Hoe we werken

Wat leveren onze coachsessies jou op? Emoties verwerken. Loslaten. Jezelf en je gevoel leren kennen. 

Graag vertellen we je over onze coachmethode. We hebben namelijk een hele eigen en bijzondere manier van werken. Maar wat voor jou natuurlijk telt, is wat het jou oplevert.

In onze coachsessies helpen we je op een veilige manier weggestopte emoties te verwerken en blokkades te doorbreken. Samen met ons ontdek je nieuwe dingen in jezelf. Je leert je gevoel beter kennen. Bovendien geven we je heldere inzichten. Dit samen leidt tot gedragsverandering en een andere beleving van je emoties en je gemoed. Het helpt je gelukkiger, comfortabel met je gevoel en sterker in het leven te staan. Wij helpen je hier graag bij, dat is wat we dagelijks doen. En daar houden wij van.

Helderheid. Snel tot de kern. Krachtige verandering.

Bij ons is persoonlijke coaching meer dan zelfonderzoek en antwoorden vinden in jezelf. Doordat wij voelen, horen en zien wat er met je aan de hand is, geven we je tijdens de coachsessies ook richting en komen we samen met jou in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk.

Dit doen we met onze eigen coachmethode. Namelijk door met onze woorden, krachtige helende handen (momenteel alleen op afstand) en vaak ook met de door Maurice gemaakte muziek los te maken wat je in de weg zit.  Met onze grondige en diepzinnige aanpak brengen we jou een positieve verandering: ontspanning, meer zelfvertrouwen en plezier in je (werk en) leven.

Wij oordelen niet en zijn er voor jou, voor jouw geluk

Wij, Maurice en Caroline, geven alle coachsessies samen. Dit doen we omdat we elkaar aanvullen en jij hierdoor veel meer krijgt dan bij welke coach dan ook. Wil je aan de ene kant wel door ons geholpen worden, maar durf je het aan de andere kant niet zo goed? Wees gerust, we hebben het alleen maar goed met je voor en willen maar één ding. Dat jij je bevrijd en gelukkig(er) gaat voelen.

Waar je ook mee zit, we hebben daar geen oordeel over. We voelen je aan, voelen met je mee en helpen je er doorheen.

Laat anderen je overtuigen of kijk een van onze filmpjes

Al velen zijn je met coachsessies voorgegaan. Klik hierna om te lezen wat zij als klant hebben ervaren.  Of kijk een van de filmpjes van Caroline waarin zij meerdere onderwerpen zoals dichtbij jezelf blijven, durf te voelen, hooggevoeligheid, rouwverwerking en nog veel meer bespreekt.

Spiritualiteit? Het kan maar hoeft zeker niet.

Mocht je dit wensen, dan kunnen we je ook op weg helpen in je spiritualiteit. Maar als je hier niks mee hebt,
dan hebben we het er niet over. We zijn er tenslotte voor jou. Dat is hoe we werken!

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Monique:
“Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!”

C.A.:
“Onlangs ben ik bij Caroline en Maurice geweest; voor mij een unieke ervaring. Caroline kende ik nog van vroeger, Maurice kende ik nog niet. Alhoewel ik eerst bang was of Maurice mij wel wilde of kon helpen (hij een kind van Auschwitz overlevenden en ik juist een kind van een “foute” vader), bracht de onthulling van mijn geheim en zijn benadering mij enorme verlichting. Misschien was het voor mij cruciaal om juist ook door Maurice gehoord en geholpen te worden. Gecombineerd met de liefdevolle en vertrouwde aandacht van Caroline, maakte dat er een enorme rust over mij kwam. Ik kan dat verder niet uitleggen, dat gebeurde gewoon. Toen ik thuis kwam was mijn man verbaasd en vooral heel blij dat ik, na jaren, zo ontspannen was. Eindelijk heb ik het verleden van mijn vader een plaats kunnen geven, waardoor ik dat niet meer als een last met mij meedraag. Dat is een enorme stap voorwaarts voor mij, waarvoor ik Maurice en Caroline heel dankbaar ben.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder