vipdagVIP DAG – DOOR CAROLINE BUN EN MAURICE HIRSCHHAUT


Wij bieden je een speciale intensieve, diepgaande en helende VIP-dag. De dag geef je rust en energie zodat jij weer voor een hele tijd vooruit kunt, in een richting die goed is voor jou.

Dit is een ideaal concept als je op een kruispunt staat en de juiste afslag wil nemen, een nieuwe start wilt maken maar nog iets mist om het helemaal op eigen kracht te kunnen doen óf als je in één keer langlopende issues grondig wil aanpakken.

Maurice en Caroline begeleiden jou, door onze volledige afstemming op jou, haarfijn naar de voor jou goede keuze of verandering.

Een dag van 9:30 -15:30 uur inclusief een goed verzorgde ‘working’ lunch.
Kosten € 995,– ex BTW.

Programma:

We beginnen met een intensieve coaching. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je huidige situatie en wat je anders zou willen.

Je krijgt inzichten in de dieper liggende oorzaken van jouw issues en we bespreken wat er nodig is om dit te veranderen.

De lunch nuttigen we op een externe locatie in de natuur, om de inzichten – indien het weer het toelaat – tijdens een wandeling te laten vallen en verder te onderzoeken.

In de middag ontvang je een intensieve healing gecombineerd met coaching.

Na de healing sluiten we af met een afrondend gesprek. Hierin ontvang je praktische tips die je direct kunt toepassen in je werk en je leven.

Na deze dag voel jij je herboren en heeft er een werkelijke ‘Shift’ plaatsgevonden in jou.

Een echte aanrader!