Burnout coaching

Burn-out Coaching

De weg terug naar jezelf

Plan een gratis telefonische kennismaking
Burnout coaching

Burn-out Coaching

De weg terug naar jezelf

Plan een gratis telefonische kennismaking

1500+

trouwe volgers krijgen onze mailings!

Klanten

uit heel Nederland komen naar Bussum voor onze coaching

2

coaches voor jou bij elke sessie
Coach Bussum praktijk

Burn-out Coaching helpt je weer op de rit

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? We pakken de oorzaak op mentaal, gedrag en emotioneel vlak aan. De uitputting die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. Dat kost immers veel energie en is een voedingsbodem voor stress.

Onze burn-out coaching en therapie is er op gericht om deze emoties te verwerken en de ondermijnende gedachten los te laten. Je wordt verlost van deze energievreters. En we leren je natuurlijk ook een nieuwe manier van voelen, denken en leven. Zo voorkom je voortaan een burn-out.

Voordat we diep met je aan het werk gaan, is het wel van belang dat we je helpen om je stress systeem tot rust te brengen. We helpen je op diep niveau te ontspannen waardoor je lichaam en geest kunnen herstellen.

Tussen de sessies door geven we je oefeningen mee die passen bij jou op dat moment. Alles gericht op een degelijk en diepgaand herstel én om samen met jou een nieuwe basis op te bouwen vanwaaruit je op een gezonde en gelukkige manier in het leven kunt staan. 
Kennismaken
Bun mannetje
'Nou, nou, het was nog een hele reis die ik samen met Caroline en Maurice heb afgelegd. Ik kwam binnen met een behoorlijke Burn-out die toch wat hardnekkiger bleek dan dat ik zelf gedacht had. Met veel geduld, expertise en oprechte aandacht ben ik weer voldoende hersteld om aan de slag te gaan, zij het met een andere mindset dan voorheen. Maurice en Caroline hebben mij andere inzichten gegeven en geleerd om veel meer op mijn gevoel te vertrouwen en daar ook op te acteren. Bedankt voor al jullie wijze lessen tijdens de intensieve sessies!.' - Frits

Warm, betrokken en richting gevend

Als je kiest voor onze burn-out coaching, luisteren we eerst met aandacht naar je en wat jouw burn-out symptomen en klachten zijn. Een burn-out verandert je leven drastisch en dan kun je een professioneel en ondersteunend luisterend oor goed gebruiken. Deze gesprekken helpen jou je eigen situatie en gevoelswereld te accepteren. Vanuit acceptatie werken we samen aan je herstel.

Loslaten wat je in de weg zit

We inventariseren de oorzaken en daarin kijken we zowel naar je werk- als privésituatie. Wat heeft bijgedragen aan jouw langdurige uitputting en stress? Welke van jouw leef- en werkomstandigheden van voorheen en nu zijn relevant? (Je externe wereld). Daarnaast besteden we aandacht aan wat er afspeelt in jouw innerlijke wereld. Dit met het doel om dat wat in de weg zit, los te laten, om te buigen of waar nodig anders naar te kijken.Hoe onderscheiden wij ons?

We blijven bereikbaar

Na afloop werkt de coachingssessie door en ook dan zijn we bereikbaar voor jou. Dit omdat we warm en betrokken zijn en je ook tussen onze sessies door de nodige sturing geven. Wij gunnen jou namelijk een gelukkiger leven. En laten we eerlijk zijn: dat wil jij toch ook!  

Coaching en relatietherapie van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals

Effectieve aanpak

We coachen meestal met zijn tweeën, waardoor niks aan onze aandacht ontglipt. Mannelijk en vrouwelijk perspectief. Warm en begripvol. Intensief en zonodig confronterend. En daar waar praten niet meer helpt, werken we met muziek die gevoel losmaakt, rust geeft en tot de door jou gewenste verandering leidt. Onze burn-out coaching is gericht op:

Verwerken van emoties die veel energie kosten

  • het kwijtraken van lichamelijke opgebouwde stress en spanning op korte en lange termijn
  • de verwerking van emotionele gebeurtenissen uit het nabije of verre verleden die vandaag de dag je welzijn beïnvloeden. Klachten en symptomen die een emotionele oorzaak hebben, zullen hierdoor kunnen verdwijnen.
  • je in een veilige omgeving al je emoties laten voelen en te leren vertrouwen op je gevoel
stilte in je hoofd

Rust in je hoofd

  • het kunnen stoppen van ondermijnende en niet helpende gedachten en veranderen in helpende gedachten en denkpatronen

Herstel bevorderend gedrag en levensstijl

  • het op korte termijn je lichaam helen en tot rust brengen plus het aanmeten van een levensstijl die je herstel bevordert én op lange termijn je een levenshouding eigen maken waar je gelukkiger van wordt
  • het ombuigen van perfectionisme/te hoge eisen stellen/angst om fouten te maken, slecht zelfbeeld, please-gedrag, zelfkritiek of ander gedrag dat je in de weg zit, naar gezond en uitgebalanceerd gedrag en gezonde denkbeelden over jezelf en jouw plek in je (werk en privé-) leven

Praktische ondersteuning en stevigheid

  • het geven van praktische tips en ondersteuning tijdens je burn-out en bij eventuele re-integratie in je huidige werk of zonodig elders
  • het samen met jou werken aan een innerlijke stevigheid die de rest van je leven van pas komt en een burn-out in de toekomst voorkomt.


caroline-en-maurice

Waarom burn-out coaching 

door ons?

Je zit niet lekker in je vel. Ook al heb je al van alles geprobeerd, het is je nog niet gelukt om je situatie te doorbreken. Wat nu? Grote kans dat bepaalde emoties of blokkades je in de weg zitten of telkens weer opspelen. Daar moet iets mee. Zolang je die met je meedraagt lukt het je maar niet om je situatie écht te veranderen.

Wij hebben al honderden mensen geholpen emotionele ballast en blokkades los te laten. Door onze sessies ervaar je meer rust, opluchting en helderheid. Je krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten, die je direct kunt toepassen in je leven en je werk. Soms zijn woorden niet genoeg. Dan werken we met losmakende en helende geluidsfragmenten.

Onze coaching brengt je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht.

Door onze unieke manier van werken krijg je in elke sessie precies wat jij nodig hebt om je vooruit te helpen. Een vooruitgang die tot meer geluk leidt. Jouw geluk is ons doel. En de sessies werken door, ook nadat je onze praktijk uitloopt.

Maurice Hirschhaut en Caroline Bun leven en werken samen. Een topteam dat 100% op elkaar is ingespeeld en klaar staat voor jou om meer uit je leven en je relatie te halen. 
Plan een gratis telefonische kennismaking

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik ben voorbij de hobbel!

Met een hulpvraag ben ik bij jullie terechtgekomen. Had het idee dat ik niet voorbij een hobbel kwam. In de eerste sessie hebben wij met elkaar gekeken waar ik tegen aanliep. Jullie hebben toen heel veel spanning uit m’n lichaam gehaald. Kan me het trillen nog heel goed herinneren. In de daarop volgende sessies hebben jullie veel boven water gekregen van wat ik had verstopt.

Nooit beseft dat het verstoppen van emoties zoveel lichamelijke klachten konden veroorzaken. Tijdens de sessies hebben jullie mij in vele spiegels laten kijken. Hierdoor weet ik ook dat ik anders kan en mag reageren in bepaalde situaties. Vele handvatten gekregen. Soms dwaal ik weer af en moet ik even terug naar mijzelf. Door en met jullie begeleiding weet ik weer hoe ik dat kan doen. Nu de laatste paar maanden kan ik zeggen dat ik voorbij de hobbel ben. Dit geeft een goed gevoel. Ik ben jullie dankbaar, dankbaar voor jullie geduld, vertrouwen etc., eigenlijk alles! - C
Ms. Nameless
Add Your Stars
Precies wat jij op dat moment nodig hebt

Als je er klaar voor bent om echt aan jezelf te werken en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, dan ben je bij Caroline en Maurice op het goede adres. Ze begeleiden je in dit proces op een warme, liefdevolle, oprechte manier. In hun samenwerking met elkaar voelen/vullen ze elkaar goed aan en ze begeleiden je precies op de manier wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben door hun hulp in een versneld tempo gekomen waar ik nu ben en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. - Suzanne

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ben opnieuw geboren
Het is zo ongelooflijk wat jullie voor mij in mijn leven betekend hebben. Eigenlijk heb ik daar geen woorden voor. Ik ben blij, zit goed in mijn vel, ben open naar anderen toe, geef mijn grenzen op een “normale” manier aan. Het leven lacht mij toe! Het best kan ik het nog omschrijven dat het voelt alsof ik opnieuw geboren ben. En dat ik nu mag zijn wie ik ben. Dank voor jullie liefde, aandacht, meedenken, eigenlijk alles! - Ellen
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik ben mezelf weer

Op aanraden van een collega heb ik contact opgenomen met Caroline en Maurice. Ik zat toen anderhalve maand thuis met een burn-out, voelde mij onbegrepen en had vooral erg veel haast om te herstellen, dit laatste leek ver weg. Bij Maurice en Caroline voel ik mij vanaf het eerste contact op mijn gemak, eindelijk begrip. Het contact is laagdrempelig, open en eerlijk. De gesprekken geven inzichten, ook inzichten die ik eerder niet onder ogen wilde komen. Het is een opluchting om weer helder of in ieder geval helderder naar de wereld te kunnen kijken, het voelt krachtig, ik ben mezelf weer. Na een half jaar thuis, ben ik weer aan het opbouwen en ben ik er van overtuigd dat ik met de nieuwe en hernieuwde inzichten niet meer zover zal afdwalen van mezelf en mijn gevoel. Mocht ik toch tegen wat aanlopen, dan zijn Maurice en Caroline altijd bereikbaar. - Daniëlle
Ms. Nameless
Add Your Stars

Reviews

Ik ben voorbij de hobbel!

