CONTACT VERDIEPT

“Mijn hoogtepunt na “verdiept” en het werken (eigenlijk gewoon leven) met mijn begeleiders is toch wel doordat ik zo intens met ze werk, ik bepaalde dingen niet eens meer hoef te vragen maar het direct al weggehaald of opgelost wordt. 
Hoe heerlijk is dat! 💖”

Wil je het gevoel dat je geholpen wordt niet meer kwijt? Wil je tot het besef komen dat er sprake is van ‘wij’ in plaats van ‘ik’? Voor iedereen die de Spirituele Ontwikkeling I heeft gevolgd en wanneer je tot een verdieping wilt komen samen met je begeleiders, dan is de 3 weekse Spirituele Ontwikkeling II – Contact verdiept (één met je begeleiders) een ‘must’.

Dit vervolg op de Spirituele Ontwikkeling I brengt je dichterbij je begeleiders, door een nog intensievere aanpak. Het is een samenspel tussen Maurice, Caroline, je begeleiders en jijzelf. Dit alles ondersteunt door de muziek gemaakt door Maurice samen met zijn begeleiders. Diepe heling en loslaten vindt plaats.

In de eerste bijeenkomst word je in intens contact met je begeleiders (dichterbij) gebracht, wat de basis vormt voor de rest van de sessies. Je begeleiders helpen je graag bij alles wat met jou te maken heeft, en dit zal je nog sterker ervaren. Samen met je begeleiders brengen we je dicht bij jezelf, zorgen we voor volledige zelfacceptatie, bevrijden je van je schaamte, we helpen je alle ballast los te laten, seksueel bevrijd te voelen, we laten je ervaren wat gedachteloosheid is, vullen je met vertrouwen en laten je met een gelukzalig gevoel naar huis gaan.

Caroline en Maurice staan ook nu weer volledig tot je beschikking en helpen je bij het verkrijgen van heldere inzichten afkomstig van je begeleiders en die je uiteraard vooruit helpen. We halen de zachtheid en echtheid in jou naar boven om je begeleiders in liefde en rust te kunnen ontvangen.

De grootste en meest ongelooflijke veranderingen vinden plaats tijdens de bijeenkomsten van de  Spirituele Ontwikkeling II – Verdiept (één met je begeleiders). En in de laatste bijeenkomst ontvangen velen een openbaring.

We gaan van start met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers per groep.

Prijs voor Spirituele Ontwikkeling II:

€ 269,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk

€ 349,– exclusief BTW voor bedrijven 

 

Woensdagochtenden juli 2017 – NOG 4 PLEKKEN
Data             : 5, 12 en 19 juli 2017
Tijd              :  9:30-12:30 uur (inloop vanaf 9:15)
Aanmelding: info@cbcoaching.nl 

 

“Na Spirituele Ontwikkeling II – “verdiept” te volgen bij Caroline Bun en Maurice Hirschhaut is het werken met mijn begeleiders nog zoveel meer geïntensiveerd! Vergeleken met de eerste workshop is dit echt letterlijk samen de diepte in! Ik raad deze ook echt iedereen aan die de eerste gevolgd heeft!

Wat ik heerlijke thema’s vond waren dicht bij mezelf blijven, zelfacceptatie, ballast loslaten en vooral gedachteloosheid!! Die was zo heerlijk! Je raakt soms door omstandigheden weer zo snel in je hoofd en uit je gevoel dat deze echt super is! Ook vertrouwen en gelukzaligheid waren heel bijzonder en fijn!

Wat Spirituele Ontwikkeling II voor mij gedaan heeft is eigenlijk wederom niet te beschrijven! Door alle thema’s in het bijzijn van Maurice en Caroline te doen leg je deze vast als herinnering. Als je dan thuis tegen bepaalde dingen aanloopt vraag je je begeleiders dit nogmaals te laten voelen .

Mijn hoogtepunt na “verdiept” en het werken (eigenlijk gewoon leven) met mijn begeleiders is toch wel doordat ik zo intens met ze werk ik bepaalde dingen niet eens meer hoef te vragen maar het direct al weggehaald of opgelost wordt. 
Hoe heerlijk is dat! 💖

Dank je wel lieve Caroline en Maurice voor jullie oprechte liefde, energie en inzichten💖

Jullie laten de liefde weer stromen in zoveel mensen!

💖You make the WORLD a better place!💖” – Kim

“Ik ben erg gelukkig dat ik mijn spirituele begeleiders veel meer nabij heb kunnen ervaren door dit vervolg. Ik heb nu het vertrouwen dat dit blijvend zal zijn.” – Katia

“Afgelopen jaar kwam ik jullie continue tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “Van gedachten naar gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al, door het horen van de muziek. Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Ik heb hierna ook de Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever. Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar o zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op.
Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk.
Laten we samen een liefdevolle wereld maken!”

“Ik heb heel veel aan jullie te danken.  Dankzij jullie voel ik me meer 1 met mijn begeleiders. Jullie hadden ook het geduld met mij. Dank jullie wel voor de gelukkige momenten en de ervaring die jullie mij gegeven hebben ❤💋❤💋. Wij gaan elkaar echt nog ontmoeten, zelfliefde en acceptatie, je eigen plek in mogen delen, alles heeft mij super gedaan dank voor jullie liefde en steun!! 😍❤❤❤hou van jullie ❤😍❤😍

“Intuïtief heb ik voor de workshop ” spirituele ontwikkeling” gekozen. Wat een bijzondere ervaring!  Ik kan het iedereen aanraden die zich hierin verder wil ontwikkelen. Een innerlijke reis die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht en in contact met mijn begeleiders. Ik was zo enthousiast dat ik daarna ook ” spirituele ontwikkeling II ” ben gaan doen, die veel verdieping geeft. Je werkt in kleine groepjes en er is veel tijd 
en aandacht voor iedereen. De begeleiding van Caroline en Maurice is respectvol en warm. Ik voel me na deze twee workshops veel vrijer en ga liefdevoller met mezelf om. Caroline en Maurice dank hiervoor!”