekken. Als je eenmaal goed in je gevoel zit, kun je voelen welke spirituele hulp er voor jou beschikbaar is. Dat is het begin van Spirituele Ontwikkeling I. Daarin laten we je voelen dat je begeleiders van ‘boven’, ook wel spirituele gidsen genoemd, hebt. En we zullen  je laten ervaren wat je begeleiders voor je kunnen betekenen en hoe ze met je communiceren. Deze vier weken veranderen je kijk op het leven en je zult beseffen dat je er nooit alleen voorstaat.

Derde Module spirituele jaartraining: Spirituele Ontwikkeling II

Hierop volgt Spirituele Ontwikkeling II. Het contact met je spirituele begeleiders of gidsen zal daardoor verdiepen. Je lost dan samen met je begeleiders diepgewortelde issues op en komt tot inzichten die je kracht, verzachting en vertrouwen geven. Naast het besef dat je er niet alleen voorstaat, zul je ook gaan leven vanuit het gevoel dat je begeleiders er altijd voor je zijn.

Vierde Module spirituele jaartraining: Spirituele Ontwikkeling III

Zodra je dagelijks met je begeleiders of gidsen leeft, ben je toe aan de laatste stap van deze jaartraining spiritualiteit, Spirituele Ontwikkeling III. Dit is immers de finale en is voor de mensen die verlangen naar totale eerlijkheid, openheid en echtheid. Deze module is voor mensen die in liefde willen leven en liefde willen verspreiden. We kunnen wel stellen dat dit de meest wonderlijke module van de spirituele jaartraining is.

De kers op de taart van je jaartraining spiritualiteit

Voor ieder die de spirituele jaartraining heeft voltooid, organiseren we terugkombijeenkomsten.  Deze bijeenkomsten zijn diepgaand en verbindend en hierdoor gaat je spirituele ontwikkeling door.

Spirituele Muziek

Al onze sessies werken we met muziek van Maurice. Een deel van de spirituele muziek kun je beluisteren op YouTube, Spotify en vele andere plekken.

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Monique:
“Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!”

C.A.:
“Onlangs ben ik bij Caroline en Maurice geweest; voor mij een unieke ervaring. Caroline kende ik nog van vroeger, Maurice kende ik nog niet. Alhoewel ik eerst bang was of Maurice mij wel wilde of kon helpen (hij een kind van Auschwitz overlevenden en ik juist een kind van een “foute” vader), bracht de onthulling van mijn geheim en zijn benadering mij enorme verlichting. Misschien was het voor mij cruciaal om juist ook door Maurice gehoord en geholpen te worden. Gecombineerd met de liefdevolle en vertrouwde aandacht van Caroline, maakte dat er een enorme rust over mij kwam. Ik kan dat verder niet uitleggen, dat gebeurde gewoon. Toen ik thuis kwam was mijn man verbaasd en vooral heel blij dat ik, na jaren, zo ontspannen was. Eindelijk heb ik het verleden van mijn vader een plaats kunnen geven, waardoor ik dat niet meer als een last met mij meedraag. Dat is een enorme stap voorwaarts voor mij, waarvoor ik Maurice en Caroline heel dankbaar ben.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder