Ontdek je eigen spiritualiteit!   

We dompelen je onder in muziek die je spiritualiteit open zet. Een avond om je begeleiders van ‘boven’ te voelen en te ervaren dat je er niet alleen voor staat. Voor iedereen die vanuit zijn gevoel leeft en een stapje verder ‘durft’ te gaan.  

Voor ons, Maurice en Caroline, is spiritualiteit heel gewoon en tegelijkertijd ook heel bijzonder. Deze avond willen we jou graag meenemen in een soortgelijke ervaring. En wellicht is dit het begin van een andere beleving van jouw alledaagse bestaan. In wezen brengt het je terug bij dat wat je als kind al kende, maar in de loop van je leven bent kwijt geraakt. 

Je begeleiders van ‘boven’ zijn al je hele leven bij je en willen je graag bereiken en helpen. De vraag is aan jou of je dit wilt en er open voor staat. Wij helpen je graag bij het herkennen en ‘vertalen’ van hun hulp, zodat je het contact ook zelf durft te maken en hun hulp gemakkelijk kunt aanvaarden.

Deze avond is een startpunt. Voor wie verder wil, bieden we een vervolg aan in individuele en groepssessies Spirituele Ontwikkeling.

Aanmelden voor deze avond is mogelijk tot 1 week van te voren. 

 

‘Spiritual Night’ data:  

Vrijdagen: 24 mei, 19 juli, 27 september en 22 november 2019  

Tijd: 20:00-22:00 uur (inloop: vanaf 19:45 uur) 

Kosten: € 25,– (graag bij binnenkomst contant en gepast betalen) 

Aanmelding verplicht via info@cbcoaching.nl  

Locatie: Praktijk Caroline Bun Coaching & Healing in Bussum

 

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Monique:
“Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!”

Peter, manager commerciële werkkring (midden vijftig):
“Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….  Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt. Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan.
Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder