Persoonlijke ontwikkeling

Wil je jezelf zijn? Kies voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling gaat er om dat je jezelf ontdekt. Maar wie ben je? Ben je je gedachten of ben je wat je voelt? Voor velen is dit verwarrend. Hoogtijd om hier helderheid in te brengen.

Bepalen jouw gedachten hoe je je voelt en bepaal jij niet jouw gedachten? Heb je moeite om je gevoel toe te laten?  Ben je bezig met de gedachten en gevoelens van anderen en wat ze van je verwachten? Voel je je  gespannen, over-emotioneel, onrustig of vermoeid? Dan is het tijd dat je je eigen gevoelswereld en de kracht en functie daarvan ontdekt.

Van hoofd naar hart!

Het programma van Van Gedachten naar Gevoel helpt je te veranderen, zonder dat jij daar heel erg je best voor hoeft te doen. We nemen je met behulp van diep werkende muziek en krachtige oefeningen mee op een bijzondere reis door je emoties en laten je je eigen gevoelswereld ontdekken. De weg van hoofd naar hart! Een persoonlijke ontwikkeling die je leven zal veranderen.

Van Gedachten naar gevoel zijn vier unieke groepssessies die je helpen  weer te voelen zoals voelen bedoeld is. Hierdoor zul je ontdekken dat voelen de basis is om het leven aan te kunnen en in geluk te kunnen leven. Er wordt een verandering in werking gezet die tussen de bijeenkomsten en na afloop doorwerkt. 

Is een groep niks voor jou, dan kun je dit traject van persoonlijke ontwikkeling ook met ons afleggen in individuele coach sessies.

Rustiger in je hoofd, emoties verwerken, dichter bij jezelf

Je doorbreekt je angst of weerstand om te voelen. We helpen je rustig te worden in je hoofd. Bovendien geven we je de nodige inzichten en je laat los wat je al veel te lang heeft geremd. Elke sessie verwerk Je  oude emoties én brengt je dichter bij jezelf. Aan het eind voel je je gelukkiger en ervaar je meer ruimte.

Je gevoelswereld leren kennen en kunnen luisteren naar je gevoel

Er gaat een wereld voor je open, namelijk die van je eigen gevoel. Niets geeft je meer kracht: door te luisteren naar jouw gevoel hoef je niet meer te twijfelen. Door er naar te handelen ontwikkel je een aangename daadkracht. Persoonlijke ontwikkeling waar je in alle facetten van je leven veel aan zult hebben. 

Wat je aangereikt krijgt, is praktisch toepasbaar in je dagelijkse leven. Voelen is de basis voor een intuïtiever leven, maar ook voor zelfvertrouwen en een gelukkiger bestaan.

Wat doen wij voor jou?

Caroline helpt je vanuit haar feilloos aanvoelen. Ze geeft je heldere inzichten, brengt vastzittende emoties in beweging en werkt met de haar gegeven helende kracht.

Maurice weet je op directe, confronterende maar ook zeker humoristische wijze los te maken, waardoor je eindelijk de stap durft te zetten om alle facetten in jezelf toe te laten en volledig eerlijk en open naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.

Van Gedachten Naar Gevoel: investeer in jezelf

10 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken
€ 395,– inclusief BTW voor particulieren,
gespreide betaling is mogelijk
Lees hier welke ziektekostenverzekeraars onze sessies vergoeden.

€ 545,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

Wanneer?
Je kunt je opgeven voor een van de onderstaande groepen. Kun je niet op de genoemde data, neem dan contact met ons op en bij voldoende interesse vormen we een nieuwe groep.

Met een groep aanmelden?
Heb je zelf een groep van 6 of 7 vriendinnen en/of vrienden met wie je dit wilt ervaren, neem dan contact met ons op en dan plannen we samen de data  in.

Data:

JANUARI AVONDGROEP
Woensdag 9, 16, 23 en 28 januari
Tijd 19:30 – 22:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur
Max 7 deelnemers  

locatie Praktijk Caroline Bun Coaching & Healing  

Lees de ervaringen van deelnemers

“Als er mensen de cursus van gedachten naar gevoel willen volgen van Caroline en Maurice dan beveel ik deze van harte aan. Ik heb hem ongeveer ander half jaar geleden gedaan en ik ben mede door deze cursus heel erg veranderd. Ik verander met de week. Het ene na het ander wonder komt voorbij. Alle negativiteit lost vanzelf op. Ik ben een blij en gelukkig mens. Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd. Pijn is weg. Mijn lijf hoeft niet meer te schreeuwen. Ik leef geheel vanuit mijn gevoel. Ik leef moeiteloos en alles gaat vanzelf. Ik ontmoet alleen maar mooie liefdevolle mensen. Mijn relatie is op een hoger niveau gekomen.  Kortom het gaat geweldig met mij. Dank Caroline en Maurice” – Barbara Voor mij was ‘Van Gedachten naar Gevoel’ het begin van een mooie reis. Ik zat altijd in mijn hoofd. Door deze sessies heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om vanuit je gevoel te leren leven. Stapje voor stapje gaat dat nu beter. Zelf had ik deze switch moeilijk kunnen maken. Ik vond het ook bijzonder om deze sessies met anderen te mogen doen. Wat een openheid onder elkaar. Ik raad iedereen die moeite heeft om vanuit zijn gevoel te leven ‘Van Gedachten naar Gevoel’ van harte aan.” – Yvonne (docente Erasmus Universiteit)

“Lieve Caroline, Ben nog steeds onder de indruk wat van gedachten naar gevoel mij gebracht heeft. Zo mooi en soms ook nog zweverig in mijn hoofd. Voelen is echt heel fijn.  Bijzonder hoe jij samen met Maurice dit kan delen en overbrengen op mij.  Bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding xxx”
“Een mooie ervaring, om te zien hoe open mensen kunnen zijn en voelen.” – (directeur technisch bedrijf)
“Een cursus zonder schrift en pen, geen tafel om aan te zitten maar een relaxed kringgesprek en een heerlijk matras met warme fleecedekens om de cursus Van Gedachten naar Gevoel via speciale muziek, gemaakt door Maurice, te gaan beleven en te voelen. Heel bijzonder en fijn. Ik ben ontzettend blij dat deze cursus op mijn pad is gekomen en ik kan het iedereen aanraden.”
“Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder. Dankjewel daarvoor.. Het was het geld zeker waard ….” – H. (personal coach)
“Afgelopen jaar kwam ik jullie continue tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “Van gedachten naar gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al door het horen van de muziek. Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Ik heb hierna ook de Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever. Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar o zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op. Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk. Laten we samen een liefdevolle wereld maken!”
“Het is heel bijzonder wat jullie doen! ik ging naar jullie toe voor iets dat ik DACHT dat mij dwars zat en ik ben terug gekomen met een aantal dingen opgelost die ik niet meteen zag en niet “VOELDE” dat mij belemmerde. En dat hebben jullie uit mij gehaald! Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!!!”
“Goedemorgen Caroline en Maurice,Wilde jullie even laten weten dat ik gisteravond op de terugweg ruim een half uur alleen maar regenboogkleuren heb gezien rondom de lampen vd auto’s en straatverlichting. Het was indrukwekkend en mooi…. Thuisgekomen was er ontroering Ik voel (ha ha ) me zachter geworden…..het stroomt weer meer in mijn lijf. Na het tweede muziekstuk waar Maurice mijn hoofd en jij Caroline mijn voeten en daarna je handen op mij legde opende mijn hart zich en begon er zoveel warmte door mij heen te stromen…. heb er geen woorden voor…. Heel bijzonder dat je over mijn angst begon rondom mijn hart. Vanuit mijn verstand een geweldige eye opener. Bedankt voor jullie liefdevolle aanrakingen. Ik kijk uit naar alles wat er met me gebeurt.”
“Ik heb ‘Van Gedachten naar Gevoel’ gedaan, omdat ik het gevoel had dat ik bleef steken. Veel moe en pijn. Ik ben 4 weken geweest en ik heb een hele goede stap gemaakt. IK VOEL WEER. En daardoor voel ik mij veel beter, rustiger, meer ontspannen, gewoon beter. Ik ben er nog niet(maar wie wel als je nog steeds op aarde terugkomt haha). Maar ik ben weer een stapje verder. Caroline en Maurice heel erg bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding. En misschien tot ziens bij spirituele ontwikkeling 1. Eerst maar eens dit wat ik nu heb ervaren toepassen. Ik kan iedereen aanraden die vast loopt deze avonden te volgen. Het is een mooie investering in jezelf.”

Ervaringen van cliënten

Barbara:
“Als er mensen “Van gedachten naar gevoel” willen volgen van Caroline en Maurice dan beveel ik deze van harte aan. Ik heb hem ongeveer ander half jaar geleden gedaan en ik ben mede door deze cursus heel erg veranderd. Ik verander met de week. Het ene na het ander wonder komt voorbij. Alle negativiteit lost vanzelf op. Ik ben een blij en gelukkig mens. Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd. Pijn is weg. Mijn lijf hoeft niet meer te schreeuwen. Ik leef geheel vanuit mijn gevoel. Ik leef moeiteloos en alles gaat vanzelf. Ik ontmoet alleen maar mooie liefdevolle mensen. Mijn relatie is op een hoger niveau gekomen.  Kortom het gaat geweldig met mij. Dank Caroline en Maurice”

Joke Put:
“Zoveel liefde mogen ontvangen van jullie! Zoveel inzichten gekregen de sessies zonder woorden alleen maar de handen van Caroline. Het is geweldig en dan zoveel dingen die een plek krijgen! Ik gun iedereen jullie in hun leven.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder