Wil jij de wereld mooier en liefdevoller maken?

Dit is de meest bijzondere reeks van ons aanbod in Spirituele Ontwikkeling, de laatste in onze serie van drie. Wil je samen met je begeleiders tot de meest pure versie van jezelf te komen. Na afloop van deze drie bijeenkomsten maak jij vanuit de liefde die je voelt de wereld om je heen warmer, liefdevoller en mooier. Je bent liefdesverspreider.

Bij Spirituele Ontwikkeling III (De Finale) maak je samen met je begeleiders een einde aan elke vorm van twijfel en zelfafwijzing. Doordat jij je volledig openstelt voor je begeleiders tijdens deze drie bijeenkomsten wordt je vertrouwen in jezelf en je begeleiders 100%.

Je eigenwaarde en houden van jezelf wordt volledig. Je bent voortaan eerlijk ten opzichte van jezelf en anderen en krijgt de meest intense contactervaring met je begeleiders die je tot op dat moment ervaren hebt.

Je rekent af met elke onechtheid in jou, leert het kwaad buiten je te houden en opent je hart. Je voelt hoe het is om werkelijk liefdevol te zijn naar jezelf en naar anderen en verwerft de moed en kracht om dit alles naar buiten uit te dragen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Je laat je laatste hindernissen op het diepste niveau los, wordt werkelijk schoon en bevrijd van het verleden en wat daar aan heeft geplakt. Je vergeeft jezelf en iedereen om je heen. Dit alles leidt er toe dat je voortaan intens samen met je begeleiders leeft en een ware liefdesverspreider wordt.

We gaan van start met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers per groep.

Prijs:

€ 269,– (dagtarief) / € 299,– (avondtarief) inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk

€ 349,– exclusief BTW per persoon voor bedrijven

Max 7 deelnemers en locatie praktijk Caroline Bun Coaching & Healing

Data:

VRIJDAGOCHTENDEN DECEMBER 2017
Data: 1, 8 en 15 december
Tijd: 9:30-12:30 (inloop 9:15 uur)

WOENSDAGOCHTENDEN APRIL 2018
Data:
4, 11 en 18 april
Tijd:
9:30-12:30 (inloop 9:15 uur)Klik hier om je aan te melden!

 Wouw?wat was deze workshop weer intens! Als je denkt dat het niet intenser kan…nou dan is dit wel de KNALLER!!!

Wat voor mij een hoogtepunt was…was het thema twijfel!! Deze is doorvoeld en volledig weggehaald! Zelfs met kleine dingen, als wat trek ik aan;), helemaal weg??!!! Wouw!! Hoe HEERLIJK!!

En dan complete eerlijkheid erbij! Vanuit liefde alles kunnen, willen en mogen zeggen❤️ en jezelf alles waard vinden! Want dat is bij velen een “dingetje”…jezelf nooit meer wegcijferen voor wie of wat dan ook!! Volledig jouw ruimte pakken (alles met en vanuit liefde:)

We hebben de volledige bescherming voor het kwaad mogen voelen, want als je liefdesverspreider wordt dan komt ook het kwaad daarbij kijken…deze is echt zoooooo fijn❤️ . Love my guidance from above❤️!!

En als kers op de taart nog “even” het laatste…wat dan ook ook…weg te laten halen wat je nog weerhoudt om in alle liefde volledig jezelf te kunnen en mogen zijn❤️.

Elke dag van deze laatste drie daagse workshop eindig je met “Final Intense Contact”….en WOUWIE???!!!

Nog NOOIT heb je je begeleiders zoooooo intens gevoeld!!! 

Caroline en Maurice wat hebben jullie dit prachtig gedaan!!❤️

Jullie zijn zo puur en oprecht en zooo VOL liefde voor alles en iedereen❤️.

My Thank you goes beyond words!!

Wat jullie met mij en mijn lieve schatten (begeleiders) in een periode van 9 maanden, ik heb spirituele ontwikkeling 1 tot 3 gevolgd, gedaan hebben is ongekend! Ik ben een compleet ander persoon❤️

Ik hou eindelijk van mezelf en vind mezelf alles maar dan ook echt alles waard❤️

Ik heb zoooooooveel losgelaten, echt gewoon alles wat mij niet meer dient. 

Ik heb eindelijk mezelf gevonden❤️.”