Personal Coaching

Zit je jezelf in de weg?

Onze persoonlijke coaching helpt je!

Lukt het je niet te doorbreken wat je ongelukkig maakt?
Verlies je veel energie en voel je je leeg?
Heb je last van onzekerheid, angst, verdriet, boosheid of wordt je steeds vaker overspoeld door emoties? Voel je je gespannen, heb je last van stress of zit je in een burn-out?
Heb je moeite om voor je zelf op te komen, ben je te veel met anderen bezig of cijfer je jezelf weg?

Ben je te dominant en loop je vast in de samenwerking met anderen?
Vind je het moeilijk om keuzes te maken en heb je last van uitstelgedrag?
Of ben je te ongeduldig en ren je jezelf voorbij?
Ben je toe aan meer richting in je werk en voldoening in je leven?

… is het gewoon tijd voor verandering en helderheid?

Tijd voor onze personal coaching …

We helpen je te doorbreken wat je tot nu toe niet voor mogelijk hield.

Het enige dat we van jou nodig hebben is dat je je voor ons en onze manier van coachen openstelt. Samen met jou werken we er aan dat je jezelf kunt zijn, zonder dat je jezelf kleiner of groter hoeft te maken. Hoe zou het zijn om je op je gemak te voelen waar of met wie je ook bent. Je goed en krachtig te voelen, jezelf te accepteren, te vertrouwen op jezelf en energiek in het leven te staan.

We helpen je daarrbij! Je kunt je gedrag echt veranderen, zelfs daar waar je nu nog niet tevreden over bent. Of, je zult het accepteren.  We brengen je terug bij jezelf, zodat je – je weer krachtig – voelt en weet wat je wilt. Dit werkt door in alle facetten van je leven, je werk en niet te vergeten ook in je sociale contacten en eventuele liefdesleven. Lees hieronder al enkele ervaringen van onze klanten.

Hoeveel sessies Persoonlijke Coaching heb je nodig?

Je kunt per sessie kijken hoe je verder wilt, het is niet nodig om je van te voren vast te leggen. Als jij dit wenst, begeleiden we je graag totdat je je weer helemaal goed voelt. Dan kun je je werk en je leven aan met veerkracht en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Hiervoor bieden we verschillende coach pakketten aan. 

 

Meer weten over tarieven en voorwaarden? klik dan hier.

 

 

 

Ervaringen van cliënten

Sonja, coach:
“Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder. Dankjewel daarvoor.. Het was het geld zeker waard …”

Marieke:
“De coachingsgesprekken met Caroline en Maurice waren voor mij warm en bijzonder. Caroline voelt mij goed aan en Maurice heeft mij met zijn humor regelmatig een spiegel voor gehouden. De sessies hebben mij meer inzicht en vertrouwen gegeven. Ik probeer meer naar mijn gevoel te gaan in plaats van in mijn hoofd te zitten evenals het vragen om hulp van mijn begeleiders. Bedankt Caroline en Maurice!”

Peter, manager commerciële werkkring (midden vijftig):
“Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….  Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt. Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan.
Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder