Reviews 

Ik was enorm zoekend

In 2 sessies hebben Carolien en Maurice mij geweldig geholpen! Ik was enorm zoekend in een zakelijk issue, wat natuurlijk ook verbinding had met lastige (onverwerkte) gevoelens van mij. Op hun eigen karakteristieke wijze brachten zij mij precies wat ik op dat moment nodig had! Het maakte mij rustiger, meer relaxed en overtuigd van mijn eigen kunnen. Een ‘helende’ ervaring!

Wilma - directeur

Alles kwam boven water

Met een hulpvraag ben ik bij jullie terechtgekomen. Had het idee dat ik niet voorbij een hobbel kwam. In de eerste sessie hebben wij met elkaar gekeken waar ik tegen aanliep. Jullie hebben toen heel veel spanning uit m’n lichaam gehaald. Kan me het trillen nog heel goed herinneren. In de daarop volgende sessies hebben jullie veel boven water gekregen van wat ik had verstopt.
Nooit beseft dat het verstoppen van emoties zoveel lichamelijke klachten konden veroorzaken. Tijdens de sessies hebben jullie mij in vele spiegels laten kijken. Hierdoor weet ik ook dat ik anders kan en mag reageren in bepaalde situaties. Vele handvatten gekregen. Soms dwaal ik weer af en moet ik even terug naar mijzelf, door en met jullie begeleiding weet ik weer hoe ik dat kan doen. Nu de laatste paar maanden kan ik zeggen dat ik voorbij de hobbel ben. Dit geeft een goed gevoel. Ik ben jullie dankbaar, dankbaar voor jullie geduld, vertrouwen etc.

C. 
Een wonderbaarlijke reis

Een wonderbaarlijke reis... Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. Werken vanuit het gevoel en niet het hoofd. Zowel privé als op het werk was het gevoel om uiteenlopende redenen op de achtergrond geraakt. Wel aanwezig, maar ik pakte het niet (meer) en dat voelde niet goed. Hoog tijd om weer op zoek te gaan. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte; elke vraag – zonder waardeoordeel! – zet je aan het denken: over voor wie en waarom je dingen nu eigenlijk doet, waar je eventuele terughoudendheid zit en vooral wat je écht zou willen. De reis is meer dan gesprekken, het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel! Daarbij heb ik mogen ervaren wat loslaten is: afscheid van beperkingen die ik mezelf oplegde, afscheid van angst en, hoe mooi, het loslaten van een dierbare omdat het goed is. Dit alles heeft mij ruimte gebracht en nieuwe energie gegeven. Maar bovenal het besef dat het o zo mooi is om het kind in mij te koesteren en dat te mixen met de volwassenheid die van mij als echtgenoot, vader en leidinggevende wordt gevraagd. De reis is nog niet afgelopen. Ik blijf tot nieuwe inzichten komen. In het drukke en jachtige bestaan zijn de sessies met Caroline en Maurice kleine oases van reflectie en besef, die ik graag op die reis aan blijf doen.

Fred
Ik voel me vrij!
Na een paar sessies met Caroline en Maurice voel ik me een ander mens. Als je vastzit in jezelf en/of je relatie is deze coaching een aanrader. Caroline en Maurice zijn doortastend, empathisch en soms (ongemakkelijk) confronterend. Ze zijn een zeer talentvol team.

Ik heb ook de online training Van gedachten naar Gevoel gedaan en ik luister nog steeds een paar keer per week naar de muziek van Maurice. Samen met de sessies kan ik zeggen dat ik weer kan voelen. Ik voel me vrij en ik heb meer energie.

Als je het gevoel heb dat je alles al hebt geprobeerd, maar niks werkt, dan ben je hier aan het goede adres.
Bedankt lieve Maurice en Caroline.
Bun mannetje
Anita
Zeer tevreden
Zeer tevreden over Caroline en Maurice.Goede ervaringen gehad en ze hebben ons zeker geholpen. Met name de duidelijkheid en het doorvragen gaf ons een inzicht die we zelf niet hadden kunnen pakken.
Bun mannetje
Laura
Enorm geholpen
Blij dat we Caroline en Maurice hebben gekozen. Het is een leuk stel, de sessies zijn vrij luchtig, wat het goed toegankelijk maakt. Je hoeft er dus niet tegen op te zien! Het is een voordeel dat het een duo is waardoor beide partijen gehoord en begrepen worden. Ze hebben ons enorm geholpen door elkaar terug te vinden. Bedankt!
Bun mannetje
Joany

Empathetic and direct

My partner and I reached out to Caroline and Maurice at a challenging and confusing time. 

This time with them has been pivotal to understanding the internal blockers, emotions and behaviors that keep us from living fulfilling lives as individuals and as a couple. Some difficult truths were faced, tough emotions had to be exteriorized but this led to a positive outcome - which we are already experiencing on a daily basis. 

Their approach is human, empathetic and direct. They are both very observant and able to identify the substance behind appearances. I was pleasantly surprised at how efficient and cohesive their duo was. What I enjoyed the most is that they provided actionable, realistic solutions to issues as well as ways to better communicate and be understanding towards each other. 


We definitely approach life with a new perspective after their coaching sessions.

We want to thank them because there will be a before and an after for us. If you are seeking couple and individual coaching, we really recommend Maurice and Caroline!

Bun mannetje
Audrey B
Super fijn koppel

Super fijn koppel, ze hebben uitstekend geholpen en zochten echt naar de kern van het probleem. Nogmaals bedankt !

Bun mannetje
Karlijn
't heeft ons veel gebracht

In een korte tijd weten Caroline en Maurice veel positieve veranderingen te weeg te brengen. Om dichter bij jezelf te komen. Het ervaren van je emoties, zodat ze niet in je blijven zitten, het vragen van hulp aan je gidsen, het functioneren op een bepaald bewustzijnsniveau. Het toepassen van het een en ander in je relatie, heeft ons veel gebracht.

Bun mannetje
Leonie

Doortastendheid

De humor van Maurice en de warmte van Caroline, het vertrouwen en de doortastendheid van beiden, de bizarre muziek en de fijne energie.. al deze factoren samen hebben mij voor het eerst het inzicht gegeven dat ik nodig had om te genieten van het leven. Een andere insteek. Voor het eerst in mijn leven zijn er stiltes in mijn hoofd. Is er rust en is de humor terug. Lieve Caroline en Maurice, dank jullie wel! En wie weet, tot in de toekomst.

Bun mannetje
S. (31 jaar)

Groot fan

Op een prettige manier geconfronteerd worden, dat is wat deze sessies zo anders maken. Wellicht soms wat onorthodox, maar altijd gericht op oplossen. Ik heb mezelf in de korte tijd enorm kunnen ontwikkelen, het voelt alsof er een ander, steviger fundament ligt voor mijn relatie. Ik ben groot fan van deze mensen.

Bun mannetje
Willem
Unieke aanpak

Uniek! (H)eerlijk, confronterend, zeer professioneel, menselijk en warm. Man man, wat een werk is hier verzet. En wat ben ik er blij mee! Ruimte gecreëerd in de breedste zin. Meer in je gevoel gaan zitten, door te gaan waarnemen en te ervaren. En dan de energie die vrijkomt gaan gebruiken. Om hier te kunnen komen gebruiken Caroline en Maurice een aanpak die onderscheidend en uniek is. Beide zo mooi op elkaar ingespeeld én aanvullend. Ik benoem de recht voor zijn raap zijnde Maurice (heerlijk!), de bijzondere muziek die wordt gebruikt en het rustgevende en de warmte van Caroline. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal zo fijn & met resultaat 😘. Dank lieve Caroline en Maurice!

Bun mannetje
Edwin

Ontzettend goed

Caroline en Maurice hebben mij ontzettend goed geholpen. Ik kwam binnen als een persoon, zonder eigenwaarde en ik zag geen uitweg meer in de toekomst. 4 sessies verder, heb ik met de hulp van Caroline en Maurice, mezelf en mijn eigenwaarde hervonden. Ik voel mij sterk en waardig. Nu is het tijd om voor mijzelf te kiezen!

Bun mannetje
M.
Bijzonder wat en hoe jullie het doen.

Ik wil jou en Maurice nogmaals bedanken voor de 2 sessies. Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik op een meer relaxte en positieve manier in het leven kan staan en mezelf positief kan ‘beoordelen’. Het geeft mij enorm veel kracht en relativeringsvermogen. Bijzonder wat en hoe jullie het doen.

Bun mannetje
Mark
Ik kom onder een steen vandaan.

Het was een diepe gat, waarin ik mezelf vergat. Zoekende naar mijn ware ik, kwam ik terecht in een valstrik. Op facebook zag ik staan van gedachten naar gevoel gaan.
Dit sprak mij aan, maar voor dat moment liet ik het gaan. Het bleef voorbij komen op facebook. Is dit een teken? Gaan er nieuwe tijden aanbreken? Zou ik het gaan proberen? Ik kon het niet langer negeren. Wat heb ik te verliezen? Bij niet gaan waarschijnlijk goede adviezen en blijf ik kniezen. Uiteindelijk een mail gestuurd en mijn verhaal uitgelegd.
Het antwoord van Caroline heeft mijn twijfel beslecht. Afspraak werd gemaakt en de weg naar Bussum vrijgemaakt. Daar trof ik Caroline en Maurice aan om mij te helpen. Ik had twijfels of zij mij konden vooruithelpen. Al zoveel geprobeerd, maar het tij niet gekeerd. Vroeger is er veel gebeurd waardoor ik nagenoeg niemand vertrouw. Caroline en Maurice gaven mij hun vertrouwen, zodat ik mijn verhaal aan hun durfde toe te vertrouwen. Mijn gevoel werd gevonden en zo heelde rustig aan mijn oude wonden.
Langzaam aan kan ik zeggen ik kom onder een steen vandaan. De coaching sessies hebben mij goed gedaan. Bedankt Caroline en Maurice!!

Bun mannetje
C.

Weer in 'mijn eigen' spoor

Een paar maanden geleden ben ik vier keer bij Caroline en Maurice geweest en het heeft me veel gebracht. Het voelt sindsdien alsof ik weer in ‘mijn eigen’ spoor zit. Ik voel me meer in balans, sterker, rustiger, veel minder piekeren en krachtiger. De sessies heb ik als bijzonder effectief ervaren.

Irene, 51 jaar
Kilo's spanning kwijt

Als een verschrikt hertje in de koplampen kwam ik binnen bij Caroline en Maurice - althans zo voelt het als ik er nu op terugkijk! Er moest 'iets' anders, en ik moest 'iets' met emoties, en ik wilde bij mijn gevoel leren komen. Dat lukte echter niet meteen - veel te verschrikt en verstijfd. Met veel liefde en geduld hebben Caroline en Maurice mij door een proces heen begeleid. Een beetje schaven hier, een beetje porren daar ... Nog een keer opnieuw beginnen, en soms ineens een sprongetje. Gewoon telkens wat er bij mij boven kwam drijven of waar ik tegenaan liep. Nu eens veel praten, dan weer voelen en de muziek van Maurice binnen proberen te laten komen. Dat laatste lukte uiteindelijk steeds beter. Heel wat kilo's spanning ben ik kwijt geraakt, en heel wat inzichten wijzer geworden. Ten slotte klikte er een groot puzzelstuk op z'n plaats en nu kan ik voorlopig weer zelf, met vertrouwen en blijdschap! 

Louise, procesmanager

Een top duo samen

Jullie zijn echt een top duo samen! Het is echt een cadeautje voor jezelf, elke sessie weer! Besef me dagelijks hoeveel positieve veranderingen jullie in mijn leven gebracht hebben, hoeveel ik los heb gelaten wat me nu niet meer in de weg zit. Elke dag weer dankbaar daarvoor! Wat jullie doen is uniek en dat gun ik iedereen. Ik blijf het zeggen, maar o zo dankbaar! Ik dacht er vanmiddag nog aan hoeveel lichter ik me voel en wat een last ik eerder met me droeg

Marlies
Snel en helder

Een snelle en heldere manier om weer bij elkaar te komen. Bedankt

Bun mannetje
Arnoud en Wilma Baltissen van Viegen
Professioneel, doeltreffend, 24/7 coaching

Professioneel, doeltreffend, persoonlijke aanpak, 24/7 coaching => Caroline & Maurice doen het top!

Bun mannetje
Roderik van Houtert
Helemaal bevrijd

Toen ik bij Caroline en Maurice kwam was ik er niet best aan toe. Ik had zelfs gedacht; ik stap in m'n auto, laat m'n stuur los en dat is het dan. Gelukkig zei m'n beste vriendin, die ook al eerder hun hulp had ingeroepen, ga naar Bussum! En dat heb ik gelukkig gedaan! Deze twee mensen hebben een heel bijzondere manier om de problemen aan te pakken. Niet te veel praten. Maar in het eerste gesprek wel meteen de kern te pakken krijgen. Daarna mbv muziek alle rotzooi eruit krijgen. Ik voelde me na 4 sessies weer helemaal bevrijd. En met zoveel adviezen weer helemaal blij, bevrijd en gelukkig de deur uit gegaan! Ik ben ze zeer dankbaar en ook wetend dat, mocht ik weer een terugval krijgen, ik altijd weer bij ze terecht kan! Ik kan het iedereen aanraden! DOEN als je hulp nodig hebt.

Bun mannetje
Marja

Eerlijke mensen

Fijne, professionele, eerlijke mensen met een heel eigen aanpak.

Bun mannetje
Andrea

Durven loslaten

Wil je vooruit in je leven? Dan kun je wat achter je ligt, met hulp van deze lieve, warme en intelligente mensen, durven voelen en loslaten. Voor mij heel effectief geweest.

Bun mannetje
Monique
A pleasure

It’s been more than a pleasure being coached by Caroline. She combines an open personality with plenty of creativity to push you just that little bit further to achieve more than you would’ve thought.

Bun mannetje
Marc Otte
Dat ze als duo werken, sprak mij erg aan

Via Google kwam ik bij Caroline en Maurice terecht. Hun openheid, omschreven aanpak en dat ze als duo werken sprak mij persoonlijk erg aan, het voelde als een warme omgeving.

Tijdens COVID kwam ik erachter dat ik teveel vanuit mijn hoofd bezig was en miste het handelen en luisteren naar mijn hart. Vanaf de eerste coaching sessie voelde het een fijne, betrokken en veilige setting. Doordat Carolina en Maurice met z’n tweeën de gesprekken doen, zorgt dit ervoor dat er vanuit 2 invalshoeken, energie en vraagstellingen dingen bekeken kunnen worden. Soms is dat best confronterend, maar altijd met respect en liefde. De groei en verdieping die ik in het voelen en luisteren van mijn gevoel heb mogen ervaren zijn zeer waardevol geweest en geniet ik nog elke dag van.

De muzieksessies en healing zal ik “nooit” meer vergeten.

Nogmaals dank voor de fijne sessies Caroline en Maurice 🙏🏼

Bun mannetje
Bas

Deze 'dubbelop' coaching is nog effectiever

Het fijne aan Caroline en Maurice is dat ze samen de coaching geven. Een superduo dat maakt dat deze 'dubbelop' coaching nog effectiever is dan 'normale' coaching. Vanuit het mannelijk èn vrouwelijk oogpunt en met hun kwaliteiten samengebundeld, begeleiden zij je met professionaliteit en kunde. Ze werken beiden vanuit hun hart, met humor, helderheid en directheid. Je kunt je veilig en vertrouwd voelen, zonder oordeel. Integere coaches!

Bun mannetje
Marlies
Ik zat een soort van klem

Tja, wat zal ik zeggen. Ik zat een soort van klem, dus ik dacht ik ga hulp zoeken. Via omwegen bij maurice en Carolien terecht gekomen. Ik dacht ik wat een vreemde bedoeling met die aparte muziek. Maar, daardoor leerde ik wel om te gaan met bepaalde emoties. Het heeft mij erg goed geholpen. En ze zijn ook gewoon erg lief.

Johan

Vastlopen op veel fronten

Vastlopen op heel veel fronten in het leven. Door een jarenlange zoektocht in ziekenhuizen naar de oorzaken van mijn lichamelijke klachten was uitputting het resultaat. Als kadootje voor mezelf ben ik zomaar naar Maurice en Caroline gegaan. Met beiden in gesprek en wat een warm welkom! Met humor en daar houd ik enorm van, wist Maurice mij een confronterende spiegel voor te houden, en Caroline gaf mij een heel veilig gevoel. Muziek die heel veel los maakt, en het werk van hen samen, hebben mij nieuwe inzichten gegeven in mijn leven. Ik ga zeker nog een keer terug

Irene

Een hele diepe buiging

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor mijn laatste sessie bij Caroline en Maurice was. Het was de afsluiting van een bijzondere periode waarin ik mezelf heb teruggevonden. Een hele diepe buiging voor Caroline en Maurice, die met hun professionaliteit en menselijkheid mij op een erg plezierige, maar ook confronterende wijze hebben begeleid!

K. - advocaat

Ongelooflijk

Het is zo ongelooflijk wat jullie voor mij in mijn leven betekend hebben. Eigenlijk heb ik daar geen woorden voor. Ik ben blij, zit goed in mijn vel, ben open naar anderen toe, geef mijn grenzen op een “normale” manier aan. Het leven lacht mij toe! Het best kan ik het nog omschrijven dat het voelt alsof ik opnieuw geboren ben. En dat ik nu mag zijn wie ik ben. Dank voor jullie liefde, aandacht, meedenken, eigenlijk alles!

Bun mannetje
Ellen

In beweging

Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!

Bun mannetje
Monique
Een aanrader!

Caroline en Maurice zijn een geweldig team die elkaar heel goed aanvullen. Ze zijn heel professioneel, analytisch, confronterend, empatisch en hebben een goed gevoel voor humor! Een absoute aanrader voor ieder stel dat dichter bij elkaar wilt komen!

