Reviews Relatietherapie

Snelle en heldere manier

Een snelle en heldere manier om weer bij elkaar te komen. Bedankt

Arnoud en Wilma Baltissen van Viegen

Genoten van de inzichten

We hebben genoten van de betrokkenheid en inzichten die zowel Caroline als Maurice ons hebben gegeven. We zijn hen heel dankbaar en zouden het anderen ook zeker aan raden om bij hulpvragen hen te benaderen.

T en J

Steviger fundament

Op een prettige manier geconfronteerd worden, dat is wat deze sessies zo anders maken. Wellicht soms wat onorthodox, maar altijd gericht op oplossen. Ik heb mezelf in de korte tijd enorm kunnen ontwikkelen, het voelt alsof er een ander, steviger fundament ligt voor mijn relatie. Ik ben groot fan van deze mensen.

Willem
Staan weer positief in onze relatie
Omdat we er samen niet meer uit kwamen en er eigenlijk geen toekomst meer in zagen, hebben we als laatste redmiddel hulp gezocht bij Caroline en Maurice. De eerste afspraak was gelukkig snel ingepland en zijn vriendelijk ontvangen. Caroline en Maurice zijn twee professionele mensen, die geen blad voor de mond nemen. Telefonisch altijd bereikbaar indien daar behoefte aan is. Wij hebben inmiddels het traject afgerond en staan weer positief in onze relatie. Indien nodig zullen wij zeker weer terugkeren. Bedankt en tot ziens.
Bun mannetje
W.S.
Juiste inzichten
Caroline en Maurice weten je met de juiste inzichten een spiegel voor te houden. Direct, maar wel met humor en inlevingsvermogen. En hoewel ze een nuchtere kijken op het leven hebben, ervaren ze spiritualiteit als een onlosmakelijk natuurlijk onderdeel daarvan. Mooi om ze als team aan het werk te zien en te ervaren. En fijn om tools en inzichten te ontvangen waar ik mee verder kan.
Bun mannetje
Elvire
Rake vragen, mooie analyses, fijne inzichten
Caroline en Maurice hebben ons heel erg goed verder op weg geholpen. We hebben ons door de goede sfeer open kunnen opstellen naar elkaar. Rake vragen, mooie analyses, af en toe een kritische noot en vooral ook fijne inzichten hebben ervoor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en de liefde voor elkaar helemaal durven toe te laten.
Bun mannetje
Kim en Rob
Het was onze laatste hulpmiddel

Super blij met alles dankzij Caroline en Maurice. Het was onze laatste hulpmiddel en het eindresulaat is het beste wat ons ooit is overkomen. Geweldig hulp gehad. Thanks, xxxx

Bun mannetje
F. en M.
Weer helder en duidelijk communiceren

Omdat de communicatie tussen mijn partner en mij niet zo lekker verliep, hebben we de hulp ingeroepen van Caroline en Maurice. Zij hebben ons met de gesprekken geholpen om weer helder en duidelijk met elkaar te communiceren. Erg blij mee!

Bun mannetje
Barbara

Fantastisch begeleid

Wij zijn fantastisch begeleid bij trauma verwerking door Caroline en Maurice. Zeer kundig en vriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Resultaat al na 1 sessie. Wij kunnen deze praktijk van harte aanbevelen.

Helena
Ik ben ze eeuwig dankbaar

De prettige directheid met humor van Maurice, de heldere zachtheid van Caroline en de warmte van beide heeft ervoor gezorgd dat ik weer alle liefde voel die nodig is om samen met mijn vriend een prachtige toekomst tegemoet te gaan. De sessies waren intens en verhelderend en zeer doortastend. Ik ben ze eeuwig dankbaar!

Jet

Fantastisch duo

Fantastisch duo! Ze stellen de juiste vragen, delen hun eerlijke reflecties hoe vervelend die soms ook zijn :-) en snijden moeilijke, gevoelige kwesties op respectvolle manier aan. Precies wat je nodig hebt in een relatietherapie. We hebben heel veel aan Caroline en Maurice gehad. Ze doen hun werk met passie en liefde.

U.
(H)eerlijk confronterend

Uniek! (H)eerlijk, confronterend, zeer professioneel, menselijk en warm. Man man, wat een werk is hier verzet. En wat ben ik er blij mee! Ruimte gecreëerd in de breedste zin. Meer in je gevoel gaan zitten, door te gaan waarnemen en te ervaren. En dan de energie die vrijkomt gaan gebruiken. Om hier te kunnen komen gebruiken Caroline en Maurice een aanpak die onderscheidend en uniek is. Beide zo mooi op elkaar ingespeeld én aanvullend. Ik benoem de recht voor zijn raap zijnde Maurice (heerlijk!), de bijzondere muziek die wordt gebruikt en het rustgevende en de warmte van Caroline. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal zo fijn & met resultaat 😘. Dank lieve Caroline en Maurice!

Bun mannetje
Edwin
Analytisch, confronterend en empatisch

Caroline en Maurice zijn een geweldig team die elkaar heel goed aanvullen. Ze zijn heel professioneel, analytisch, confronterend, empatisch en hebben een goed gevoel voor humor! Een absoute aanrader voor ieder stel dat dichter bij elkaar wilt komen!

Bun mannetje
H.

Efficient and cohesive duo

My partner and I reached out to Caroline and Maurice at a challenging and confusing time. 

This time with them has been pivotal to understanding the internal blockers, emotions and behaviors that keep us from living fulfilling lives as individuals and as a couple. Some difficult truths were faced, tough emotions had to be exteriorized but this led to a positive outcome - which we are already experiencing on a daily basis. 

Their approach is human, empathetic and direct. They are both very observant and able to identify the substance behind appearances. I was pleasantly surprised at how efficient and cohesive their duo was. What I enjoyed the most is that they provided actionable, realistic solutions to issues as well as ways to better communicate and be understanding towards each other. 


We definitely approach life with a new perspective after their coaching sessions.

We want to thank them because there will be a before and an after for us. If you are seeking couple and individual coaching, we really recommend Maurice and Caroline!

Audrey B
Super fijn koppel

Super fijn koppel, ze hebben uitstekend geholpen en zochten echt naar de kern van het probleem. Nogmaals bedankt !

Karlijn

Positieve verandering

In een korte tijd weten Caroline en Maurice veel positieve veranderingen te weeg te brengen. Om dichter bij jezelf te komen. Het ervaren van je emoties, zodat ze niet in je blijven zitten, het vragen van hulp aan je gidsen, het functioneren op een bepaald bewustzijnsniveau. Het toepassen van het een en ander in je relatie, heeft ons veel gebracht.

Leonie
Handige online modules
Het kan zeer nuttig zijn om je relatie eens te bespreken met twee buitenstaanders. Een objectieve en open blik is soms alles wat je nodig hebt. Caroline en Maurice waren voor ons een goede match. Van twee kanten wordt je relatie tegen het licht gehouden en besproken. Het is recht voor zijn raap maar constructief. Gevoel en voelen staat centraal en ze hebben daarvoor handige online modules waarin je in een kort tijdsbestek gebruiksvriendelijk doorheen gaat. Je moet je ervoor open kunnen stellen maar dan werkt het ook echt. Overweeg je relatie te versterken en in balans te komen met je gevoel raden wij het zeker aan om een traject te volgen bij Caroline en Maurice.
Bun mannetje
Antoon
Zeer tevreden
Zeer tevreden over Caroline en Maurice.Goede ervaringen gehad en ze hebben ons zeker geholpen. Met name de duidelijkheid en het doorvragen gaf ons een inzicht die we zelf niet hadden kunnen pakken.
Bun mannetje
Laura van Wijk
Vrij luchtig/beide partijen gehoord en begrepen
Blij dat we Caroline en Maurice hebben gekozen. Het is een leuk stel, de sessies zijn vrij luchtig, wat het goed toegankelijk maakt. Je hoeft er dus niet tegen op te zien! Het is een voordeel dat het een duo is waardoor beide partijen gehoord en begrepen worden. Ze hebben ons enorm geholpen door elkaar terug te vinden. Bedankt!
Bun mannetje
Joany

Een heel eigen aanpak

Fijne, professionele, eerlijke mensen met een heel eigen aanpak.

Bun mannetje
Andrea
Caroline en Maurice doen het top!

Professioneel, doeltreffend, persoonlijke aanpak, 24/7 coaching => Caroline & Maurice doen het top! 

Bun mannetje
Roderik van Houtert

Begeleiden je fantastisch

Mijn man en ik hebben relatietherapie gedaan en ook zijn we een paar x alleen geweest.

Echt een topstel!! Zijn goed op elkaar ingespeeld, prikken snel door je heen, begeleiden je fantastisch.


Zijn niet van ellenlange sessies.
Het is hard werken, maar dat is fijn. Er gebeurt wat.

Echt fijne lieve personen.
Dus zit je in de knoei dan adviseer ik pak de telefoon of mail, altijd gelijk antwoord en ga er voor.
Dankjewel Maurice en Caroline.

Wil je vooruit in je leven?

Wil je vooruit in je leven? Dan kun je wat achter je ligt, met hulp van deze lieve, warme en intelligente mensen, durven voelen en loslaten.

Monique

Een destructieve relatie

Ik ben een drietal keer bij Caroline geweest, omdat ik vast zat in een destructieve relatie en oude patronen. Daardoor zat ik zowel psychisch als lichamelijk niet lekker in mijn vel. Door de behandeling van Caroline, waar zij op gepaste momenten Maurice bij betrok, is er veel spanning weggenomen. Mede door de dingen die gezegd zijn voelde ik mij sterker en had ik een duidelijke lijn voor de toekomst. Het maakte dat ik zelf op een goede manier weer verder kon. Ik heb Caroline en Maurice beiden als zeer betrokken en warm ervaren.

Barbara
Prettige open sfeer
Vanaf het eerste moment voel je de prettige en open sfeer. Hele fijne begeleiding, beide individueel als gezamelijk. In 4 sessies loop je alles door en leer je beter omgaan met je emoties en gevoelens, en leer je deze beter te herkennen en te verwerken. Wat je problemen ook mogen zijn, iedereen kan hier wat van leren. Ontzettend bedankt!!!
Bun mannetje
R en R
Veel handvatten om verder te kunnen
Na 1 gesprek hadden wij al veel handvatten om verder te kunnen..en waren we ons bewuster van onze valkuilen als stel..en gezin..warme begeleiding waarbij je jezelf kunt zijn en veilig kunt voelen..en dit alles zonder confrontatie uit de weg te gaan..en een goede dosis humor..
Bun mannetje
Heleen Whien
Uitstekend geholpen
Een heerlijk stel die niet oordelen maar met oplossingen komen. Hebben ons uitstekend geholpen.
Bun mannetje
Kees Kuijer
online-trainingen

Overtuigd door de reviews boek een afspraak


Liever gelijk een sessie inplannen