4-delige Groepsessies: ‘SINGLES Nights’

Sessies voor iedereen die zich zelf een gelukkige relatie gunt.  Deze avonden zullen je op veel fronten helpen.

Als jij schoon bent van oude emoties, jezelf respecteert, van jezelf houdt, leeft vanuit je gevoel en in staat bent om liefde te geven en te ontvangen, heb je al een hele goede basis te pakken voor het aangaan van een, voor jou, fijne relatie.

We helpen je hierin een heel eind op weg. Wij, Maurice en Caroline, gaan met jou en de andere deelnemers de diepte in door veel te voelen, te delen en te helen. We zetten alles wat we beschikbaar hebben in om je verder te helpen. De workshop heeft een licht spiritueel karakter.

We werken met een kleine groep van maximaal zeven personen, zodat we veel aandacht hebben voor ieder van jullie. Daardoor is het voor jullie veilig en intiem genoeg om eerlijk naar jezelf te durven kijken, met elkaar te delen wat er in je omgaat, je open te stellen voor de nodige heling en het ontvangen van verhelderende inzichten.

Onderwerpen die we aan bod willen laten komen:

 • Je eigen gevoelens toelaten
 • Jezelf durven zijn en in alle open- en eerlijkheid te laten zien wie je bent
 • Angsten voelen en verwerken, zodat je je (weer) open durft te stellen. Je kunt hierbij denken aan angsten om afgewezen te worden, om niet mooi of goed genoeg te zijn, om je te binden, om opnieuw in een moeilijke relatie terecht te komen of om (weer) op de ‘verkeerde’ man/vrouw te vallen, etc.
 • Boosheid voelen en toestaan, zodat je voelt wat je niet en wel wilt, je grenzen kunt stellen en daarnaar weet te handelen
 • Verdriet voelen en verwerken zodat je schoon wordt van oude pijn, die je weerhoudt om een nieuwe relatie aan te kunnen gaan.
 • Liefde voor jezelf, jezelf alles waard en leuk vinden, vertrouwen in jezelf en voelen dat je goed genoeg bent en er toe doet
 • Het loslaten van oude liefde(s) of ongezonde relaties
 • Het herkennen van onzuiver gedrag en motieven bij een ander
 • Liefde kunnen ontvangen
 • Hoe bouw je een gezonde en liefdevolle relatie op.
 • Schaamte en seksuele bevrijdingTwijfel je of dit iets voor jou is? Stuur een mailtje naar info@cbcoaching.nl of bel M 06 14 30 25 56.

In totaal 12 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken:

€ 395,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk (dus per deelsessie van 3 uur € 98,75) Klik hier om te zien  welke ziektekostenverzekeraars onze spirituele therapie gedeeltelijk vergoeden .

€ 495,– exclusief BTW voor bedrijven

Data    : Donderdagavonden 13, 20, 27 juli en 3 augustus
Tijd      : 19:00 – 22:00 uur
Prijs     : voor particulieren 395 euro inclusief BTW
Locatie: Praktijkruimte Hamerstraat 98, Bussum (entree over oprit door groene poort)
Minimaal 4, maximaal 7 deelnemers