Met een hulpvraag ben ik bij jullie terechtgekomen. Had het idee dat ik niet voorbij een hobbel kwam. In de eerste sessie hebben wij met elkaar gekeken waar ik tegen aanliep. Jullie hebben toen heel veel spanning uit m’n lichaam gehaald. Kan me het trillen nog heel goed herinneren. In de daarop volgende sessies hebben jullie veel boven water gekregen van wat ik had verstopt.

Nooit beseft dat het verstoppen van emoties zoveel lichamelijke klachten konden veroorzaken. Tijdens de sessies hebben jullie mij in vele spiegels laten kijken. Hierdoor weet ik ook dat ik anders kan en mag reageren in bepaalde situaties. Vele handvatten gekregen. Soms dwaal ik weer af en moet ik even terug naar mijzelf. Door en met jullie begeleiding weet ik weer hoe ik dat kan doen. Nu de laatste paar maanden kan ik zeggen dat ik voorbij de hobbel ben. Dit geeft een goed gevoel. Ik ben jullie dankbaar, dankbaar voor jullie geduld, vertrouwen etc., eigenlijk alles! - C
Precies wat jij op dat moment nodig hebt
Als je er klaar voor bent om echt aan jezelf te werken en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, dan ben je bij Caroline en Maurice op het goede adres. Ze begeleiden je in dit proces op een warme, liefdevolle, oprechte manier. In hun samenwerking met elkaar voelen/vullen ze elkaar goed aan en ze begeleiden je precies op de manier wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben door hun hulp in een versneld tempo gekomen waar ik nu ben en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. - Suzanne
Ben opnieuw geboren

Het is zo ongelooflijk wat jullie voor mij in mijn leven betekend hebben. Eigenlijk heb ik daar geen woorden voor. Ik ben blij, zit goed in mijn vel, ben open naar anderen toe, geef mijn grenzen op een “normale” manier aan. Het leven lacht mij toe! Het best kan ik het nog omschrijven dat het voelt alsof ik opnieuw geboren ben. En dat ik nu mag zijn wie ik ben. Dank voor jullie liefde, aandacht, meedenken, eigenlijk alles! - Ellen

Ben opnieuw geboren

Op aanraden van een collega heb ik contact opgenomen met Caroline en Maurice. Ik zat toen anderhalve maand thuis met een burn-out, voelde mij onbegrepen en had vooral erg veel haast om te herstellen, dit laatste leek ver weg. Bij Maurice en Caroline voel ik mij vanaf het eerste contact op mijn gemak, eindelijk begrip. Het contact is laagdrempelig, open en eerlijk. De gesprekken geven inzichten, ook inzichten die ik eerder niet onder ogen wilde komen. Het is een opluchting om weer helder of in ieder geval helderder naar de wereld te kunnen kijken, het voelt krachtig, ik ben mezelf weer. Na een half jaar thuis, ben ik weer aan het opbouwen en ben ik er van overtuigd dat ik met de nieuwe en hernieuwde inzichten niet meer zover zal afdwalen van mezelf en mijn gevoel. Mocht ik toch tegen wat aanlopen, dan zijn Maurice en Caroline altijd bereikbaar. - Daniëlle

Bun mannetje
Burnout coaching

Burn-out coaching volledig op maat

Uiteraard is onze burn-out coaching volledig op maat. Je kunt er van op aan dat we je begeleiden naar een nieuwe, gezonde en plezierige manier van leven en werken. Dit komt jouw geluk ten goede. 

Verandering heeft tijd nodig. Tegelijkertijd doen we er met onze life coaching in Bussum álles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen. Je kunt per sessie besluiten of je verder wilt. Het is dus niet nodig om je van te voren vast te leggen, tenzij je kiest voor een van onze coachingspakketten. 

We begeleiden je graag totdat je je weer helemaal goed voelt en de veranderingen in je systeem zitten. Dan heb je veerkracht waarvan je langdurig profiteert in je werk en alle andere aspecten van je leven. Ontspannen en met een gezonde dosis zelfvertrouwen je leven in. Dat is wat we je gunnen en waar we je graag bij helpen.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op.

online-trainingen

 Boek nu je gratis telefonische kennismaking!


Liever een contactformulier invullen? Geen probleem