We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 


Zodra je ons schrijft neemt Caroline Bun per mail of telefonisch contact met je op. Het streven is om binnen 24 uur te reageren. Heb je een voorkeur voor bellen of mailen, vermeldt het dan eventjes in je bericht. 


Stuur je vraag, inclusief je voor- en achternaam & telefoonnummer naar info@cbcoaching.nl of vul het contactformulier in.

Op naar meer geluk!
Wij ontvangen klanten uit heel Nederland en België. Onze praktijk ligt centraal in Nederland, namelijk in Bussum, ’t Gooi (bij Hilversum) op 20 auto- of treinminuten van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Route
Kan ik voor een kosteloos intake gesprek komen?

Je kunt ons kosteloos bellen en schrijven met al je vragen. Die zullen we zo goed mogelijk beantwoorden. Zodra we een afspraak maken, mailen we je een intake formulier. Als je dit voorafgaand aan de eerste sessie aan ons terugstuurt, zorgen wij ervoor dat we jouw formulier hebben gelezen. Daarna gaan we meteen met je aan de slag. Een intake gesprek is daarom niet nodig.

Worden jullie sessies vergoed?

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden onze sessies gedeeltelijk mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Heb je een eigen bedrijf dan kun je coachingskosten mogelijk als bedrijfskosten in mindering brengen. Ben je in dienst, informeer dan naar je persoonlijk ontwikkelings- of opleidingsbudget bij je werkgever.

Jullie bieden veel aan. Hoe weet ik wat het beste voor mij is?

Als je ons belt en vertelt waar je tegenaan loopt, kunnen we je hier snel over adviseren. Je kunt ook een eerste afspraak maken. We helpen je dan direct verder met dat wat nodig is.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Aan het eind van een eerste sessie kunnen we je een indicatie geven. Het verschilt van mens tot mens en is uiteraard afhankelijk van waar je bij geholpen wilt worden. Je kunt ervan op aan dat we je altijd in een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk sessies vooruit helpen.

Hoe gaat zo'n sessie

Elke sessie begint met een gesprek. In sommige sessies blijft het bij praten. Dat is dan nodig om bewuster te worden hoe het komt dat je je op een bepaalde manier voelt, denkt, gedraagt, overkomt of keer op keer in bepaalde situaties terecht komt. We leren je bijvoorbeeld om te gaan met je emoties, onrust en ondermijnende gedachten. Daar waar nodig werken we ook met speciale geluidsfragmenten om je te helpen voelen en eventuele emoties te verwerken. In dat geval ronden we altijd weer af met een afsluitend gesprek.