Personal Coaching

Fred, leidinggevende bij de overheid:
“Een wonderbaarlijke reis! Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte. Elke vraag zonder waardeoordeel. De reis is meer dan gesprekken. Het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel.”

 

Toe aan verandering?

Lukt het je maar niet te doorbreken waar je keer op keer tegenaan loopt? Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Voel je niks of ben je juist heel emotioneel en voel je je daar ongemakkelijk bij? Ook als je behoefte hebt aan een andere verandering, maar niet precies weet hoe dat voor elkaar te krijgen. Dán is het tijd voor onze persoonlijke coaching!

Doorbreek wat je tot nu toe niet voor mogelijk hield
We helpen je op een wonderbaarlijke manier.  Hoe we dat doen? In een notendop zo: oude emoties die nog in je verstopt zitten brengen we in beweging zonder diepgaand in je verleden te duiken. We helpen je ze te voelen, en zo raak je deze emoties kwijt. Je bent voortaan geen energie meer kwijt aan het onderdrukken van emoties (de hoofdoorzaak van burn-out). Er ontstaat ruimte in je en je levensenergie kan weer op gang komen. Dit geeft je de kracht om weer met een open blik vooruit te kijken. Omdat we je leren hoe je voortaan het beste met je emoties om kunt gaan, hou je jezelf schoon. Een ander belangrijk effect is dat je weer zult voelen wat goed voor je is en wat niet. Dit is de basis om vanuit je gevoel te kunnen leven.

Onze bijzondere manier van coachen heeft al velen doen verbazen over het resultaat.

Verandering van gedrag door coaching op gevoelsniveau
Verandering van niet helpende gedragspatronen is echt mogelijk!  Zelfs dat wat je tot nu toe nog niet gelukt is. Doordat we je terugbrengen naar je gevoel, komt de verandering van binnenuit, komt je echte ik te voorschijn en krijg je voor elkaar wat daarbij past. Dit werkt door in alle facetten van je leven. Je zult er van profiteren in je werk, in je sociale contacten, hoe je je voelt in je omgang met anderen maar ook in je liefdesleven. 

Hoeveel sessies persoonlijke coaching heb je nodig?
Verandering heeft tijd nodig. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen. Je kunt per sessie besluiten of je verder wilt. Het is dus niet nodig om je van te voren vast te leggen. 

We begeleiden je graag totdat je je weer helemaal goed voelt. Dan heb je veerkracht waarvan je langdurig profiteert in je werk en alle andere aspecten van je leven. Ontspannen en met een gezonde dosis zelfvertrouwen je leven in. Dat is wat we je gunnen en waar we je graag bij helpen. 

Klik hier als je meer wilt weten over onze tarieven en voorwaarden en eventuele coachpakketten. 

Aarzel niet langer. Je zult er geen spijt van krijgen!

 

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

Sonja, coach:
“Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder. Dankjewel daarvoor.. Het was het geld zeker waard …”

EB:
“Met een hulp vraag voor onze puberzoon Max, zijn wij een coachingstraject gestart bij Caroline en Maurice. Max die al jaren moeite heeft met het huidige schoolsysteem. De reguliere hulp kon hem niet bereiken. Ondertussen een hele belasting voor ons gezin. Ook wij ouders zijn mee gegaan in de behandeling. En wij zijn ook met onze dochter voor een behandeling geweest wegens bedplassen en onbeperkt dooreten. We zijn ieder op onze eigen manier dichterbij ons zelf gekomen. Zo kunnen wij weer verder als gezin. Dankbaar dat we bij Caroline en Maurice zijn gestart, twee pracht mensen, die samen bewegen vanuit hun hart. Individueel en als gezin zijn wij weer in beweging gezet.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder