Verwarrende informatie
En niet alleen in de politiek. Ook in de alternatieve wereld wordt veel onzin verteld. Jammer, omdat dit verwarrend is en ook niet goed voor de mens. Mensen weten niet meer waar ze aan toe zijn. Ze kijken om zich heen voor waarheidsvinding, maar daar gaan ze het níet vinden. Hoe weet je dan of iets waar of onzin is?
 
Het gaat het erom of het waar of onzin is voor jou. En om dit te achterhalen, kun je maar bij een iemand te rade gaan. Het gaat erom wat jij zelf ervaart, en ervaren is kwestie van voelen.  Alles wat jou verteld wordt maar dat je niet zélf kunt ervaren, mag je onder het kopje ‘onzin’ scharen. Als je iets weet uit eigen ervaring, omdat je het zélf hebt gevoeld, gezien of gehoord (in alle eerlijkheid), dan valt het onder het kopje ‘waar’.
 
O ja, en alles waar je je hoofd over moet breken, kun je ook aan de kant schuiven. Levenswijsheden zijn namelijk simpel. Als iets ingewikkeld wordt, kun je er vanuit gaan dat het niet klopt.  Daar waar je GEEN goed gevoel, geen lekker gevoel bij hebt, is NIET goed. Dat wat WEL goed voelt, is WEL goed.
 
Je pure niet beïnvloede gevoel
De valkuil zit er echter in dat wat je voelt niet mag zijn beïnvloed door anderen, door wat anderen hebben gezegd of geschreven. Het gaat om jouw eigen pure niet beïnvloede gevoel. En dat is waar het in mijn ogen mis gaat.
 
Er wordt vooral veel nagepraat, verlangt naar ervaringen die anderen hebben gehad, en als je iets vaak hoort en velen zeggen hetzelfde dan wordt dat al gauw als waarheid aangenomen. Het punt is dat niet meer zelf wordt gevoeld, maar dat wat door een ander is voorgespiegeld wordt overgenomen.
 
Zo zie je dat ook de mensen die graag anders willen zijn, zich gedragen als kuddedieren.
 
Eerst rust in je hoofd
Ben je verward en kun je niet meer goed bij je eigen gevoel? Dan is het tijd dat je tot rust komt in je hoofd. Als je denken stopt kun je je aandacht naar binnen richten. Op die manier kun je weer voelen wat er in jou te voelen is. Dan kun je voelen wat goed voelt voor jou en wat niet.
 
Het geeft je richting in je leven en is de opening naar wie jij echt bent en de spiritualiteit die voor jou beschikbaar is. Dat is in jou, niet ver weg, niet in het universum. In jou kun je de hulp ervaren die voor jou beschikbaar is. Dit omdat jij een gevoelswezen bent. Een gevoelswezen gecreëerd door iets groters dat je op aarde heeft gezet met toegang tot spirituele hulp.
 
MAAR je kunt dit alleen weten door het zelf te ervaren, het te voelen, niet omdat ik je dit nu vertel :-).
Wil jij je eigen spiritualiteit werkelijk zelf voelen? Klik dan hier!