Blog

Keuzes maken

Keuzes maken

Keuzes maken is voor vele mensen een lastige zaak. Lees hier wat je hierin helpt. Hoe je je gevoel je laat helpen hierbij. Belangrijk voor een gelukkiger leven.

Lees meer
Verleden

Verleden

Iedereen draagt het met zich mee: het verleden. Sommigen voelen zich er door getekend.  Anderen voelen er door verrijkt. Wat er ook in het verleden gebeurd is, het hoeft niet voor altijd een schaduw over het heden te werpen.

Lees meer
Vertrouwen houden

Vertrouwen houden

Vertrouwen is veel belangrijker dan je je kunt voorstellen, het werkt op vele fronten door. En het is ook voor jou beschikbaar. In jou.

Lees meer
Luister naar je hart!

Luister naar je hart!

Luisteren naar je hart is niet zo simpel als het klinkt. Dit komt doordat er vaak allerlei verstoringen zijn om helder te kunnen voelen wat je hart jou vertelt. Daarvoor is een grote schoonmaak nodig. Een schoonmaak van onverwerkte emoties en je focus van buiten naar binnen verleggen. Een mooie weg die je brengt naar een intens leven in eerlijk-, open- en echtheid.

Lees meer
Waarom voel ik dit?

Waarom voel ik dit?

Het willen verklaren of analyseren van wat je voelt is dé manier om je gevoel af te remmen of zelfs volledig uit te zetten. De vraag ‘waarom voel ik dit?, is irrelevant. Wat wel relevant is, is dat je iets voelt.

Lees meer