Ontdek je eigen spiritualiteit!   

We dompelen je onder in muziek die je spiritualiteit open zet. Een avond om je begeleiders van ‘boven’ te voelen en te ervaren dat je er niet alleen voor staat. Voor iedereen die vanuit zijn gevoel leeft en een stapje verder ‘durft’ te gaan.  

Voor ons, Maurice en Caroline, is spiritualiteit heel gewoon en tegelijkertijd ook heel bijzonder. Deze avond willen we jou graag meenemen in een soortgelijke ervaring. En wellicht is dit het begin van een andere beleving van jouw alledaagse bestaan. In wezen brengt het je terug bij dat wat je als kind al kende, maar in de loop van je leven bent kwijt geraakt. 

Je begeleiders van ‘boven’ zijn al je hele leven bij je en willen je graag bereiken en helpen. De vraag is aan jou of je dit wilt en er open voor staat. Wij helpen je graag bij het herkennen en ‘vertalen’ van hun hulp, zodat je het contact ook zelf durft te maken en hun hulp gemakkelijk kunt aanvaarden.

Deze avond is een startpunt. Voor wie verder wil, bieden we een vervolg aan in individuele en groepssessies Spirituele Ontwikkeling.

Aanmelden voor deze avond is mogelijk tot 1 week van te voren. 

 

‘Spiritual Night’ data:  

Vrijdagen:  27 september en 22 november 2019  

Tijd: 20:00-22:00 uur (inloop: vanaf 19:45 uur) 

Kosten: € 25,– (graag bij binnenkomst contant en gepast betalen) 

Aanmelding verplicht via info@cbcoaching.nl  

Locatie: Praktijk Caroline Bun Coaching & Healing in Bussum

 

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Willem:
“Het gaat goed en het consult heeft me verder geholpen. Het was een keerpunt. Met name de confrontatie met hetgeen Maurice mij voor hield. Ik wilde dat toen eigenlijk niet horen. Durfde het niet te geloven. Er zat een soort sluier over me, zo eind december kwam er een soort doorbraak. Toen kon ik ook weer voelen dat ik van mijn vriendin houd en volmondig zeggen, L. ik houd van jou, ik voel het. Heerlijk! Dagelijks voed ik me met positieve gedachten: ik vertrouw en ik kies voor het leven. En het werkt. Het verzet is nagenoeg verdwenen en ik heb moed en zin in het leven, veel meer dan begin december. Ik zit een stuk beter in mijn vel. Ik zing weer, en dat is wel een paar maanden geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan.Tot zover, ik draag jullie in mijn hart.”

Business analist uitgeverij:
“Door de coaching heb ik een sterker zelfbewustzijn ontwikkeld, kreeg ik een groter vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan en ben opener geworden over mijn belemmeringen en verleden. Ik heb geleerd vanuit mijn eigen kracht en drijfveren te redeneren, vertrouwen te hebben in het bereiken van het uiteindelijke doel. Daardoor heb ik mijn zoektocht naar een nieuwe baan met duidelijke richting ingezet en ben ik mijn situatie steeds positief blijven inzien.”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder