Vrijdag 29 december 2017, 20:00 uur

De Healing Satsang Nights zijn wonderlijke avonden, magisch om mee te maken.
Caroline begeleidt een korte groepsmeditatie die de vragen in jou losmaakt en de opening geeft naar jouw antwoorden. Ze helpt je hierbij op een liefdevolle wijze op weg. Na de meditatie kun je je eigen issues en vragen inbrengen. Caroline gaat hierop in, soms samen met Maurice, en zonodig geeft ze je een kortstondige healing met haar helende handen.
______________________________________________________________
We hebben een gratis e-book voor je: Leven vanuit je gevoel. Stuur een email aan info@cbcoaching.nl en vraag om dit gratis e-book, dan sturen we je het toe.
______________________________________________________________
 
Het deelnemen aan de avond zelf, dus ook als je geen persoonlijke vraag inbrengt, helpt je al om rustiger te worden en te ontspannen, dichter bij jezelf te komen en werkt inzichtgevend. Door het luisteren en door aanwezig te zijn bij deze avond zul je jezelf meer gaan voelen en ontvankelijker worden voor de ingevingen en hulp van je begeleiders van ‘boven’.
 
Kom naar deze bijeenkomst als je je wilt laten raken, je beter wilt voelen, je meer uit je leven wilt halen, je wat hulp kunt gebruiken op emotioneel of spiritueel vlak, je een wonderlijke avond wil meemaken en wil vertoeven in helende energie samen met anderen, die net als jij behoefte hebben aan meer verbinding, menselijkheid, liefde en geluk.
 
Kom naar deze avond als je dit aanspreekt, een korte healing wilt ontvangen of als je op een laagdrempelige manier wilt kennis maken met ons en onze manier van werken en hierover meer wilt horen of vragen aan ons wilt stellen. Ervaar tijdens deze avond wat wij voor jou kunnen doen.

Wat deelnemers schreven over de vorige Healing Satsang Nights:

“Ben blij dat ik gekomen ben. De manier waarop jij (soms jullie) werkt heb ik nog nergens als zo intens ervaren. Dit is wat een healing moet zijn, en vaker is het een zwak aftreksel  (om het even oneerbiedig te zeggen). De manier waarop je de hele avond mensen meeneemt naar zichzelf en helende energie laat ervaren is – alleen al om als  toeschouwer mee te maken – bijzonder boeiend, en het ruimtescheppende en vredegevende gevoel van mijn healing kan ik nog steeds terughalen.”

“Dank jullie wel voor de mooie avond! Het was prachtig!!”
“Bedankt voor de bijzondere avond. Het voelde fijn en ook intensief aan. Er gebeurde inwendig en buiten mij van alles.”
 
“Het was een mooie bijzondere avond ik ben er stil en gelijker tijd emotioneel van. Dank jullie wel.”
 
“Ik vond het heel bijzonder! Het werkt zeker nog na! Dank jullie wel!”
“Dank je wel Caroline en Maurice voor een mooie, liefdevolle, bijzondere avond gisteren. “

“Wat een bijzonder mooie avond! Nog nagenieten van alle fijne energie.”

“De avond “loslaten”” van vorige week, was echt een geweldige ervaring voor me. Het behoort tot eé’n van de mooiste momenten uit mijn leven. Heel erg bedankt. Binnenkort zien jullie me weer.”

“Het was weer een zeer bijzondere avond waar in liefde gegeven en ontvangen werd, dank jullie….”

“Wat een mooie avond, ik heb er veel aan gehad, En ga er nog veel meer aan hebben”

“Wat een prachtige avond, ik ben zo blij met deze ervaring. Dank jullie wel”

“Deze avond, gegeven door mensen die met liefde geven, was bijzonder. Ik dacht dat een bijzondere ervaring niet twee keer beleefd kon worden. Dank jullie Caroline en Maurice….”

“Healing satsang night ( thema liefde) ?
Wat een prachtige avond die ik als een schatkistje in me hart meedraag. Caroline Bun, voor mij ben je een engel de rust en liefde die je uitstraalt wauwwwwww!”

“Lieve Caroline en Maurice, heel hartelijk dank voor een fijne Satsang gisteravond! Het heeft mij weer teruggebracht bij mijn essentie: mijn gevoel.”

“Het was een indrukwekkende avond. Dank jullie hartelijk.”

“Lieve Caroline, wat een mooie avond was het. En wat ben jij een topper! Ik kom graag nog een keer badderen in de energie die jij en jouw Maurice neerzetten.”

“Ik vond de Satsang heel fijn. Het is mooi om te zien hoe je je verbonden kunt voelen met mensen die je verder niet kent alleen door de energie die er is. Ik voelde mij die avond gedragen door het leven het was erg bijzonder.”

“Ik vond het een heel speciale avond. Was bijzonder wat je met me deed. Voelde een diepe ontspanning.”

music-from-above-coverWil je het door Maurice samen met onze begeleiders van ‘boven’ gecomponeerde en gespeelde album ‘Music from Above’, klik dan hier.

Datum:  29 december
Tijd:      20:00-22:30 uur
Inloop:  Vanaf 19:45 uur
Kosten: € 25,– (graag contant en gepast betalen)

Locatie:
Praktijk Caroline Bun Coaching & Healing, Hamerstraat 98 Bussum (loopafstand station Bussum-Zuid), praktijkruimte ligt achter het huis, toegang over de oprit door de groene poort! Parkeer je auto in de St. Janslaan. 12 minuten loopafstand NS Station Bussum-Zuid.

Het is noodzakelijk om je van te voren aan te melden via info@cbcoaching.nl  i.v.m. maximum aantal deelnemers door de grootte van de ruimte.

Wil je meer weten over deze avond, mail dan naar Caroline Bun info@cbcoaching.nl .

Jullie hebben iets losgemaakt dat bij mij een diepe impact heeft. Toen ik gisteravond thuiskwam wilde ik geen tv meer zien omdat ik het simpelweg niet aankon. Nu ben ik opgestaan en merk dat ik het nog steeds niets van gisteravond kwijt ben. Eerst kwam jij in de pauze naar mij toe Caroline en legde voorzichtig een van je spirituele vingers op mijn beschadigde zijn.
Na de sessie zat Maurice direct naast mij en zei mij dat hij popelde om naar mij toe te komen omdat hij zo veel binnenkreeg. Een bijzondere ervaring en een eerste nieuwe levensafslag op mijn levenssnelweg waarvan ik de afslagen maar niet kon vinden. En ik heb nu behoefte om een gedichtje te schrijven, dat heb ik altijd wanneer mijn diepere emoties geraakt zijn.

Dan zijn ze daar, twee zielen
die het beschadigde van mij raken,
ik spartel, zoekend naar licht,
zoekend naar,
dan zijn ze daar,
al geheeld door een goddelijk licht,

stralen zij, weten zij, voelen zij,
ik spartel de komende dagen, zoekend
en voelend en nog zo onwetend,
dan zijn ze daar, op mijn pad, op naar
een nieuw inzicht…

 

Caroline Bun inspireert mensen dagelijks tot een gelukkiger leven. Zij werkt vanuit liefde en voelt wat de ander voelt. Dit en de helende energie waarmee zij werkt is haar gave. Voorheen werkte zij in een zakelijke omgeving als advocaat en later als bedrijfsjurist. Haar innerlijke weg, het helpen van mensen, zette haar in 2005 op het pad van coaching en healing. Eerst met de “Helende reis”, persoonlijk opgeleid door Brandon Bays en Kevin Billett, later door middel van de helende kracht die haar werd getoond door het werken met haar klanten en in haar contact met ‘Boven’. Momenteel werkt Caroline Bun aan haar eigen boek.

Wat enkele klanten schreven over hun ervaring met Caroline Bun:

“Sinds ik bij Caroline kom, nu een maand of vijf, is mijn leven enorm veranderd! Ik was al twaalf jaar chronisch vermoeid, een uitzichtloze situatie. Nu heb ik weer energie, ik kan mijn leven weer leven! Ik slaap de nachten door, terwijl ik voorheen heel onrustig sliep en vaak uren wakker lag. Ik pieker veel minder, waardoor ik ook veel meer ontspannen ben. Ik zorg beter voor mezelf en minder voor anderen. Ik had enkele angsten, daar heb ik nu geen last meer van, ik vergeet ze gewoon. En als klapper op de vuurpijl: ik ga een nieuwe HBO-studie beginnen! Echt óngelooflijk wat ik dankzij Caroline bereikt heb. Caroline, héél hartelijk bedankt!!!” 

“Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….
Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt. Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan. Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.” 

“Ik ben een drietal keer bij Caroline geweest, omdat ik vast zat in een destructieve relatie en oude patronen. Daardoor zat ik zowel psychisch als lichamelijk niet lekker in mijn vel. Door de behandeling van Caroline, waar zij op gepaste momenten Maurice bij betrok, is er veel spanning weggenomen. Mede door de dingen die gezegd zijn voelde ik mij sterker en had ik een duidelijke lijn voor de toekomst. Het maakte dat ik zelf op een goede manier weer verder kon. Ik heb Caroline en Maurice beiden als zeer betrokken en warm ervaren.”

“Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!”

“In mijn leven kwamen bepaalde pijnpunten steeds terug. Soms met lange tussenpauzen maar altijd aanwezig. Hier kwam ik zelf niet uit. Dat was voor mij reden om contact op te nemen met Caroline. Meteen na de eerste sessie voelde ik verschil. De warme aandacht in combinatie met het aangeven van richting stelde mij op mijn gemak. Caroline heeft het vermogen om vanuit haar liefde en kracht de liefde en kracht bij jezelf te hervinden. Vandaaruit groeide mijn zelfbewustzijn en vandaaruit lukte het mij om andere beslissingen te nemen. Het gaat niet vanzelf, maar door de coaching heeft het in mijn leven een andere/betere plek gekregen.” 

“Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).” 

Schermafbeelding 2016-05-02 om 13.48.02

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via info@cbcoaching.nl en ontvang gratis het e-book Leven van uit je gevoel van Caroline Bun.