Wil jij ook dolgraag je hart openen, leven in liefde en je denken en doen met je hart verbinden? Wij helpen dagelijks mensen terug naar hun ware zelf, hun gevoel en daarmee in een gezonde balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.  

Wij beschikken allen over mannelijke en vrouwelijke energie.

Mannelijke energie
Mannelijke energie helpt ons om onszelf te laten zien, te manifesteren in de wereld. Mannelijke energie leidt tot daadkracht, grenzen stellen, en zorgt ervoor dat we ondernemend zijn.

Vrouwelijke energie
Vrouwelijke energie is van nature meer naar binnen gericht, naar ons gevoelsleven. Vrouwelijke energie is een zachte, ontvankelijke energie, die wanneer de vrouwelijke en mannelijke energie met elkaar verbonden zijn tot een voor ons zelf en onze omgeving prettig en afgestemd handelen en effectief gedrag leidt.

Voor velen onder ons geldt dat we de mannelijke en vrouwelijke energie (te veel) van elkaar hebben gescheiden en dat er zelfs strijd plaats vindt tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Dit leidt tot blokkades, emotionele disbalans, miscommunicatie, ruzies, ongelukkig voelen, gespannenheid, lusteloosheid, etcetera.

Wij, Caroline Bun en Maurice Hirschhaut, kunnen je hierin als geen ander helpen, naar je geluk. In één sessie, die we altijd met zijn tweeën geven, heb jij al duidelijk wat voor jou nodig is en helpen we je daarin direct op weg. Onze sessies zijn bijzonder en doeltreffend. Bij ons kun je kiezen voor een individueel traject of voor één van onze groepssessies.  Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen per mail  info@cbcoaching.nl of bel M 06 143 025 56.

Overschot aan mannelijke energie
Als er een overschot aan mannelijke energie in je stroomt leg je te veel nadruk op hoe je wilt worden gezien in de buitenwereld en op succes en erkenning door anderen. Door dit overschot wordt je vrouwelijke energie onderdrukt, waardoor je je afgesneden voelt van jezelf. Bij een overdosis aan mannelijke energie richt je je meer op wat anderen van je vinden dan op wat je eigen gevoel je ingeeft. Je voelt je niet geborgen in jezelf en zoekt (tevergeefs) de geborgenheid en vooral de bevestiging in de buitenwereld. Je probeert steeds te presteren en succesvol te zijn, het liefst wil je het beste zijn van allemaal. Zo ontstaat er gespannenheid en angst en probeer je continu alles onder controle te houden. Naar buiten toe doe je alsof je heel sterk en krachtig bent, maar eigenlijk voel je je van binnen onzeker.

Mensen met teveel aan mannelijke energie hebben moeite om te voelen, hun hart te openen, zich op emotioneel niveau te verbinden met een ander en moeite met het loslaten van de controle. Een symptoom hiervan is om het voortdurend druk te (willen) hebben en de neiging om ideeën en plannen heel snel in handelen om te willen zetten. Door een overschot aan mannelijke energie of een tekort aan vrouwelijke energie, ben je geneigd om te veel te denken, te piekeren en zorgen te maken. Dit leidt tot rusteloosheid, een gevoel van leegte en het ontbreken van bezieling en plezier in dat wat je doet.

Al deze symptomen zijn signalen om je vrouwelijke energie in jezelf te verbinden met de mannelijke energie.

Overschot aan vrouwelijke energie
Als je een overschot aan vrouwelijke energie hebt, of een tekort aan mannelijke energie, is iets je snel te veel. Je reageert hypergevoelig op prikkels. Je vindt het moeilijk om grenzen te stellen omdat de elementaire mannelijke kracht die je ook nodig hebt, ontbreekt. Je vindt het moeilijk om nee te zeggen en je laat je gemakkelijk meeslepen door emotionele stemmingen. Door je vrouwelijke energie kan je je gemakkelijk inleven in anderen en diep in je eigen gevoelens zinken. Door de disbalans voel je je niet in staat jezelf neer te zetten in de buitenwereld. Er is dan sprake van onvoldoende verbinding met de mannelijke energie van zelfbewustzijn, voor jezelf opkomen en je innerlijke (daad)kracht.

In dit geval heb je het nodig om je vrouwelijke zachte hartenergie sterker in jezelf te voelen en meer te vertrouwen op je eigen basis in jezelf. Hiervoor is het nodig dat je je veilig voelt in jezelf, en dat is wat voldoende mannelijke energie je kan geven.

Dus als je je veilig voelt door voldoende mannelijke energie kan jij je hart openen en je vrouwelijke energie laten stromen. Dan kan jij je hart verbinden met je denken en je doen, essentieel voor jouw levensgeluk.

Roep van jouw begeleiders om naar hen te luisteren over jouw leven op aarde
We leven nu in een tijd waarin van ons wordt gevraagd om ons hart te openen en ons denken en doen met ons hart te verbinden. Iedereen heeft ‘boven‘ eigen begeleiders om je de weg te wijzen. Je wordt geroepen. Je hoort deze roep echter alleen wanneer jouw hart geopend is, alleen dan ontvang jij de ingevingen en boodschappen om jou te helpen en te inspireren op jouw levenspad. Het is net als een radiozender. Je moet je afstemmen op de juiste golflengte om de uitzending zonder ruis te kunnen ontvangen. Leven in geluk en in liefde vraagt de golflengte van je hart.

Heeft deze tekst je geraakt? We helpen je graag verder in bijvoorbeeld onze  4-delige Van Gedachten naar Gevoel! of een individuele sessie.

Schermafbeelding 2016-05-02 om 13.48.02

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via info@cbcoaching.nl en ontvang gratis het e-book Leven van uit je gevoel van Caroline Bun.

 

Wil je het door Maurice samen met onze begeleiders van ‘boven’ gecomponeerde en gespeelde album ‘Music from Above’, klik dan hier. music-from-above-cover