Singles Nights

Wil je (weer) graag een fijne relatie?

Singles Nights: voor iedereen die zichzelf een gelukkige relatie gunt. Deze avonden gaan je op veel fronten helpen.

Als jij schoon bent van oude emoties, jezelf respecteert, van jezelf houdt, leeft vanuit je gevoel en in staat bent om liefde te geven en te ontvangen, heb je al een hele goede basis te pakken voor het aangaan van een, voor jou, fijne relatie.

We helpen je hierin op weg. Wij, Maurice en Caroline, gaan met jou en de andere deelnemers de diepte in door veel te voelen, te delen en te helen. We zetten alles wat we beschikbaar hebben in om je verder te helpen.

We werken met een kleine groep van maximaal zeven personen, zodat we veel aandacht hebben voor ieder van jullie. Daardoor is het voor jullie veilig en intiem genoeg om eerlijk naar jezelf te durven kijken, met elkaar te delen wat er in je omgaat, je open te stellen voor de nodige heling en het ontvangen van verhelderende inzichten.

Waar werken we aan?

  • Je eigen gevoelens toelaten
  • Jezelf durven zijn en in eerlijkheid te laten zien wie je bent
  • Angsten voelen en verwerken, zodat je je (weer) open durft te stellen. Je kunt hierbij denken aan angsten om afgewezen te worden, om niet mooi of goed genoeg te zijn, om je te binden, om opnieuw in een moeilijke relatie terecht te komen of om (weer) op de ‘verkeerde’ man/vrouw te vallen, etc.
  • Boosheid voelen en toestaan, zodat je voelt wat je niet en wel wilt, je grenzen kunt stellen en daarnaar weet te handelen
  • Verdriet voelen en verwerken zodat je schoon wordt van oude pijn, die je weerhoudt om een nieuwe relatie aan te kunnen gaan.
  • Liefde voor jezelf, jezelf alles waard en leuk vinden, vertrouwen in jezelf en voelen dat je goed genoeg bent en er toe doet
  • Het loslaten van oude liefde(s) of ongezonde relaties
  • Het herkennen van onzuiver gedrag en motieven bij een ander
  • Liefde kunnen ontvangen
  • Schaamte en bevrijding

Singles Nights : Investering in jezelf…

In totaal 12 uur intensieve coaching, healing en therapie verspreid over vier weken.

€ 395,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk Klik hier voor informatie over gedeeltelijke vergoeding ziektekostenverzekeraars.

€ 495,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

 

Jolanda:

“Ik heb de eerste serie van de Singles Nights mogen meemaken; in groepsverband met allemaal supermooie en leuke singles (waarbij ik de gedachte had: hoezo zijn die single?). Het is onbeschrijfelijk mooi hoe Caroline en Maurice elkaar aanvullen en mij mee hebben genomen naar mijn eigen gevoel, waar ik blijkbaar ver vanaf was komen te staan. Dit helpt mij inmiddels in het nemen van beslissingen die goed voelen en dus ook goed voor mij zijn. De sfeer voelde open en veilig om kwetsbaar te kunnen zijn. Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb.”

Karin, directiesecretaresse:

“Lieve Maurice en Caroline,4 avonden Singles Night: een diversiteit aan mensen, zachte maar goede confrontaties, geweldige muziek, oprechte aandacht voor iedereen en veel liefde. Dat zijn de steekwoorden die ik ervaren heb. Een heel stuk wijzer, vrijer, lichter en sterker ging ik bij jullie de deur uit. Dank jullie wel!!”

 
 

Ervaringen van cliënten

Marlou, advocaat:
“Caroline Bun is voor mij een cadeautje! Zij heeft mij geholpen met het -al dan niet bewust- verwerken van emoties en blokkades waardoor ik verder kan kijken naar mijn sterktes en in mijn werk bewuster een pad uit kan kiezen voor de toekomst!”

Ruth:
“Ik ben bij Caroline en Maurice gekomen om inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn loopbaan. We kwamen er samen al snel achter dat om deze vraag te kunnen beantwoorden, ik eerst andere stappen moest zetten. Dit ging onder andere over zelfliefde. Maar ook zoveel andere zaken die naar boven zijn gekomen. Fouten maken, afgewezen worden, dingen niet zo zorgvuldig moeten willen doen maar er luchtiger naar kunnen kijken, door een ander gezien worden op een manier die niet helemaal klopt. Caroline en Maurice hebben mij hier in hun gezamenlijke aanpak heel goed in begeleid. Ik kreeg heel veel liefde en erkenning in er mogen zijn. En geen ruimte om daar omheen te draaien. Als we niet tot de kern kwamen, hadden zij dat altijd door. En werd ik er weer bij gehaald. Beiden met een andere aanpak en een hele fijne aanvulling op elkaar. Ik ben meerdere keren geweest en telkens als ik de ruimte van de sessies binnenkom, ervaar ik een thuiskomen. Caroline en Maurice, bedankt voor alles wat ik tot nu toe al bij jullie heb mogen leren en ervaren. “

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder