Zooooo mooi! 💜

De meest intensieve ervaring ooit.”

Jaaaa😍het was zo heerlijk💖💖wat een verrijking weer en wat n cadeautje💖en hoe heeeeerlijk jullie weer te zien😍en alles weer zo intens te voelen in jullie aanwezigheid💕

Wat was het weer fantastisch!!💕💕

“Het was prachtig!”

Dit is de meest bijzondere reeks van ons aanbod in Spirituele Ontwikkeling is deze laatste in de reeks van drie. De deelnemers die hieraan kunnen deelnemen leven al dagelijks met hun begeleiders. Zij hebben de behoefte om samen met hun begeleiders tot de meest pure versie van zichzelf te komen. Na afloop van deze drie bijeenkomsten maak jij vanuit de liefde die je in je voelt de wereld om je heen warmer, liefdevoller en mooier. Je voelt je een liefdesverspreider.

Bij Spirituele Ontwikkeling III (De Finale) maak je samen met je begeleiders een einde van elke vorm van twijfel en zelfafwijzing. Je vertrouwen in jezelf en je begeleiders wordt 100%. Je voelt je voortaan alles waard en houdt in alle opzichten van jezelf. Je rekent af met oneerlijkheid, vergeeft jezelf en iedereen om je heen. Je bent voortaan eerlijk ten opzichte van jezelf en anderen en krijgt de meest intense contact ervaring met je begeleiders die je tot op dat moment ervaren hebt. Je komt tot ware echtheid, leert het kwaad buiten je te houden en opent je hart. Je voelt hoe het is om werkelijk liefdevol te zijn naar jezelf en naar anderen en verwerft de moed en kracht om dit alles naar buiten uit te dragen, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Je laat je laatste hindernissen op het diepste niveau los, wordt werkelijk schoon en bevrijd van het verleden en wat daar aan heeft geplakt. Dit alles leidt er toe dat je intens samen met je begeleiders gaat leven en een ware liefdesverspreider wordt.

We gaan van start met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers per groep.

Prijs voor Spirituele Ontwikkeling III:

€ 269,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk

€ 349,– exclusief BTW voor bedrijven

Maandagavonden juni 2017 – NOG 4 PLEKKEN
Data             : 12, 19, 26 juni 2017
Tijd              : 19:00-22:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur)
LET OP AFWIJKENDE PRIJS 299 EURO

 

Wouw😍wat was deze workshop weer intens! Als je denkt dat het niet intenser kan…nou dan is dit wel de KNALLER!!!

Wat voor mij een hoogtepunt was…was het thema twijfel!! Deze is doorvoeld en volledig weggehaald! Zelfs met kleine dingen, als wat trek ik aan;), helemaal weg🙌🏻!!! Wouw!! Hoe HEERLIJK!!

En dan complete eerlijkheid erbij! Vanuit liefde alles kunnen, willen en mogen zeggen❤️ en jezelf alles waard vinden! Want dat is bij velen een “dingetje”…jezelf nooit meer wegcijferen voor wie of wat dan ook!! Volledig jouw ruimte pakken (alles met en vanuit liefde:)

We hebben de volledige bescherming voor het kwaad mogen voelen, want als je liefdesverspreider wordt dan komt ook het kwaad daarbij kijken…deze is echt zoooooo fijn❤️ . Love my guidance from above❤️!!

En als kers op de taart nog “even” het laatste…wat dan ook ook…weg te laten halen wat je nog weerhoudt om in alle liefde volledig jezelf te kunnen en mogen zijn❤️.

Elke dag van deze laatste drie daagse workshop eindig je met “Final Intense Contact”….en WOUWIE😍😍😍!!!

Nog NOOIT heb je je begeleiders zoooooo intens gevoeld!!! 

Caroline en Maurice wat hebben jullie dit prachtig gedaan!!❤️

Jullie zijn zo puur en oprecht en zooo VOL liefde voor alles en iedereen❤️.

My Thank you goes beyond words!!

Wat jullie met mij en mijn lieve schatten (begeleiders) in een periode van 9 maanden, ik heb spirituele ontwikkeling 1 tot 3 gevolgd, gedaan hebben is ongekend! Ik ben een compleet ander persoon❤️

Ik hou eindelijk van mezelf en vind mezelf alles maar dan ook echt alles waard❤️

Ik heb zoooooooveel losgelaten, echt gewoon alles wat mij niet meer dient. 

Ik heb eindelijk mezelf gevonden❤️.”