EEN SPIRITUELE JAARTRAINING IN JOUW TEMPO!

In onze Groepssessies zit een prachtige opbouw. 2 keer 4 wekelijkse en 2 keer 3 wekelijkse bijeenkomsten, die je in je eigen tempo kunt volgen. 14 intensieve bijeenkomsten met coaching, healing en spirituele ontwikkeling. Een buitengewoon programma dat nergens anders op deze wijze wordt aangeboden. Als je al goed in je gevoel zit kun je de eerste 4 wekelijkse bijeenkomsten overslaan en jezelf in 10 bijeenkomsten onderdompelen in jouw spiritualiteit.

De eerste stap: Van Gedachten naar Gevoel (4 weken)

De tweede stap: Spirituele Ontwikkeling I – In contact met je begeleiders ‘van Boven’ (4 weken)

De derde stap: Spirituele Ontwikkeling II – Contact verdiept (3 weken)

De vierde stap: Spirituele Ontwikkeling III – De Finale (3 weken)

En indien het nodig is aanvulling van individuele sessies.

Voor iedereen die eerst met ons wil kennismaken maandelijks de Healing Satsang Night

De Groepssessies van Caroline Bun Coaching & Healing, gegeven door Caroline Bun en Maurice Hirschhaut, zijn stuk voor stuk levensveranderend.

Het samenspel van woorden, muziek van Maurice, helende handen van Caroline, oefeningen en de aanwezigheid van Caroline en Maurice tezamen, creëren veranderingen op diepere lagen.

De veranderingen gaan snel, vergroten jouw levensgeluk en wat je aangereikt krijgt is praktisch toepasbaar in je dagelijkse leven. Zowel te gebruiken in jouw privé als werkende bestaan. Je leven verandert gigantisch!!

In puur- en eenvoud en met humor maken we je wegwijs in de spiritualiteit van hemel en aarde en hoe deze jou en jouw leven beïnvloedt en kan beïnvloeden. Als mens heb je namelijk een vrije wil, waardoor je kunt kiezen wat je wilt doen, met wat je aangeboden wordt.