Wil je graag een fijne relatie?

Sessies voor iedereen die zich zelf een gelukkige relatie gunt. Deze avonden zullen je op veel fronten helpen.

Als jij schoon bent van oude emoties, jezelf respecteert, van jezelf houdt, leeft vanuit je gevoel en in staat bent om liefde te geven en te ontvangen, heb je al een hele goede basis te pakken voor het aangaan van een, voor jou, fijne relatie.

We helpen je hierin op weg. Wij, Maurice en Caroline, gaan met jou en de andere deelnemers de diepte in door veel te voelen, te delen en te helen. We zetten alles wat we beschikbaar hebben in om je verder te helpen.

We werken met een kleine groep van maximaal zeven personen, zodat we veel aandacht hebben voor ieder van jullie. Daardoor is het voor jullie veilig en intiem genoeg om eerlijk naar jezelf te durven kijken, met elkaar te delen wat er in je omgaat, je open te stellen voor de nodige heling en het ontvangen van verhelderende inzichten.

Gun je jezelf dit? Meld je dan nu aan en klik hier!

Waar werken we aan?

 • Je eigen gevoelens toelaten
 • Jezelf durven zijn en in eerlijkheid te laten zien wie je bent
 • Angsten voelen en verwerken, zodat je je (weer) open durft te stellen. Je kunt hierbij denken aan angsten om afgewezen te worden, om niet mooi of goed genoeg te zijn, om je te binden, om opnieuw in een moeilijke relatie terecht te komen of om (weer) op de ‘verkeerde’ man/vrouw te vallen, etc.
 • Boosheid voelen en toestaan, zodat je voelt wat je niet en wel wilt, je grenzen kunt stellen en daarnaar weet te handelen
 • Verdriet voelen en verwerken zodat je schoon wordt van oude pijn, die je weerhoudt om een nieuwe relatie aan te kunnen gaan.
 • Liefde voor jezelf, jezelf alles waard en leuk vinden, vertrouwen in jezelf en voelen dat je goed genoeg bent en er toe doet
 • Het loslaten van oude liefde(s) of ongezonde relaties
 • Het herkennen van onzuiver gedrag en motieven bij een ander
 • Liefde kunnen ontvangen
 • Hoe bouw je een gezonde en liefdevolle relatie op.
 • Schaamte en seksuele bevrijding

Investering:

In totaal 12 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken.

€ 395,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk Klik hier om te zien welke ziektekostenverzekeraars onze spirituele therapie gedeeltelijk vergoeden.

€ 495,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

FEBRUARI 
Woensdagavond groep:
Data: 7, 14, 21 en 28 februari 2018
Tijd: 19:00-22:00 uur

 

Max 7 deelnemers en locatie Praktijkruimte Caroline Bun Coaching & Healing in Bussum

“Ik heb de eerste serie van de Singles Nights mogen meemaken; in groepsverband met allemaal supermooie en leuke singles (waarbij ik de gedachte had: hoezo zijn die single?). Het is onbeschrijfelijk mooi hoe Caroline en Maurice elkaar aanvullen en mij mee hebben genomen naar mijn eigen gevoel, waar ik blijkbaar ver vanaf was komen te staan. Dit helpt mij inmiddels in het nemen van beslissingen die goed voelen en dus ook goed voor mij zijn. De sfeer voelde open en veilig om kwetsbaar te kunnen zijn. Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb.”

Karin, directiesecretaresse:

“Lieve Maurice en Caroline,
4 avonden Singles Night: een diversiteit aan mensen, zachte maar goede confrontaties, geweldige muziek, oprechte aandacht voor iedereen en veel liefde. Dat zijn de steekwoorden die ik ervaren heb. Een heel stuk wijzer, vrijer, lichter en sterker ging ik bij jullie de deur uit. Dank jullie wel!!”