We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Wat gaat er gebeuren?

We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 


Zodra je ons schrijft neemt Caroline Bun per mail of telefonisch contact met je op. Het streven is om binnen 24 uur te reageren. Heb je een voorkeur voor bellen of mailen, vermeldt het dan eventjes in je bericht. 


Stuur je vraag, inclusief je voor- en achternaam & telefoonnummer naar info@cbcoaching.nl of vul het contactformulier in.

Op naar meer geluk!Contactformulier


Wij ontvangen klanten uit heel Nederland en België. Onze praktijk ligt centraal in Nederland, namelijk in Bussum, ’t Gooi (bij Hilversum) op 20 auto- of treinminuten van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Praktijkgegevens
Caroline Bun Coaching
Hamerstraat 98
1402 PX BUSSUM

Contactgegevens
Caroline Bun
Telefoon: 06-14302556
E-mail: info@cbcoaching.nl


Zakelijke gegevens
KvK-nummer: 83259058
BTW-ID: NL003798882B16

Caroline Bun Coaching is aangesloten bij Beroepsvereniging Vereniging voor Integrale Vitaliteit (VIV).

Voor al onze diensten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.


Bereikbaarheid:
Onze praktijk ligt achter ons woonhuis, achter in de tuin. Toegankelijk via de oprit, door de groene poort. De praktijk ligt op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen. 

De Hamerstraat is een één-richtingsverkeer straat voor gemotoriseerd verkeer. Onze praktijk ligt aan het begin van de Hamerstraat aan de linkerkant (zesde huis). Indien je ziet dat er aan het begin geen parkeerplaatsen vrij zijn, kun je het beste in de Sint Janslaan parkeren. Let op dat je niet parkeert voor een uitrit of op een parkeerplaats voor vergunninghouders. Verder is het gratis parkeren, zowel in de Hamerstraat als in de Sint Janslaan.

NS Station Bussum Zuid ligt op een loopafstand van ca 11 minuten (zie onderstaande kaart)
Link naar ov92929


Route
Veelgestelde vragen

Er zijn heel veel geleide meditaties gratis verkrijgbaar, dus waarom zou ik voor deze betalen?

Een logische vraag. Er is tegenwoordig ook heel veel gratis verkrijgbaar. En als je daar alles uit kunt halen wat je nodig hebt moet je je natuurlijk niet aanmelden voor deze geleide meditatie. Maar als je ondanks alles dat je gedaan hebt, nog steeds merkt dat je niet weet hoe om te gaan met je onrust in je lichaam of hoofd, je makkelijk overloopt qua emoties, een kort lontje hebt, snel geïrriteerd of juist het contact met je eigen gevoel mist, dan is er toch meer nodig. In deze geleide meditatie zit onze jarenlange expertise. Dit komt terug in de bijzondere werking van de muziekklanken (nergens anders te beluisteren) en de krachtige werking van de woorden van Caroline Bun.

Wat is een geleide meditatie?

Laten we je vooral vertellen wat in dit geval een geleide meditatie is. Je wordt in een geleide meditatie met de stem van Caroline begeleidt wat betekent dat je alleen hoeft te luisteren naar de stem en de klanken van de muziek en dat je dan als vanzelf wordt meegenomen wat nodig is om je in plaats van naar buiten naar binnen te richten. Het naar binnen richten op wat er in je lichaam voelbaar is met als effect dat je gevoelens ruimte krijgen van jou en hun natuurlijke weg naar buiten kunnen vinden. Dat is namelijk hoe je emoties verwerkt. Emoties bestaan uit energie. En alleen door emoties ruimte te geven kan de energie los komen en uit je lichaam verdwijnen. Dit klinkt nu misschien nog wat vaag. En de geleide meditatie is er juist voor bedoeld om je dit zelf te laten ervaren.

Ik mediteer graag alleen op meditatiemuziek, is het met een stem niet erg afleidend?

Natuurlijk kan het zijn dat als je niet gewend bent om naar een stem te luisteren, dit in het begin afleidt of je misschien zelfs wel irriteert. Als je graag de stilte opzoekt kun je je afvragen waarom je dat doet. Wil je misschien de prikkeling van geluiden uit de weg gaan, omdat -als je dit niet doet - er in jou iets te weeg wordt gebracht dat je liever niet voelt. En juist dat wat je niet wilt voelen zit je het meest in de weg. Dat zijn emoties die je bewust of onbewust onderdrukt en die telkens hun best doen om wel door jou gevoeld te worden. Dus ook als je irritatie voelt is het belangrijk om de fysieke sensatie van de irritatie aandacht te geven en te voelen. Dat bevrijd je jezelf. Weet dat niks in de geleide meditatie er zomaar in zit. Wat het ook in jou teweeg brengt heeft waarde en vraagt jouw aandacht omdat het wel gevoeld wilt worden.

Wat brengt deze geleide meditatie me?

De geleide meditatie is er op gericht om de emoties en gevoelens die aan de oppervlakte kunnen komen door je aandacht naar binnen te richten, te verwerken. Het traint je ook in het voelen van wat er in jou aanwezig is, zonder hier wat van te vinden. Er is veel te lezen over hoe belangrijk het is om je gevoel toe te staan, maar door het te lezen of het alleen maar te horen heb je de ervaring nog niet. Deze geleide meditatie geeft je de ervaring wel. En elke keer zal het weer anders zijn, want elk moment in jouw gevoelswereld weer anders. Als je nog een stap verder wilt, dus ook emoties wilt verwerken waar je niet zo gemakkelijk bij kunt (die iedereen bijna wel heeft) en ook zelf de baas wilt worden over je gedachten in je dagelijks leven is de Online training: Van Gedachten naar Gevoel zeker wat voor jou. Ook deze training is beschikbaar bij Bun Self Academy.

Wat als de geleide meditatie me tegenvalt, krijg ik dan mijn geld terug?

We hebben de geleide meditatie met veel zorg ontwikkeld en door deze vaker te doen zal het effect van de meditatie toenemen. Soms voelen mensen in het begin niks tot weinig, maar elke keer als je de meditatie opnieuw doet, wordt je gevoelswereld gemakkelijker bereikbaar. Vandaar dat we hopen dat je het jezelf gunt om de geleide meditatie tenminste over een periode van een week dagelijks te beluisteren. Uiteraard willen we wel dat je tevreden bent over onze producten dus toch niet tevreden? Je kunt tot 14 dagen na de aanmelding voor deze geleide meditatie je aanmelding kosteloos annuleren. Je hebt dan twee weken de tijd gehad om de geleide meditatie tenminste vijf keer te beluisteren en te bepalen of deze voor jou werkt. Wanneer je besluit te annuleren vragen we je ons per mail met ons te delen wat er die vijf keer is gebeurd, omdat we zeker willen weten dat je het echt een kans hebt gegeven.