Bun mannetje

H

Emoties loslaten

Ik vind het heel bijzonder hoe Caroline en Maurice mij in een bijzonder korte periode van 4 weken hebben geholpen alle niet verwerkte emoties uit het verleden, los te laten. Dit klinkt onmogelijk, maar het is echt gelukt en ik en mijn omgeving merken het aan van alles. Ik kwam binnen als een hoopje ellende en ben in die 4 weken weer gelukkig, blij en opgewekt geworden. Ik voel me een ander mens. Caroline en Maurice, ontzettend bedankt hiervoor!

Bun mannetje
Tessa (26 jaar)
Caroline en Maurice maken het écht waar

Caroline en Maurice maken écht waar wat ze zeggen: waar je ook mee zit, zij kunnen je helpen! Het is al weer enkele jaren geleden dat ik een aantal geweldige sessies en cursussen bij hen heb mogen ervaren maar deze waren voor mij zonder meer life changing! Ik denk nog altijd met een heel warm gevoel aan hen terug en ik weet dat ik nog steeds bij hen terecht zou kunnen met vragen of problemen als dat nodig is. Een geweldig koppel met een unieke en zeer krachtige benadering!

Bun mannetje
Astrid
Weer een tevreden klant, lieve Caroline!

En weer een tevreden klant lieve Caroline! Wat was ik verbaasd, verrast en wat voelde ik mij goed na mijn energetische healingsessie bij jou. Een verbrijzelde schouder, iedere dag pijn en ongemak, jarenlang fysiotherapie en onlangs ook zeer pijnlijke dry needling behandelingen die allemaal niet zo heel veel doen en jij zorgde er met je liefdevolle krachtige healing voor dat de pijn niet zomaar wat minder was, nee deze was gewoon weg. Onbeschrijfelijk mooi…. Heel veel dank!

Bun mannetje
Marielle van der Weijden

Echt een topstel!!

Mijn man en ik hebben relatietherapie gedaan en ook zijn we een paar x alleen geweest.

Echt een topstel!! Zijn goed op elkaar ingespeeld, prikken snel door je heen, begeleiden je fantastisch.
Zijn niet van elle lange sessies.
Het is hard werken, maar dat is fijn. Er gebeurt wat.

Echt fijne lieve personen.
Dus zit je in de knoei dan adviseer ik pak de telefoon of mail, altijd gelijk antwoord en ga er voor.
Dankjewel Maurice en Caroline.

Bun mannetje
Mandy van Vliet
Heel dankbaar 

We hebben genoten van de betrokkenheid en inzichten die zowel Caroline als Maurice ons hebben gegeven. We zijn hen heel dankbaar en zouden het anderen ook zeker aan raden om bij hulpvragen hen te benaderen.

Bun mannetje
T en J

Liefdevolle begeleiding

Lieve Caroline, Ben nog steeds onder de indruk wat van gedachten naar gevoel mij gebracht heeft. Zo mooi en soms ook nog zweverig in mijn hoofd. Voelen is echt heel fijn. Bijzonder hoe jij samen met Maurice dit kan delen en overbrengen op mij. Bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding xxx

Bun mannetje
Anoniem

Gevoel toestaan

Caroline en Maurice zijn twee geweldige coaches die je leren om terug te gaan naar je gevoel. Zij laten je weer voelen wie je daadwerkelijk bent. Zij hebben mij fantastisch geholpen en zijn nog steeds belangrijk voor me om af en toe naar terug te mogen keren wanneer dat nodig is. Ze hebben geholpen met een aantal concrete beslissingen in mijn leven die zeer goed hebben uitgepakt. Caroline en Maurice leren je om ieder gevoel toe te staan en te accepteren. Meer hoef je ook niet te doen. Doordat zij ieder ook zichzelf zijn staat jou niks anders in de weg. Van harte aanbevolen, nog steeds zeer dankbaar voor onze ontmoeting.

Bun mannetje
Jelle
Het geld waard

Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder ❤. Dankjewel daarvoor. Het was het geld zeker waard

Bun mannetje
Sonja
Het is geweldig

Zoveel liefde mogen ontvangen van jullie! Zoveel inzichten gekregen ook in de sessies zonder woorden met alleen maar de handen van Caroline. Het is geweldig en dan zoveel dingen die een plek krijgen! Ik gun iedereen jullie in hun leven.

Bun mannetje
Joke Put

Puur en eerlijk

Op een pure, eerlijke en respectvolle manier word je gespiegeld, altijd thuiskomen bij Caroline en Maurice.

Bun mannetje
Hella van Kampen
Ik had moeite om vanuit mijn gevoel te leven

Voor mij was ‘Van Gedachten naar Gevoel’ het begin van een mooie reis. Ik zat altijd in mijn hoofd. Door deze sessies heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om vanuit je gevoel te leren leven. Stapje voor stapje gaat dat nu beter. Zelf had ik deze switch moeilijk kunnen maken. Ik raad iedereen die moeite heeft om vanuit zijn gevoel te leven ‘Van Gedachten naar Gevoel’ van harte aan.

Bun mannetje
Yvonne

Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd

Als er mensen de cursus van gedachten naar gevoel willen volgen van Caroline en Maurice dan beveel ik deze van harte aan. Ik heb hem ongeveer ander half jaar geleden gedaan en ik ben mede door deze cursus heel erg veranderd. Ik verander met de week. Het ene na het ander wonder komt voorbij. Alle negativiteit lost vanzelf op. Ik ben een blij en gelukkig mens. Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd. Pijn is weg. Mijn lijf hoeft niet meer te schreeuwen. Ik leef geheel vanuit mijn gevoel. Ik leef moeiteloos en alles gaat vanzelf. Ik ontmoet alleen maar mooie liefdevolle mensen. Mijn relatie is op een hoger niveau gekomen.  Kortom het gaat geweldig met mij. Dank Caroline en Maurice

Bun mannetje
Barbara

Nu heb ik weer energie

Sinds ik bij Caroline kom, nu een maand of vijf, is mijn leven enorm veranderd! Ik was al twaalf jaar chronisch vermoeid, een uitzichtloze situatie. Nu heb ik weer energie, ik kan mijn leven weer leven! Ik slaap de nachten door, terwijl ik voorheen heel onrustig sliep en vaak uren wakker lag. Ik pieker veel minder, waardoor ik ook veel meer ontspannen ben. Ik zorg beter voor mezelf en minder voor anderen. Ik had enkele angsten, daar heb ik nu geen last meer van, ik vergeet ze gewoon. En als klapper op de vuurpijl: ik ga een nieuwe HBO-studie beginnen! Echt óngelooflijk wat ik dankzij Caroline bereikt heb. Caroline, héél hartelijk bedankt!!!

