maurice hirschhaut 3“Gewoon Maurice” dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf, 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven, gaat niks of niemand uit de weg, en indien jij bereid bent, altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang.

Sinds 2014 is Maurice beschikbaar als coach, exclusief voor de klanten van CB Coaching.

Maurice groeide op in Amsterdam met ouders die tot in hun kern beschadigd waren door hun jonge jaren in Auschwitz. Zijn humor en passie voor muziek hebben hem geholpen om jarenlang te knokken voor een leefbaar bestaan. In de jaren dat hij zelf hulp ontving heeft hij een volledige zelfstudie gemaakt van de psychologie. Na jaren als zanger en muzikant geleefd te hebben, heeft Maurice een switch gemaakt naar reclamewerk, en ging aan de slag als filmmaker en filmregisseur waarin hij zijn creativiteit en explosies van geweldige ideeën nog steeds volledig kwijt kan. Zo richtte hij, zijn tijd ver vooruit, de eerste Nederlandse Internet TV zender op.

Voor Maurice, die zich volledig aards voelt, is spiritualiteit niets bijzonders. Waarom? Omdat hij de verbinding met boven altijd al heeft gekend en dus voor hem heel gewoon. Niet iets waar je over praat, maar iets wat er is.

Dit alles maakt dat Maurice jou als coach in volledige afstemming op jou kan motiveren, enthousiasmeren, en helpt om weer gedreven en levenslustig in het leven te staan. Dit doet hij door zijn duidelijke en zuivere aanpak waarbij hij je keihard richting geeft door confrontatie, analyse en expliciete opdrachten. Zo zet hij jou weer op het juiste pad!

music-from-above-coverWil je het door Maurice samen met onze begeleiders van ‘boven’ gecomponeerde en gespeelde album ‘Music from Above’, klik dan hier.