Singles Nights

Wil je (weer) graag een fijne relatie?

Singles Nights: voor iedereen die zichzelf een gelukkige relatie gunt. Deze avonden gaan je op veel fronten helpen.

Als jij schoon bent van oude emoties, jezelf respecteert, van jezelf houdt, leeft vanuit je gevoel en in staat bent om liefde te geven en te ontvangen, heb je al een hele goede basis te pakken voor het aangaan van een, voor jou, fijne relatie.

We helpen je hierin op weg. Wij, Maurice en Caroline, gaan met jou en de andere deelnemers de diepte in door veel te voelen, te delen en te helen. We zetten alles wat we beschikbaar hebben in om je verder te helpen.

We werken met een kleine groep van maximaal zeven personen, zodat we veel aandacht hebben voor ieder van jullie. Daardoor is het voor jullie veilig en intiem genoeg om eerlijk naar jezelf te durven kijken, met elkaar te delen wat er in je omgaat, je open te stellen voor de nodige heling en het ontvangen van verhelderende inzichten.

Waar werken we aan?

  • Je eigen gevoelens toelaten
  • Jezelf durven zijn en in eerlijkheid te laten zien wie je bent
  • Angsten voelen en verwerken, zodat je je (weer) open durft te stellen. Je kunt hierbij denken aan angsten om afgewezen te worden, om niet mooi of goed genoeg te zijn, om je te binden, om opnieuw in een moeilijke relatie terecht te komen of om (weer) op de ‘verkeerde’ man/vrouw te vallen, etc.
  • Boosheid voelen en toestaan, zodat je voelt wat je niet en wel wilt, je grenzen kunt stellen en daarnaar weet te handelen
  • Verdriet voelen en verwerken zodat je schoon wordt van oude pijn, die je weerhoudt om een nieuwe relatie aan te kunnen gaan.
  • Liefde voor jezelf, jezelf alles waard en leuk vinden, vertrouwen in jezelf en voelen dat je goed genoeg bent en er toe doet
  • Het loslaten van oude liefde(s) of ongezonde relaties
  • Het herkennen van onzuiver gedrag en motieven bij een ander
  • Liefde kunnen ontvangen
  • Schaamte en bevrijding

Singles Nights : Investering in jezelf…

In totaal 12 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken.

€ 395,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk Klik hier voor informatie over gedeeltelijke vergoeding ziektekostenverzekeraars.

€ 495,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

 

Jolanda:

“Ik heb de eerste serie van de Singles Nights mogen meemaken; in groepsverband met allemaal supermooie en leuke singles (waarbij ik de gedachte had: hoezo zijn die single?). Het is onbeschrijfelijk mooi hoe Caroline en Maurice elkaar aanvullen en mij mee hebben genomen naar mijn eigen gevoel, waar ik blijkbaar ver vanaf was komen te staan. Dit helpt mij inmiddels in het nemen van beslissingen die goed voelen en dus ook goed voor mij zijn. De sfeer voelde open en veilig om kwetsbaar te kunnen zijn. Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb.”

Karin, directiesecretaresse:

“Lieve Maurice en Caroline,4 avonden Singles Night: een diversiteit aan mensen, zachte maar goede confrontaties, geweldige muziek, oprechte aandacht voor iedereen en veel liefde. Dat zijn de steekwoorden die ik ervaren heb. Een heel stuk wijzer, vrijer, lichter en sterker ging ik bij jullie de deur uit. Dank jullie wel!!”

 
 

Ervaringen van cliënten

Anita:
“Het is zo bijzonder hoe Caroline mij begeleid heeft in het proces en in het vinden van oorzaken. Dankzij haar hulp kan ik weer loslaten, liefhebben, voel ik me weer sterk en sta ik weer dicht in contact met mezelf. Caroline voelt mensen enorm goed aan en ze oefent haar vak uit met veel liefde, geduld en heel veel kennis.”

Marieke:
“De coachingsgesprekken met Caroline en Maurice waren voor mij warm en bijzonder. Caroline voelt mij goed aan en Maurice heeft mij met zijn humor regelmatig een spiegel voor gehouden. De sessies hebben mij meer inzicht en vertrouwen gegeven. Ik probeer meer naar mijn gevoel te gaan in plaats van in mijn hoofd te zitten evenals het vragen om hulp van mijn begeleiders. Bedankt Caroline en Maurice!”

Peter:
“Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder