Stilte in je hoofd

Loop je over, ben je onrustig en druk in je hoofd? 

Binnen 22 minuten  tot rust komen met deze Geleide Meditatie:

'Rust in je hoofd, door te voelen'

Ja, ik wil rust in mijn hoofd!
Stilte in je hoofd

Loop je over, ben je onrustig

en druk in je hoofd?  

Binnen 22 minuten tot rust komen met deze

Geleide Meditatie:

'Rust in je hoofd, door te voelen'

Ja, ik wil rust in mijn hoofd!

6379+

klanten naar geluk gecoacht

1583+

deelnemers aan onze trainingen

18

jaar ervaring

stilte in je hoofd

Ben je onrustig in je hoofd?

Iedereen heeft weleens last van een onrustig hoofd. Maar overmatig piekeren lost niets op. Het kost je alleen onnodig veel tijd en energie.


 1. Voel je onrust en drukte in je hoofd?
 2. Blijf je piekeren en hebben niet helpende gedachten de overhand?
 3. Heb je moeite je aandacht erbij te houden?
 4. Voel je spanning, zenuwachtigheid of ronduit stress?
 5. Ben je angstig, verdrietig, geïrriteerd of boos?


Te veel in je hoofd zitten maakt je over-emotioneel of juist vlak en gevoelloos. Je bent het contact met je gevoel kwijt en daar heb je last van in je dagelijks leven.

meditatie stilte in je hoofd

Hoe fijn zou het zijn om…

 • Tot rust te komen in je hoofd
 • De onrust en stress in je lichaam kwijt te raken
 • Even al je emoties te kunnen laten gaan
 • Begeleid te worden door een stem die je op je gemak stelt
 • Te kunnen ontspannen


Dit bereik je door je even af te zonderen en te luisteren naar deze bijzondere Geleide Meditatie ingesproken door Caroline op speciale muziek van Maurice, 'Peace of Mind'. Al luisterend ontdek je je eigen gevoelswereld en verwerk je de voelbare emoties.

Bun mannetje

'Echt een super fijne, ruimtelijke en mooie meditatie met geweldige, op de achtergrond, harmoniserende muziek!!!

 

En de stem in deze meditatie stelde me gerust zodat ik alle belastende emoties kon voelen en loslaten op de cadans van de heldere muziekklanken. 

 

Dank jullie wel!!! voor deze speciale, ongeëvenaarde bevrijdende meditatie💖' - Hannah

caroline-en-maurice

'Ik weet niet wat ze doet, maar het werkt écht!'

Caroline heeft al duizenden mensen geholpen emotionele gebeurtenissen en oude emoties te verwerken. Bovendien helpt ze iedereen die bij haar komt al jarenlang om weer vanuit hun gevoel te leven. Sinds 2015 werken Maurice en Caroline samen en hebben ze de training 'Van Gedachten Naar Gevoel' ontwikkeld.

Haar stem en woorden stralen rust uit en nemen je als vanzelf mee in je eigen gevoelswereld. De muziek van Maurice wordt niet voor niets in meer dan 80 landen beluisterd. 'Peace of Mind' is een uniek stuk muziek met een diep rustgevend effect.

 • Je ontdekt je eigen gevoelswereld.
 • Je hoofd komt tot rust
 • Het geeft je een verlicht gevoel.

Met deze geleide meditatie heb je je eigen oase van rust op ieder moment van de dag ter beschikking.

Wanneer kan ik beginnen?

Ongelooflijk wat een mooie en fantastische healing cq geleide meditatie hebben jullie samen gemaakt! Woorden kunnen niet duiden wat jullie doen.
Ik moest heel even wennen in het begin aan de stem van Caroline omdat deze anders is dan ik me herinner, maar wat mooi met al die geluidtechnieken. En de muziek erbij..... precies zoals ik het gewend ben van Maurice; zo goed afgestemd op het gevoel dat je dan mag voelen.
Ik ben, ondanks dat ik best ver in mijn ontwikkelings/ontwakingsproces (of hoe je het ook wilt noemen) ben, nog dieper gekomen. Ik heb inzichten gekregen, dat ik denk.... wauwwwww...... dat is het dus waar ik nog tegenaan loop en waarom ik nog naar deze geleide meditatie mag luisteren.
Dankjulliewel voor deze mooie geleide meditatie!


Bun mannetje

Renate

Wat een fantastisch mooi, rustgevend en lief cadeautje weer deze heerlijke meditatie!!
De intentie van de unieke muziek van Maurice voel je zo goed en helder. Zo mooi en uniek hoe snel dit z'n “werk” in je doet.
En dan die heerlijke, zachte en liefdevolle stem van Caroline erbij! Een top duo in alles wat ze doen!
Ik heb de meditatie al een aantal keer geluisterd en heel mooi wat een bewustwording het brengt en erg genoten van de uitwerking van volledige rust die het geeft.
Dank jullie wel!!
Bun mannetje

Kim

Inmiddels een paar keer gedaan (1 keer in slaap gevallen tijdens de meditatie 😃).

Heerlijk om mijn emoties los te laten en dit op een heel simpele manier. 

Ik merk dat ik hierdoor weer lekkerder in mijn vel kom te zitten en mijn energie niveau gaat omhoog.  Kortom aan iedereen aan te bevelen.  

Bun mannetje
José

'Iedere avond zet ik de geleide meditatie op en soms val ik snel in slaap maar soms gebruik ik hem om weer even mijn gevoelens te doorleven. Zeker nu er weer veel aan de hand is.' - M

Ben echt onder de indruk van de muziek. Zo prachtig. En de woorden van Caroline doen z'n werk. Nogmaals heel hartelijk dank!!
Bun mannetje

Karin

Nut van Geleide meditatie rust in je hoofd door te voelen

Waarom deze geleide meditatie? 

In onze coaching leggen we veel nadruk op het belang om vanuit je gevoel te leven. Het nut van je emoties. Dat verwerken van emoties je schoon maakt en houdt. En dat zo de basis wordt gelegd om aan te voelen wat goed en niet goed is voor je. 

We helpen iedereen om de aandacht te houden bij wat je voelt in je lichaam. Doordat toe te blijven staan, word je verlost van je onrust, angst, verdriet, boosheid of iets anders. Maar als je dan thuis bent, en hetzelfde wilt doen, lukt het minder goed. Dan mis je onze begeleiding. Vandaar deze geleide meditatie.

Op de klanken van Maurice's Peace of Mind, begeleid Caroline vanuit haar rust en invoelend vermogen met haar stem. Zo kun je alles wat te voelen is in jezelf opmerken en toestaan. Door dit te gebruiken, als je druk bent in je hoofd of wanneer je emoties je in de weg zitten, óf zelfs op dagelijkse basis om de dag te verwerken, zul je steeds meer rust en ontspanning in jezelf ervaren.

Zo hoef je het niet alleen te doen

Caroline Bun Van hoofd naar hart

Caroline begeleidt al vanaf 2006 mensen om tot rust te komen in hun hoofd en weer te durven voelen. Het gaat haar van nature af. Jarenlang gaf zij de goed bezochte Healing (Satsang) Nights waar velen lang op konden teren. De 'Geleide Meditatie: Rust in je hoofd', is de geoptimaliseerde en totaal vernieuwde geleide meditatie die door Caroline tijdens deze bijzondere avonden gegeven werd.

'Lieve Caroline en Maurice, heel hartelijk dank voor een fijne Healing Satsang Night gisteravond! Het heeft mij weer teruggebracht bij mijn essentie: mijn gevoel.'

In deze meditatie wordt je weer vertrouwd met de basis voor een gelukkig leven. Namelijk het durven toestaan van je emoties en ze blijven voelen totdat je ze hebt verwerkt. En als je je aandacht in je lichaam richt, waar deze meditatie je bij helpt, ontstaat er - zeker samen met de bijzondere muziek - rust in je hoofd. 


'Ik wist niet dat dit mogelijk was. En zo moeiteloos.' - Jasper

ontspanning in je lichaam

22 waardevolle minuten

Waarin een unieke diep werkend geluidsfragment en helpende woorden je in 22 minuten begeleiden tot:

 • rust in je hoofd
 • het oplossen van de in jou voelbare emoties
 • ontspanning in je lichaam
 • Je tot jezelf komt
Dit wil ik ook!


Veelgestelde vragen

Er zijn heel veel geleide meditaties gratis verkrijgbaar, dus waarom zou ik voor deze betalen?

Een logische vraag. Er is tegenwoordig ook heel veel gratis verkrijgbaar. En als je daar alles uit kunt halen wat je nodig hebt moet je je natuurlijk niet aanmelden voor deze geleide meditatie. Maar als je ondanks alles dat je gedaan hebt, nog steeds merkt dat je niet weet hoe om te gaan met je onrust in je lichaam of hoofd, je makkelijk overloopt qua emoties, een kort lontje hebt, snel geïrriteerd of juist het contact met je eigen gevoel mist, dan is er toch meer nodig. In deze geleide meditatie zit onze jarenlange expertise. Dit komt terug in de bijzondere werking van de muziekklanken (nergens anders te beluisteren) en de krachtige werking van de woorden van Caroline Bun.

Wat is een geleide meditatie?

Laten we je vooral vertellen wat in dit geval een geleide meditatie is. Je wordt in een geleide meditatie met de stem van Caroline begeleidt wat betekent dat je alleen hoeft te luisteren naar de stem en de klanken van de muziek en dat je dan als vanzelf wordt meegenomen wat nodig is om je in plaats van naar buiten naar binnen te richten. Het naar binnen richten op wat er in je lichaam voelbaar is met als effect dat je gevoelens ruimte krijgen van jou en hun natuurlijke weg naar buiten kunnen vinden. Dat is namelijk hoe je emoties verwerkt. Emoties bestaan uit energie. En alleen door emoties ruimte te geven kan de energie los komen en uit je lichaam verdwijnen. Dit klinkt nu misschien nog wat vaag. En de geleide meditatie is er juist voor bedoeld om je dit zelf te laten ervaren.

Ik mediteer graag alleen op meditatiemuziek, is het met een stem niet erg afleidend?

Natuurlijk kan het zijn dat als je niet gewend bent om naar een stem te luisteren, dit in het begin afleidt of je misschien zelfs wel irriteert. Als je graag de stilte opzoekt kun je je afvragen waarom je dat doet. Wil je misschien de prikkeling van geluiden uit de weg gaan, omdat -als je dit niet doet - er in jou iets te weeg wordt gebracht dat je liever niet voelt. En juist dat wat je niet wilt voelen zit je het meest in de weg. Dat zijn emoties die je bewust of onbewust onderdrukt en die telkens hun best doen om wel door jou gevoeld te worden. Dus ook als je irritatie voelt is het belangrijk om de fysieke sensatie van de irritatie aandacht te geven en te voelen. Dat bevrijd je jezelf. Weet dat niks in de geleide meditatie er zomaar in zit. Wat het ook in jou teweeg brengt heeft waarde en vraagt jouw aandacht omdat het wel gevoeld wilt worden.

Wat brengt deze geleide meditatie me?

De geleide meditatie is er op gericht om de emoties en gevoelens die aan de oppervlakte kunnen komen door je aandacht naar binnen te richten, te verwerken. Het traint je ook in het voelen van wat er in jou aanwezig is, zonder hier wat van te vinden. Er is veel te lezen over hoe belangrijk het is om je gevoel toe te staan, maar door het te lezen of het alleen maar te horen heb je de ervaring nog niet. Deze geleide meditatie geeft je de ervaring wel. En elke keer zal het weer anders zijn, want elk moment in jouw gevoelswereld weer anders. Als je nog een stap verder wilt, dus ook emoties wilt verwerken waar je niet zo gemakkelijk bij kunt (die iedereen bijna wel heeft) en ook zelf de baas wilt worden over je gedachten in je dagelijks leven is de Online training: Van Gedachten naar Gevoel zeker wat voor jou. Ook deze training is beschikbaar bij Bun Self Academy.

Wat als de geleide meditatie me tegenvalt, krijg ik dan mijn geld terug?

We hebben de geleide meditatie met veel zorg ontwikkeld en door deze vaker te doen zal het effect van de meditatie toenemen. Soms voelen mensen in het begin niks tot weinig, maar elke keer als je de meditatie opnieuw doet, wordt je gevoelswereld gemakkelijker bereikbaar. Vandaar dat we hopen dat je het jezelf gunt om de geleide meditatie tenminste over een periode van een week dagelijks te beluisteren. Uiteraard willen we wel dat je tevreden bent over onze producten dus toch niet tevreden? Je kunt tot 14 dagen na de aanmelding voor deze geleide meditatie je aanmelding kosteloos annuleren. Je hebt dan twee weken de tijd gehad om de geleide meditatie tenminste vijf keer te beluisteren en te bepalen of deze voor jou werkt. Wanneer je besluit te annuleren vragen we je ons per mail met ons te delen wat er die vijf keer is gebeurd, omdat we zeker willen weten dat je het echt een kans hebt gegeven.

Wil je ook rust in je hoofd en een ontspannen gevoel?

€ 29,95 
€ 19,95

Maak gebruik van de Geleide Meditatie: Rust in je hoofd, door te voelen

Wacht niet langer, gun jezelf een oase van rust in je drukke leven


Je krijgt   een jaar lang  toegang tot de meditatie.