Ingeborg (53 jaar)

Ook nee kunnen zeggen

Hoe kan ik beschrijven wat Caroline & Maurice doen... Ik weet wat het met me heeft gedaan. Dát is denk ik het belangrijkste. Op zoek naar hulp, om dichterbij mezelf te komen, bij mijn verdriet, bij mijn altijd oordelende ik, bij mijn nooit-tevreden ik, bij mijn altijd ja-zeggende ik etc…. En dat is gelukt. 1 sessie en ik ervaar RUST. Zó fijn. Meer tevredenheid. Vaker invoelen. Voelt dit goed? Wil ik dit doen? En ook gewoon nee zeggen. Dank je wel.

Femke

Geweldig ipv angstig!

Na een burnout 7 jaar geleden heb ik redelijk lang en intensief aan mijzelf gewerkt. Psycholoog, life-coach het hielp me allemaal een stap verder. Maar ik bleef met een cognitieve angststoornis zitten die mijn leven bepaalde. Durfde niet alleen te reizen en vond vakanties maar engig. Toen kwam ik uit bij Caroline. Ik ben een redelijk aards iemand die leeft naar zijn gevoel. Maar paranormaal ho maar…eerder eng dan een kom maar op. Na 4 a 5 sessies bij Caroline voelde ik een enorme verandering! Ze liet me tot mijzelf komen, bij mijn eigen krachten te komen en mijn energie te laten helpen door de cosmos. De rust en liefde die Caroline uitstraalt is al fantastisch, die brengen je al tot rust. Het daarbij begeleiden in de zoektocht naar je eigen ik, je eigen energie maken de reis af! Mijn angst is van 100% naar 5% veranderd. Het geloof in mijzelf is er weer en dit helpt me enorm! Heb een grote nieuwe carrière stap gemaakt en ben gelukkig! De reis die ik maak is eigenlijk geweldig ipv angstig! Dank je wel Caroline voor de begeleiding, het fijne coachen en de hartverwarmende liefde!!!!

Anthony
Ze vullen elkaar goed aan 

Als je er klaar voor bent om echt aan jezelf te werken en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, dan ben je bij Caroline en Maurice op het goede adres. Ze begeleiden je in dit proces op een warme, liefdevolle, oprechte manier. In hun samenwerking met elkaar voelen/vullen ze elkaar goed aan en ze begeleiden je precies op de manier wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben door hun hulp in een versneld tempo gekomen waar ik nu ben en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

Bun mannetje
Suzanne
Er mogen zijn

Een gevoel van er mogen zijn, lief en helder....

Bun mannetje
Mieke

Last van oude patronen

Ik ben een drietal keer bij Caroline geweest, omdat ik vast zat in een destructieve relatie en oude patronen. Daardoor zat ik zowel psychisch als lichamelijk niet lekker in mijn vel. Door de behandeling van Caroline, waar zij op gepaste momenten Maurice bij betrok, is er veel spanning weggenomen. Mede door de dingen die gezegd zijn voelde ik mij sterker en had ik een duidelijke lijn voor de toekomst. Het maakte dat ik zelf op een goede manier weer verder kon. Ik heb Caroline en Maurice beiden als zeer betrokken en warm ervaren.

Barbara

Mijn rugzak geleegd.

Toen ik in 2010 geconfronteerd werd met borstkanker, was het voor mij duidelijk dat ik meer wilde doen dan alleen de reguliere behandeling in het ziekenhuis. Ik moest hier wat van leren, ging op zoek en kwam via een vriendin op de ‘Helende Reis’ en daarmee bij Caroline. Ik wist niet goed wat ik de eerste keer kon verwachten, maar Caroline heeft me super begeleid. Ze nam me mee op mijn Reis en hielp me daarmee door mijn proces. Ik kwam zo dicht bij mezelf, heb veel verwerkt en daarmee mijn ‘rugzak’ stukje bij beetje geleegd. Zo heb ik meerdere sessies gedaan, waardoor ik vol vertrouwen en geestelijk klaar voor de strijd kon beginnen aan het lichamelijk verwerken. Ik ben nu 1,5 jaar verder en sta veel bewuster en geaard in het leven.

B.B.

Kind van een 'foute' vader

Onlangs ben ik bij Caroline en Maurice geweest; voor mij een unieke ervaring. Caroline kende ik nog van vroeger, Maurice kende ik nog niet. Alhoewel ik eerst bang was of Maurice mij wel wilde of kon helpen (hij een kind van Auschwitz overlevenden en ik juist een kind van een “foute” vader), bracht de onthulling van mijn geheim en zijn benadering mij enorme verlichting. Misschien was het voor mij cruciaal om juist ook door Maurice gehoord en geholpen te worden. Gecombineerd met de liefdevolle en vertrouwde aandacht van Caroline, maakte dat er een enorme rust over mij kwam. Ik kan dat verder niet uitleggen, dat gebeurde gewoon. Toen ik thuis kwam was mijn man verbaasd en vooral heel blij dat ik, na jaren, zo ontspannen was. Eindelijk heb ik het verleden van mijn vader een plaats kunnen geven, waardoor ik dat niet meer als een last met mij meedraag. Dat is een enorme stap voorwaarts voor mij, waarvoor ik Maurice en Caroline heel dankbaar ben.

C.A.
Meer naar mijn gevoel

De coachingsgesprekken met Caroline en Maurice waren voor mij warm en bijzonder. Caroline voelt mij goed aan en Maurice heeft mij met zijn humor regelmatig een spiegel voor gehouden. De sessies hebben mij meer inzicht en vertrouwen gegeven. Ik probeer meer naar mijn gevoel te gaan in plaats van in mijn hoofd te zitten evenals het vragen om hulp van mijn begeleiders. Bedankt Caroline en Maurice!

Bun mannetje
Marieke
Een feest voor jouw bewustzijn

Werken met Maurice is echt een feest voor jouw bewustzijn. Gezelligheid + analytisch + intuïtief + transformatie = feestje! Door zijn coaching voel je je echt een ander mens. Je ziet situaties waar je eerder vast in zat, nu totaal anders. Permanent. Het is echt een geschenk aan jezelf.

Bun mannetje
Dounia Lkoundi

Wonderbaarlijke ervaring

Lieve Carolien en Maurice, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor wat jullie me hebben geleerd en hebben laten voelen. Het is een wonderbaarlijke, bijzondere en fantastische ervaring! Ik kan dit gevoel niet echt met woorden beschrijven, het is zo… magisch, uniek… Ik zit nog steeds vol met dit gevoel, zelfs nu dat ik de mail aan het schrijven ben. Ik voel me… anders, mijn gezicht, de beknelling op mijn borst is weg en mijn ademhaling is minder zwaar. En… wat nog mooier is, is dat ik sinds de sessie al contact met mijn begeleiders heb gehad! Eergisteren avond na de sessie vlak voor dat ik naar bed ging, begon ik hoofdpijn te krijgen (begin van migraine). Ik ben naar bed gegaan en aan mijn begeleiders gevraagd om mij te helpen om van de hoofdpijn af te komen. Het gebeurde natuurlijk niet meteen, maar na (kan ik niet precies zeggen) een tijd was de pijn weg en kon ik slapen! Zonder pillen! In de ochtend nadat ik wakker werd, begon de pijn weer. Toen heb ik opnieuw aan mijn begeleiders gevraagd om mij te helpen (ik heb bewust geen pil geslikt). De pijn ging niet meteen weg, maar toen ik dingen begon te doen, merkte ik dat de pijn TOTAAL WEG was! Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie mij hebben laten voelen en ervaren dat ze er zijn!!!!!!!!!! Jullie doen heel mooi werk!!! Heel erg bedankt en heel veel liefs!!!!!!!

P.A. 

Rust in mezelf gevonden

Het is echt ongelooflijk hoe ik me voelde vanaf het moment dat ik bij Caroline de poort uit liep. Daar waar ik mezelf zo “kwijt” was, heb ik de rust in mezelf weer gevonden dankzij “de helende reis”. Een reis in mezelf, naar mijn gevoel, mijn verdriet, mijn angsten, om dit onder ogen zien, te omarmen en los te laten. Het is zo bijzonder hoe Caroline mij begeleid heeft in het proces en in het vinden van die oorzaken. Dankzij haar hulp kan ik weer loslaten, liefhebben, voel ik me weer sterk en sta ik weer dicht in contact met mezelf. Caroline voelt mensen enorm goed aan en ze oefent haar vak uit met veel liefde, geduld en heel veel kennis.

Anita

Ze raken direct de kern

Mijn coachingsgesprekken met Caroline en Maurice heb ik als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb hen leren kennen als betrokken coaches die werken vanuit hun hart en gevoel. Caroline is warm en voelt je goed aan. Maurice kan op een liefdevolle wijze confronteren en spiegelen. Hierdoor vullen ze elkaar goed aan. Ze raken direct de kern, waardoor ik in korte tijd snel stappen heb kunnen maken. Ik heb geleerd om oude gevoelens te verwerken zodat ze me niet meer belemmeren, om meer mijn gevoel te volgen, hierin vertrouwen te hebben zodat ik helemaal mezelf kan zijn. Ik zie duidelijker waar mijn sterke kanten liggen. Ik heb meer energie, veerkracht en ervaar ruimte en overzicht. Mijn omgeving merkt die veranderingen ook op. Ik raad Caroline en Maurice van harte aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding.

Ellen

Ik heb een verandering ingezet

De kern (ik weet geen betere omschrijving) van de coaching ‘meer je gevoel de ruimte te geven, je gevoel te laten spreken en keuzes en beslissingen meer vanuit je hart maken’ heeft ontzettend geholpen! Ik vermoed dat ik bij een regulier coachingstraject veel meer aan de oppervlakte zou zijn gebleven. Dan had ik na een paar weken ‘met mijn hoofd’ (rationeel) vermoedelijk weer gekozen voor een baan of werk wat op dat moment beschikbaar was of wat relatief makkelijker te vinden is. Ik heb nu het inzicht dat die aanpak niet helpt. En toen ik dat zag werd het allemaal veel gemakkelijker. Ontzettend veel dank voor dat je mij op dat andere spoor hebt gezet. Ik durf te beweren dat ik een verandering heb ingezet.

Bun mannetje
H.S.

Eindelijk wèg met die vernislaag

De vier coachingssessies die ik van Caroline en Maurice heb mogen ontvangen, hebben bijgedragen aan twee belangrijke inzichten waarmee ik weer verder kan. Allereerst: loslaten lukt niet door hier heel hard mijn best voor te doen …. maar door: toe te laten, waar te nemen en te voelen, en vervolgens deze energie de ruimte te geven om op te lossen. En dit gaat dan helemaal vanzelf! De soms indringende muziek van Maurice was een goede ondersteuning om me bewust te worden van deze vastgezette energie (emoties) in mijn lichaam. Muziek raakt soms zoveel meer dan woorden kunnen doen. Uit dit inzicht vloeide eigenlijk automatisch voort dat ik mijzelf volledig toestemming mag geven om te zijn wie ik ben (wèg met die onbewust aangebrachte vernislaag …) en het leven te omarmen in alle volheid van voor- en tegenspoed. Met andere woorden: Leven vanuit mijn hart en volledig accepteren en toelaten wat op mijn pad komt. Niet ineens te realiseren, maar hier kan ik de rest van mijn leven mee oefenen... Dank jullie wel voor jullie, warmte, oprechtheid en levenswijsheid!

Bun mannetje
Jacinta

Privé gegroeid

Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om een coachingstraject bij Caroline te volgen. Zij wist op een prettige maar toch doortastende manier tot de kern te komen van mijn onzekerheden en deze weg te nemen. Ik ben hierdoor zowel op mijn werk als ook privé sterk gegroeid.

Bun mannetje
Sophie

Beter in mijn vel

Het gaat goed en het consult heeft me verder geholpen. Het was een keerpunt. Met name de confrontatie met hetgeen Maurice mij voor hield. Ik wilde dat toen eigenlijk niet horen. Durfde het niet te geloven. Er zat een soort sluier over me, zo eind december kwam er een soort doorbraak. Toen kon ik ook weer voelen dat ik van mijn vriendin houd en volmondig zeggen, L. ik houd van jou, ik voel het. Heerlijk! Dagelijks voed ik me met positieve gedachten: ik vertrouw en ik kies voor het leven. En het werkt. Het verzet is nagenoeg verdwenen en ik heb moed en zin in het leven, veel meer dan begin december. Ik zit een stuk beter in mijn vel. Ik zing weer, en dat is wel een paar maanden geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Met helpers heb ik niet veel, met intuïtie wel, als dat hetzelfde is…..? Ik heb jullie intuïtief gevonden. Tot zover, ik draag jullie in mijn hart.

Bun mannetje
Willem

Mooie reizen

Fijne coaches, voelen precies aan wat de bedoeling is, mooie reizen mogen maken en ontwikkelingen in mezelf mogen ervaren. Het heeft me daar gebracht waar ik thuis mag komen. Bij mezelf. Als een verrijkt en gelukkig mens kijk ik terug op de sessies. Dank jullie wel Caroline en Maurice

Bun mannetje
Sandra - manager

Wonderlijk

Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).

Bun mannetje
Peter

Ik heb een verandering ingezet

De kern (ik weet geen betere omschrijving) van de coaching ‘meer je gevoel de ruimte te geven, je gevoel te laten spreken en keuzes en beslissingen meer vanuit je hart maken’ heeft ontzettend geholpen! Ik vermoed dat ik bij een regulier coachingstraject veel meer aan de oppervlakte zou zijn gebleven. Dan had ik na een paar weken ‘met mijn hoofd’ (rationeel) vermoedelijk weer gekozen voor een baan of werk wat op dat moment beschikbaar was of wat relatief makkelijker te vinden is. Ik heb nu het inzicht dat die aanpak niet helpt. En toen ik dat zag werd het allemaal veel gemakkelijker. Ontzettend veel dank voor dat je mij op dat andere spoor hebt gezet. Ik durf te beweren dat ik een verandering heb ingezet.

Bun mannetje
H.S.

Eindelijk wèg met die vernislaag

De vier coachingssessies die ik van Caroline en Maurice heb mogen ontvangen, hebben bijgedragen aan twee belangrijke inzichten waarmee ik weer verder kan. Allereerst: loslaten lukt niet door hier heel hard mijn best voor te doen …. maar door: toe te laten, waar te nemen en te voelen, en vervolgens deze energie de ruimte te geven om op te lossen. En dit gaat dan helemaal vanzelf! De soms indringende muziek van Maurice was een goede ondersteuning om me bewust te worden van deze vastgezette energie (emoties) in mijn lichaam. Muziek raakt soms zoveel meer dan woorden kunnen doen. Uit dit inzicht vloeide eigenlijk automatisch voort dat ik mijzelf volledig toestemming mag geven om te zijn wie ik ben (wèg met die onbewust aangebrachte vernislaag …) en het leven te omarmen in alle volheid van voor- en tegenspoed. Met andere woorden: Leven vanuit mijn hart en volledig accepteren en toelaten wat op mijn pad komt. Niet ineens te realiseren, maar hier kan ik de rest van mijn leven mee oefenen... Dank jullie wel voor jullie, warmte, oprechtheid en levenswijsheid!

Bun mannetje
Jacinta

Een prettiger leven

Twee jaar geleden is Maurice mij gaan coachen en ben daardoor een totaal ander mens geworden. Ik voelde mij voordat ik gecoacht werd door Maurice vaak onzeker en in mijn verleden zaten gedeeltes die ik niet verwerkt had waardoor ik soms iets te vaak in een dip zat. Daardoor kwam ik niet verder in bepaalde situaties en kon niet “de stap omhoog maken” om in balans te komen. Het is Maurice gelukt door de confrontatie met mijzelf aan te gaan en inzichten te geven waarom de dingen zijn zoals ze zijn en daarin balans te vinden. En met balans bedoel ik een veel prettiger leven hebben in doen, denken en handelen. Maurice heeft bij mij onbewuste dingen bewust gemaakt en andersom.
Wil je, je leven echt een nieuwe positieve wending geven laat je dan coachen door Maurice Hirschhaut. Ervaar wat hij je kan meegeven in je bestaan op aarde!

Alexander

Controle naar overgave

Caroline heeft me in een kwetsbare overgangsperiode in mijn leven enorm geholpen om de eerste essentiële stappen te maken van controle naar overgave en vertrouwen. Van altijd maar denken, doelen en dualiteiten naar ‘Gewoon Zijn’. Dat was voor mij essentieel. Ik vind haar benadering liefdevol, heel gelijkwaardig en doortastend (en soms ook streng maar dat was voor mij nodig ;-)). Ze combineert op een flexibele manier verschillende technieken maar maakt vooral gebruik van haar (en mijn) eigen innerlijke wijsheid.

C.G.

Ik raad dit iedereen aan

Ongelooflijk wat Caroline en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen aan. Je hebt allemaal weleens periodes van stress, gevoelens als boosheid /irritatie /frustratie/ wanhoop/ verdriet en noem maar op. Dat had ik ook en ze hebben me heel goed geholpen. Een uitkomst voor mij en iedereen die ervaart dat je (even) uitgeput bent geraakt. Ze hebben me geholpen om er helemaal van af te komen. Ik deel mijn ervaring omdat ik het iedereen gun helemaal tot rust en tot je eigen gevoel te komen ipv alleen maar in het hoofd te zitten. Als je contact met ze opneemt kijken ze samen met jou waar je knelpunten liggen of waar je in je leven steeds tegenaan loopt. Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoelt en wat jij nodig hebt. Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart voor wat ze tot nu toe, in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben.

Kim (30 jaar)

Erg dankbaar

Tijdens de Energetische Healing met Caroline heb ik kunnen ervaren dat werkelijk alles energie is. Opgeslagen emoties en pijnen in het lichaam kunnen door de trilling van de liefde weer losgemaakt worden en kunnen getransformeerd worden naar de juiste ware vorm, waardoor je je ware zelf weer kan hervinden. Ik heb bij Caroline ondervonden dat haar eigen manier van werken overeen komt met mijn eigen manier van werken als Healer-begeleider, met de mensen die op de tafel komen. Het is een wonder wat mag worden besproken, dat gegeven wordt en ook telkens weer verrassend in zijn uitwerking. Ik ben zelf nogal kritisch geworden in de loop der jaren door wie ik aangeraakt word of van wie ik een healing ontvang, omdat ik niet altijd heb ondervonden dat de ander mij zag, maar zichzelf spiegelde in mij. Dat betekent voor mij wat anders dan de ander zien zoals hij of zij is en de overgave om de ander werkelijk te helpen op het punt dat hij of zij bij jou aankomt. Bij Caroline kon ik ervaren dat ze mij op mijn niveau en heelheid kon aanraken, waardoor ik me echt gezien, gehoord en gevoeld voel en verder geholpen voel. Ik ben erg dankbaar voor de healings-overdracht die heeft plaatsgevonden.

Bun mannetje
Veronique

Pijnpunten

In mijn leven kwamen bepaalde pijnpunten steeds terug. Soms met lange tussenpauzen maar altijd aanwezig. Hier kwam ik zelf niet uit. Dat was voor mij reden om contact op te nemen met Caroline. Meteen na de eerste sessie voelde ik verschil. De warme aandacht in combinatie met het aangeven van richting stelde mij op mijn gemak. Caroline heeft het vermogen om vanuit haar liefde en kracht de liefde en kracht bij jezelf te hervinden. Vandaaruit groeide mijn zelfbewustzijn en vandaaruit lukte het mij om andere beslissingen te nemen. Het gaat niet vanzelf, maar door de coaching heeft het in mijn leven een andere/betere plek gekregen.

Bun mannetje
Joyce

Veilig voelen

Ik ben me bewust geworden van gedachten die mij hinderen. Ik heb geleerd met die gedachten om te gaan. Ik heb mijn diepste gedachten durven uiten tijdens de begeleide meditatie en geleerd dat de wereld daarna niet instort. Ik heb geleerd dat ik niet altijd flink hoef te zijn. Dat kostte erg veel energie. Ik mag situaties ook gewoon erg of vervelend vinden. Daaraan toegeven geeft de situatie minder ruimte dan het ontkennen er van.
Door het coachingstraject heb ik geleerd dichter bij mezelf te blijven. Ik ben opener geworden. Leven en werken is makkelijker geworden. Ik heb geleerd dat spiritualisme niet per sé zweverig hoeft te zijn, maar een doel kan dienen.

Ik voelde me veilig waardoor het resultaat bereikt kon worden. De coach vroeg voldoende door, de begeleide meditatie en het waardenspel waren verhelderend.

Ik heb geleerd dat ik vanuit mezelf ben zoals ik wil zijn. Ik wil mijn coach nog eens heel hartelijk bedanken.

Bun mannetje
Manager NS

Vrede in mezelf

Laatst was ik bij Caroline en Maurice, ben je daar wel eens geweest? Een krachtig cadeau voor jezelf. Lang leven mensen die doen waar ze goed in zijn... Het was een dag dat ik me ongelukkig op zag staan, m’n lijf de dagelijkse dingen liet doen en m’n geest liet afdwalen in angst, wat als dit ongelukkige gevoel zo blijft? Hel op aarde… Help! M’n roep werd vrijwel direct beantwoord met een sms van Caroline. Ze is al vaker een engel in nood gebleken. Ze voelt iets aan en checkt dan hoe het met me gaat. Voor mij een bewijs dat ze met haar werk precies doet waar ze goed in is: Je aanvoelen en terugbrengen naar een sterk voelbare vrede in jezelf, met alles wat zich aandient. Na een rustig gesprek beland ik liggend op een tafel. Met haar leidende, heldere stem en onderzoekende vragen dalen we af in het angstige gebied van mijn gemoedstoestand. Samen reizen we door mijn onzekerheid, en twijfels naar de onderliggende angst, vragen we hulp en helderheid, ervaar ik hoe emoties opborrelen en verdwijnen totdat ik diep wegzak in stilte.
“Nu word je weer verbonden met de liefde voor jezelf, ik stap even achteruit want dat kan ik niet voor je doen“, zegt Caroline heel nuchter. Een zee van vrede spoelt door me heen, de golven nemen het laatste verdriet mee. En toen was het stil… Zo stil dat na een tijdje Caroline vraagt wat er gebeurd. Ik ben verdronken in de stilte. Even later stap ik vertraagd en met een zachte glimlach van de tafel, wat een heerlijke transformatie.
Ik bedank haar en kijk haar nog een keer goed aan. Ja denk ik, wat een fijn voorbeeld. Haar warme verschijning en rotsvaste vertrouwen in een overvloedig en gelukkig leven herinnert me hoe toegankelijk vrede in mezelf is.

Bun mannetje
Sijtje
online-trainingen

Overtuigd door de reviews boek een afspraak


Liever gelijk een sessie inplannen