Personal Coaching

Fred, leidinggevende bij de overheid:
“Een wonderbaarlijke reis! Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte. Elke vraag zonder waardeoordeel. De reis is meer dan gesprekken. Het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel.”

 

 

Toe aan verandering?

Lukt het je maar niet te doorbreken waar je keer op keer tegenaan loopt? Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Voel je niks of ben je juist heel emotioneel en voel je je daar ongemakkelijk bij? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze persoonlijke coaching!

Doorbreek wat je tot nu toe niet voor mogelijk hield

We helpen je op een wonderbaarlijke manier.  Hoe we dat doen? In een notendop zo: oude emoties die nog in je verstopt zitten brengen we in beweging zonder diepgaand in je verleden te duiken. We helpen je ze te voelen, en zo raak je deze emoties kwijt. Je bent dan geen energie meer kwijt aan het onderdrukken van emoties (de hoofdoorzaak van burn-out). Daardoor ontstaat er ruimte in je en je levensenergie kan weer op gang komen. Dit geeft je de kracht om weer met een open blik vooruit te kijken.

Omdat we je leren hoe je voortaan het beste met je emoties om kunt gaan, hou je jezelf schoon. Een ander belangrijk effect is dat je weer zult voelen wat goed voor je is en wat niet. Dit is de basis om vanuit je gevoel te kunnen leven.

Burnout herstel

Onze methode is dé oplossing voor burnout herstel! Waarom? Omdat het voor een goede burn-out behandeling essentieel is om de oorzaak, die zich heeft vastgezet in je lichaam, weg te nemen. De vermoeidheid die je voelt, komt vooral door het onderdrukken van onverwerkte emoties. Dit kost heel veel energie. Onze coaching en burn out therapie neemt deze energievreter weg. Bovendien leren we je een nieuwe manier van leven, die een burn-out voortaan voorkomt.

Onze bijzondere manier van coachen heeft al velen doen verbazen over het resultaat.

Gedragsverandering

Verandering van niet helpende gedragspatronen is echt mogelijk!  Zelfs dat wat je tot nu toe nog niet gelukt is. Doordat we je terugbrengen naar je gevoel, komt de verandering van binnenuit, komt je echte ik te voorschijn en leef je het leven dat bij jou past. Dit werkt door in alle facetten van je leven. Je zult er van profiteren in je werk en je privéleven. . 

Hoeveel sessies persoonlijke coaching heb je nodig?

Verandering heeft tijd nodig. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen. Je kunt per sessie besluiten of je verder wilt. Het is dus niet nodig om je van te voren vast te leggen. 

We begeleiden je graag totdat je je weer helemaal goed voelt. Dan heb je veerkracht waarvan je langdurig profiteert in je werk en alle andere aspecten van je leven. Ontspannen en met een gezonde dosis zelfvertrouwen je leven in. Dat is wat we je gunnen en waar we je graag bij helpen. 

Klik hier als je meer wilt weten over onze tarieven en voorwaarden en coachpakketten.

Aarzel niet langer. Je zult er geen spijt van krijgen!

 

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Ellen:
“Mijn coachingsgesprekken met Caroline en Maurice heb ik als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb hen leren kennen als betrokken coaches die werken vanuit hun hart en gevoel. Caroline is warm en voelt je goed aan. Maurice kan op een liefdevolle wijze confronteren en spiegelen. Hierdoor vullen ze elkaar goed aan. Ze raken direct de kern, waardoor ik in korte tijd snel stappen heb kunnen maken. Ik heb geleerd om oude gevoelens te verwerken zodat ze me niet meer belemmeren, om meer mijn gevoel te volgen, hierin vertrouwen te hebben zodat ik helemaal mezelf kan zijn. Ik zie duidelijker waar mijn sterke kanten liggen. Ik heb meer energie, veerkracht en ervaar ruimte en overzicht. Mijn omgeving merkt die veranderingen ook op. Ik raad Caroline en Maurice van harte aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding.”

R. – coach:
“Lieve Caroline, ook ik heb via jou weer mijn onvoorwaardelijke liefde voor mezelf mogen voelen, ervaren en wat een transformatie heeft er sindsdien plaatsgevonden. Niet alleen met mijn zoontje van 1 en mijn man, maar ook met de vrouwen om me heen, ik kan het nu weer doorgeven en werken vanuit deze plek en opeens stroomt het weer en komen er mooie nieuwe klanten naar me toe. Dank lieve Caroline.”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder