Hoe we werken

Wat leveren onze coachsessies jou op? Emoties verwerken. Loslaten. Jezelf en je gevoel leren kennen. 

Graag vertellen we je over onze coachmethode. We hebben namelijk een hele eigen en bijzondere manier van werken. Maar wat voor jou natuurlijk telt, is wat het jou oplevert. 

In onze coachsessies helpen we je op een veilige manier weggestopte emoties te verwerken en blokkades te doorbreken. Samen met ons ontdek je nieuwe dingen in jezelf. Je leert je gevoel beter kennen. Bovendien geven we je heldere inzichten. Dit samen leidt tot gedragsverandering en een andere beleving van je emoties en je gemoed. Het helpt je gelukkiger, comfortabel met je gevoel en sterker in het leven te staan. Wij helpen je hier graag bij, dat is wat we dagelijks doen. En daar houden wij van. 

Helderheid. Snel tot de kern. Krachtige verandering. 

Bij ons is persoonlijke coaching meer dan zelfonderzoek en antwoorden vinden in jezelf. Doordat wij voelen, horen en zien wat er met je aan de hand is, geven we je tijdens de coachsessies ook richting en komen we samen met jou in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk. 

Dit doen we met onze eigen coachmethode. Namelijk door met onze woorden, krachtige helende handen en vaak ook met de door Maurice gemaakte muziek los te maken wat je in de weg zit.  Met onze grondige en diepzinnige aanpak brengen we jou een positieve verandering: ontspanning, meer zelfvertrouwen en plezier in je (werk en) leven.

Wij oordelen niet en zijn er voor jou, voor jouw geluk 

Wij, Maurice en Caroline, geven alle coachsessies samen. Dit doen we omdat we elkaar aanvullen en jij hierdoor veel meer krijgt dan bij welke coach dan ook. Wil je aan de ene kant wel door ons geholpen worden, maar durf je het aan de andere kant niet zo goed? Wees gerust, we hebben het alleen maar goed met je voor en willen maar één ding. Dat jij je bevrijd en gelukkig(er) gaat voelen. 

Waar je ook mee zit, we hebben daar geen oordeel over. We voelen je aan, voelen met je mee en helpen je er doorheen. 

Laat anderen je overtuigen of kijk een van onze filmpjes 

Al velen zijn je met coachsessies voorgegaan. Klik hierna om te lezen wat zij als klant hebben ervaren.  Of kijk een van de filmpjes van Caroline waarin zij meerdere onderwerpen zoals dichtbij jezelf blijven, durf te voelen, hooggevoeligheid, rouwverwerking en nog veel meer bespreekt. 

Spiritualiteit? Het kan maar hoeft zeker niet. 

Mocht je dit wensen, dan kunnen we je ook op weg helpen in je spiritualiteit. Maar als je hier niks mee hebt,
dan hebben we het er niet over. We zijn er tenslotte voor jou. Dat is hoe we werken!  

 

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

HS,  jurist:
“De kern (ik weet geen betere omschrijving) van de coaching ‘meer je gevoel de ruimte te geven, je gevoel te laten spreken en keuzesen beslissingen meer vanuit je hart maken’ heeft ontzettend geholpen! Ik vermoed dat ik bij een regulier coachingstraject veel meer aan de oppervlakte zou zijn gebleven. Dan had ik na een paar weken ‘met mijn hoofd’ (rationeel) vermoedelijk weer gekozen voor een baan of werk wat op dat moment beschikbaar was of wat relatief makkelijker te vinden is. Ik heb nu het inzicht dat die aanpak niet helpt. En toen ik dat zag werd het allemaal veel gemakkelijker. Ontzettend veel dank voor dat je mij op dat andere spoor hebt gezet. Ik durf te beweren dat ik een verandering heb ingezet.”

Mark, beleidsmedewerker bij de Rijksoverheid:
“Ik wilde jou en Maurice nogmaals bedanken voor de 2 sessies. Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik op een meer relaxte en positieve manier in het leven kan staan en mezelf positief kan ‘beoordelen’. Het geeft mij enorm veel kracht en relativeringsvermogen. Bijzonder wat en hoe jullie het doen.”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder