“Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoelt en wat jij nodig hebt! Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart wat ze tot nu toe, in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben.”

Wij, Maurice en Caroline geven alle sessies samen. Samen met ons word je duidelijk wat je nodig hebt en wij helpen je graag!

Wat is bijzonder aan onze manier van werken?
We beginnen uiteraard altijd met een gesprek. In dit gesprek met jou voelen, horen en zien wij al wat er met jou aan de hand is en wat er voor jou nodig is om je beter te voelen en gelukkiger te zijn in je werk en je leven. Wij geven je inzichten, en helpen je vastgezette oude emoties te verwerken en dat voelt bevrijdend. We werken met door Maurice gemaakte muziek. Muziek die emoties oproept en losmaakt. Caroline werkt met haar krachtige helende handen om los te maken wat vast zit en je te geven wat je nodig hebt. We brengen je rust, inzichten, heling en vooral dichter bij jezelf. Vaak laten we je een deel van de sessie, gekleed en toegedekt door een deken, liggen op een massagetafel. Liggend kun je de muziek, onze woorden en de helende kracht van Caroline’s handen het beste ontvangen. We werken op onze eigen krachtige manier aan jouw persoonlijke ontwikkeling, je zou het ook intuïtieve of spirituele coaching kunnen noemen. Maar weet, wij staan met beide benen op de grond, en zijn er voor jou!

Effect voor jou:
Wij helpen je (terug) naar je gevoel, beter en krachtiger te voelen, van jezelf te houden en op jezelf te vertrouwen. Je merkt dit doordat je gedrag verandert, je meer energie hebt, je weer beter weet en vooral voelt wat je wilt en met meer plezier werkt en gelukkiger bent in je leven. Het enige wat we van jou nodig hebben is jouw vertrouwen en dat je je voor ons en onze manier van werken openstelt. Als je dat doet, is heel veel mogelijk, zelfs dat wat tot nu toe niet mogelijk was.

Als je werkgever het coachtraject voor je betaalt, kan een gezamenlijke terugkoppeling naar je manager plaatsvinden over het proces, niet over de inhoud. Wat tijdens de coachsessies aan bod komt blijft uiteraard tussen ons.

Sessies geven wij in onze praktijkruimte in Bussum. Sessies kunnen eventueel ook per skype of chat.

Caroline Bun is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde – Beroepsvereniging voor professionele therapeuten

Voor tarieven en voorwaarden klik hier.

De beste indruk van onze manier van werken krijg je door de ervaringen van anderen te lezen.

Wil je op een laagdrempelige manier met ons kennismaken, kom dan naar een Healing Satsang Night. Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere avonden! 

We bieden onze sessies ook aan in groepsvorm, kijk daarvoor op Workshops en meer….