BOVENSpiritualiteit – Begeleiders van ‘boven’

Je hebt een levensplek gekregen op aarde, met het doel om je geluk te vinden. Dat valt niet mee. Voor velen is dit een lange weg.

Je groeit op, leert met vallen en opstaan en je maakt keuzes. Sommigen voelen zich gezegend met de warmte van de mensen om hen heen. Anderen voelen zich er alleen voor staan. En zo zijn er nog tal van variaties mogelijk.

Iets wat meestal niet zichtbaar is, maar wel voelbaar, is dat ieder mens begeleid wordt. Vanaf je geboorte heb jij begeleiders die jou helpen in jouw leven. Dit noemen wij je begeleiders van ‘boven’. Jouw begeleiders willen niets liever dan dat jij gelukkig bent. En omdat ze dat willen, helpen ze je. Ze geven je bijvoorbeeld ingevingen, laten je oog vallen op dat wat voor jou belangrijk is, geven jou het gevoel dat je nodig hebt, en waarschuwen je als dat nodig is.

Je begeleiders zijn veelal niet zichtbaar maar wel voelbaar en ze laten zich soms ook horen. Ze hebben uiteraard geen lichaam meer. Dat wat je voelt en ervaart van je begeleiders noemen we spiritualiteit. Dat wat er meer is.

Velen hebben hun gevoel grotendeels afgesloten in de loop van hun leven. Daarmee sluit je je ook af voor je spiritualiteit. Spiritualiteit is dat wat je zelf voelt en ervaart. Wij kunnen je helpen je spiritualiteit weer te ontwikkelen. We kunnen je helpen weer in contact te komen met je begeleiders.

Wij kunnen je helpen jouw begeleiders ‘van boven’ te voelen en te herkennen. We laten je ervaren hoe het voelt, en leren je hoe je hulp kunt vragen en geven je mee welke boodschappen ze voor je hebben.

Spirituele ontwikkeling en voelen is één. Zonder voelen kun jij je niet spiritueel ontwikkelen. Vandaar dat de sessies, waarin we je je bewust maken van je begeleiders van ‘boven’ (die dus sowieso altijd voor jou aanwezig zijn), beginnen met een reis door je emoties en je gevoel. We werken met muziek, onze helende handen in combinatie met dat wat we voor je doorkrijgen. Dit alles is er op gericht je open te zetten in je gevoel, je spiritualiteit open te zetten. Het ontvangen van de begeleiding van ‘boven’ gebeurt immers in jouw gevoel. Als jij alles voelt, ontvang je alles.

Caroline Bun en Maurice Hirschhaut geven de sessies samen. We noemen ons geen spirituele coach, maar zo zou je ons wel kunnen beschouwen. Wij coachen en helpen je naar je gevoel en laten je jouw spiritualiteit ervaren. Spiritualiteit in de meest pure vorm.

Maurice is van af zijn zesde bewust van zijn contact met zijn begeleiders van ‘boven’ en hij heeft dit nooit afgesloten. Sindsdien is dit een dagelijks deel van zijn leven. Hij ziet, hoort en voelt de begeleiders van anderen. Tijdens de samenwerking met Caroline, in de groep- en individuele sessies staat Maurice in direct contact met jouw begeleiders. Hij geeft door wat ze zeggen en laat je desgewenst aanraken door je begeleiders zodat je herkent hoe ze voelen.  Bij Caroline ‘werkt’ het anders. Zij heeft een directe verbinding met jou en voelt direct wat voor je nodig is, als ware zij een begeleider voor jou hier op aarde.

Naast onze individuele sessies geven wij de zeer gewaardeerde groepssessies Spirituele Ontwikkeling I, II en III. Het is meer dan een workshop spirituele ontwikkeling of een cursus spirituele ontwikkeling. Je gaat met je eigen issues aan de slag en tijdens de sessies vindt veel heling plaats. Daarnaast leer je wat je begeleiders voor je kunnen betekenen in je leven. Je ervaart hun hulp en voelt dat je niet alleen bent. Het gaat ons er om dat je ‘alleen’ met je begeleiders vooruit kunt. Wij helpen je op weg, en jullie samen zetten het voort. Klik hier voor meer informatie over  Spirituele Ontwikkeling I – in contact met je begeleiders van ‘boven’.

“Ja ik heb er veel aan gehad, jullie sessie. Erg blij mee.”

“Ik maak nu regelmatig contact met mijn begeleiders en daardoor voel ik me beter, krachtiger.”

“Via Facebook ben ik jullie tegengekomen en ontkwam er niet aan om nieuwsgierig te worden wat ik over jullie las.
Ik heb in december een sessie alleen gehad over gedachten naar gevoel. Daar gebeurde iets in mij en voelde ik ook echt dat ik aangeraakt werd door mijn begeleiders. Je denkt eerst is dit nu echt voel ik dit nu … Ja ik voelde het en werd er heel blij van.
Mede ook door de muziek van Maurice kwamen er dingen naar boven die eruit moesten komen en wisten jullie liefdevol mij daarmee te helpen
Daarna heb ik Spirituele ontwikkeling 1 gedaan. Dit was ook weer zo’n bijzondere ervaring waarbij met behulp van de muziek van Maurice gevoelens, blijheid, verdriet van alles loskwam. Daarbij ook weer het contact met onze begeleiders. Ook het delen met elkaar was iets fijns.
Sinds ik hiermee ben begonnen voel ik me een stuk blijer en is het of ik alles steeds duidelijk ga zien!
Ik ben er nog niet en voelt het naar meer en dat ga ik ook doen met Spirituele Ontwikkeling 2 waar ik erg naar uitkijk !!
Ik kan iedereen deze groepssessies aanbevelen want het brengt je heel veel. Daarbij wil ik nog zeggen, dat wat jij en Maurice samen hiermee doenje zoveel liefde voelt en ja als ik naar jullie kijk hoe jullie het samen hebben en doen daar word ik ook al heel blij van !!
Heel veel liefs van mij Vera ♥”
 
MUSIC FROM ABOVE: Bijzonder muziekalbums die je openen in je spiritualiteit. Maurice heeft al deze muziek samen met zijn begeleiders van ‘boven’ gecomponeerd: ‘Music from Above I en II’, voor meer info klik dan hier.