Executive coaching

Zakelijke coaching

Plan een gratis telefonische kennismaking
Executive coaching

Zakelijke coaching

Plan een gratis telefonische kennismaking

18

jaar ervaring

2

coaches met jaren ervaring in het bedrijfsleven

6379+

klanten naar geluk gecoacht

Klanten 

 uit heel Nederland komen naar Bussum
Coach Bussum praktijk

Herken je dit?

 • Lichamelijke, geestelijke of vermoeidheidsklachten
 • Te veel stress, burn-out klachten of met tegenzin naar je werk
 • Het gaat niet goed en je weet niet waarom
 • Je wil veranderen maar je onzekerheid zit je in de weg


Of, er zit iets anders dwars in je functioneren.

Het kan zijn dat je toe bent aan een volgende stap, maar dat je er zelf niet uitkomt.


In al deze en nog veel meer gevallen helpt onze zakelijke coaching je enorm vooruit. We bieden wat jij nodig hebt. Performance coaching, stress coaching, burn-out coaching, executive coaching, noem het maar op.


Wij, Maurice Hirschhaut en Caroline Bun, hebben zelf jarenlang ervaring in het bedrijfsleven en begrijpen je als geen ander. Mede daarom doorzien we in hele korte tijd wat er aan jouw probleem ten grondslag ligt en geven jou de inzichten die nodig zijn om zelf tot de gewenste verandering te komen. Samen met jou werken we aan wat er in de weg zit, zoals hoe je over jezelf denkt, hoe je naar anderen kijkt, je schroom, angsten, onzekerheid, uitstelgedrag of wat het ook is. Bovendien hebben we een bijzonder effectieve coaching werkwijze waardoor je snel verandering in jezelf zult merken.

Kennismaken

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een hele diepe buiging voor Caroline en Maurice

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor mijn laatste sessie bij Caroline en Maurice was. Het was de afsluiting van een bijzondere periode waarin ik mezelf heb teruggevonden. Een hele diepe buiging voor Caroline en Maurice, die met hun professionaliteit en menselijkheid mij op een erg plezierige, maar ook confronterende wijze hebben begeleid! - K. - advocaat

Ms. Nameless
Add Your Stars
Een wonderbaarlijke reis

Een wonderbaarlijke reis... Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. Werken vanuit het gevoel en niet het hoofd. Zowel privé als op het werk was het gevoel om uiteenlopende redenen op de achtergrond geraakt. Wel aanwezig, maar ik pakte het niet (meer) en dat voelde niet goed. Hoog tijd om weer op zoek te gaan. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte; elke vraag – zonder waardeoordeel! – zet je aan het denken: over voor wie en waarom je dingen nu eigenlijk doet, waar je eventuele terughoudendheid zit en vooral wat je écht zou willen. De reis is meer dan gesprekken, het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel! Daarbij heb ik mogen ervaren wat loslaten is: afscheid van beperkingen die ik mezelf oplegde, afscheid van angst en, hoe mooi, het loslaten van een dierbare omdat het goed is. Dit alles heeft mij ruimte gebracht en nieuwe energie gegeven. Maar bovenal het besef dat het o zo mooi is om het kind in mij te koesteren en dat te mixen met de volwassenheid die van mij als echtgenoot, vader en leidinggevende wordt gevraagd. De reis is nog niet afgelopen. Ik blijf tot nieuwe inzichten komen. In het drukke en jachtige bestaan zijn de sessies met Caroline en Maurice kleine oases van reflectie en besef, die ik graag op die reis aan blijf doen. - Fred

Ms. Nameless
Add Your Stars
Kilo's spanning kwijt geraakt

Als een verschrikt hertje in de koplampen kwam ik binnen bij Caroline en Maurice - althans zo voelt het als ik er nu op terugkijk! Er moest 'iets' anders, en ik moest 'iets' met emoties, en ik wilde bij mijn gevoel leren komen. Dat lukte echter niet meteen - veel te verschrikt en verstijfd. Met veel liefde en geduld hebben Caroline en Maurice mij door een proces heen begeleid. Een beetje schaven hier, een beetje porren daar ... Nog een keer opnieuw beginnen, en soms ineens een sprongetje. Gewoon telkens wat er bij mij boven kwam drijven of waar ik tegenaan liep. Nu eens veel praten, dan weer voelen en de muziek van Maurice binnen proberen te laten komen. Dat laatste lukte uiteindelijk steeds beter. Heel wat kilo's spanning ben ik kwijt geraakt, en heel wat inzichten wijzer geworden. Ten slotte klikte er een groot puzzelstuk op z'n plaats en nu kan ik voorlopig weer zelf, met vertrouwen en blijdschap!  - Louise, procesmanager

Ms. Nameless
Add Your Stars

Reviews

Een hele diepe buiging voor Caroline en Maurice

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor mijn laatste sessie bij Caroline en Maurice was. Het was de afsluiting van een bijzondere periode waarin ik mezelf heb teruggevonden. Een hele diepe buiging voor Caroline en Maurice, die met hun professionaliteit en menselijkheid mij op een erg plezierige, maar ook confronterende wijze hebben begeleid!

K. - advocaat
Een wonderbaarlijke reis

Een wonderbaarlijke reis... Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. Werken vanuit het gevoel en niet het hoofd. Zowel privé als op het werk was het gevoel om uiteenlopende redenen op de achtergrond geraakt. Wel aanwezig, maar ik pakte het niet (meer) en dat voelde niet goed. Hoog tijd om weer op zoek te gaan. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte; elke vraag – zonder waardeoordeel! – zet je aan het denken: over voor wie en waarom je dingen nu eigenlijk doet, waar je eventuele terughoudendheid zit en vooral wat je écht zou willen. De reis is meer dan gesprekken, het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel! Daarbij heb ik mogen ervaren wat loslaten is: afscheid van beperkingen die ik mezelf oplegde, afscheid van angst en, hoe mooi, het loslaten van een dierbare omdat het goed is. Dit alles heeft mij ruimte gebracht en nieuwe energie gegeven. Maar bovenal het besef dat het o zo mooi is om het kind in mij te koesteren en dat te mixen met de volwassenheid die van mij als echtgenoot, vader en leidinggevende wordt gevraagd. De reis is nog niet afgelopen. Ik blijf tot nieuwe inzichten komen. In het drukke en jachtige bestaan zijn de sessies met Caroline en Maurice kleine oases van reflectie en besef, die ik graag op die reis aan blijf doen.

Fred 
Kilo's spanning kwijt geraakt

Als een verschrikt hertje in de koplampen kwam ik binnen bij Caroline en Maurice - althans zo voelt het als ik er nu op terugkijk! Er moest 'iets' anders, en ik moest 'iets' met emoties, en ik wilde bij mijn gevoel leren komen. Dat lukte echter niet meteen - veel te verschrikt en verstijfd. Met veel liefde en geduld hebben Caroline en Maurice mij door een proces heen begeleid. Een beetje schaven hier, een beetje porren daar ... Nog een keer opnieuw beginnen, en soms ineens een sprongetje. Gewoon telkens wat er bij mij boven kwam drijven of waar ik tegenaan liep. Nu eens veel praten, dan weer voelen en de muziek van Maurice binnen proberen te laten komen. Dat laatste lukte uiteindelijk steeds beter. Heel wat kilo's spanning ben ik kwijt geraakt, en heel wat inzichten wijzer geworden. Ten slotte klikte er een groot puzzelstuk op z'n plaats en nu kan ik voorlopig weer zelf, met vertrouwen en blijdschap!  - Louise, procesmanager

Louise, procesmanagerHoe onderscheiden wij ons?

We blijven bereikbaar

Na afloop werkt de coachingssessie door en ook dan zijn we bereikbaar voor jou. Dit omdat we warm en betrokken zijn en je ook tussen onze sessies door de nodige sturing geven. Wij gunnen jou namelijk een gelukkiger leven. En laten we eerlijk zijn: dat wil jij toch ook!  

Coaching van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals

Effectieve aanpak

We coachen met zijn tweeën, waardoor niks aan onze aandacht ontglipt. Mannelijk en vrouwelijk perspectief. Warm en begripvol. Intensief en zonodig confronterend. En daar waar praten niet meer helpt, werken we met muziek die gevoel losmaakt, rust geeft en tot de door jou gewenste verandering leidt. 

Hoe en wat heb je er aan?

Samen met ons doorbreek je en laat je los wat de noodzakelijk verandering tot nu toe in de weg stond. Zo werken we er aan dat je jezelf door en door leert kennen en je oude valkuilen achter je laat. Met ons vind je jezelf opnieuw uit en zul je je goed voelen in je werk en werkomgeving. Stel je open voor onze bijzondere coaching werkwijze, dan leiden de sessies tot een voor jou ongekende ommekeer.

  Zakelijke coaching resulteert in:


   • meer zelfvertrouwen
   • nieuwe energie
   • daadkracht
   • beter functioneren
   • soepele samenwerking
   • plezier in je werkende leven


   Jij en je omgeving zullen het verschil merken. Minder uitval, betere samenwerking, heldere communicatie en uiteraard betere resultaten. Zakelijke coaching is een investering die zichzelf terugverdient. Indien gewenst kan met jou, je werkgever en ons een tussentijds of afrondend gesprek plaatsvinden. Hierin wordt uiteraard alleen dat besproken waar jij als coachee toestemming voor verleent.

Kennismaken
caroline-en-maurice

Waarom  coaching door ons?

Je zit niet lekker in je vel. Ook al heb je al van alles geprobeerd, het is je nog niet gelukt om je situatie te doorbreken. Wat nu? Grote kans dat bepaalde emoties of blokkades je in de weg zitten of telkens weer opspelen. Daar moet iets mee. Zolang je die met je meedraagt lukt het je maar niet om je situatie écht te veranderen.

Wij hebben al honderden mensen geholpen emotionele ballast en blokkades los te laten. Door onze sessies ervaar je meer rust, opluchting en helderheid. Je krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten, die je direct kunt toepassen in je leven en je werk. Soms zijn woorden niet genoeg. Dan werken we met losmakende en helende geluidsfragmenten.

Onze coaching brengt je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht. Onze relatietherapie is effectief en haalt alles uit jullie relatie wat er in zit.

Door onze unieke manier van werken krijg je in elke sessie precies wat jij nodig hebt om je vooruit te helpen. Een vooruitgang die tot meer geluk leidt. Jouw geluk is ons doel. En de sessies werken door, ook nadat je onze praktijk uitloopt.

Maurice Hirschhaut en Caroline Bun leven en werken samen. Een topteam dat 100% op elkaar is ingespeeld en klaar staat voor jou om meer uit je leven en je relatie te halen. 
Plan een gratis telefonische kennismaking
Coaching van werknemers

Ons zakelijke coaching traject:

Nadat je een afspraak met ons hebben ingepland beginnen we met

1. een schriftelijke intake die je voor ons invult en wij voorafgaand aan de eerste sessie hebben gelezen.
2. daarna een eerste sessie waarin we direct de diepte in gaan en een start maken met jouw coach vraag.
3. vervolgens twee sessies met een of twee weken ertussen om tot verandering van je systeem te komen. Deze sessies zijn nodig om je te bevrijden van knel- en pijnpunten waar je in je werk last van hebt. 
4. tot slot drie tot zeven sessies met wat grotere tussenposes. Je doet ervaring op in de praktijk met onze tips en de in jou plaatsvindende veranderingen.

We reiken jullie de tools aan om op een goede manier verder te kunnen. 

Zo nodig wijken we van het bovenstaande af. Uiteraard altijd in overleg. 

Uiteraard kunnen we op verzoek van je werkgever een offerte uitbrengen. Neem hiervoor contact met ons op.

Coaching van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

online-trainingen

 Boek nu je gratis telefonische kennismaking!


Liever een contactformulier invullen? Geen probleem