Spiritualiteit is iets dat je zélf moet meemaken. Wij, Caroline Bun en Maurice Hirschhaut laten je ervaren hoe jouw spiritualiteit je helpt je leven gemakkelijker te maken.

Je kunt meedoen aan de hieronder beschreven groepssessies Spirituele Ontwikkeling I (II en III). Of maak eerst een afspraak voor een privé sessie. Het maakt niet uit waarmee je kampt. In onze privé sessies helpen we je met onze wonderlijke werkwijze naar je geluk! Stel niet langer uit. Maar maak direct een afspraak en ervaar welk geluk ook voor jou is weggelegd!

Dus e-mail naar: info@cbcoaching.nl
Bel Caroline voor een afspraak: 0614 302 556
Of maak gebruik van de Chatbox (vul dan wel even je gegevens in).

Spirituele Ontwikkeling I – In contact met je begeleiders van ‘boven’ in een kleine groep (maximaal 7 deelnemers)

Spirituele Ontwikkeling I werkt helend en levensveranderend, een ware spirituele therapie. Je voelt dat je er niet alleen voorstaat en geholpen wordt. Precies zoals het bedoeld is. Na afloop kun je alles beter en gemakkelijker aan.

“Dit bleek een voltreffer te zijn. Een unieke wijze van een combinatie van contact maken met je begeleiders en het weghalen van belemmeringen door te gaan voelen en ervaren.”

“Wie had toch gedacht dat jullie mij zo ver zouden brengen. Wat is het toch fijn om hulp te vragen aan mijn begeleiders. De zoektocht naar mezelf is eindelijk tot rust gekomen!”

“Voor mij heeft deze spirituele reis precies datgene gebracht wat ik wenste.. Opnieuw én beter in contact met mijn intuïtie, innerlijk weten.. mijn hart, dat wat mij nu is gebleken, mijn begeleiders zijn :-)..” 

(Lees onderaan deze pagina meer ervaringen van deelnemers)

De inhoud van Spirituele Ontwikkeling I
Tijdens deze 4-delige Spirituele Ontwikkeling I helpen we je jouw begeleiders ‘van boven’ te leren kennen. We laten je ervaren hoe het voelt, leren je hoe je hulp kunt vragen en geven je mee welke boodschappen ze voor je hebben. We kunnen hier uren over praten, maar dan blijft het een verhaal voor je. Daarom doen we het anders. In de eerste bijeenkomst laten we je door je begeleiders aanraken, zodat je ze voelt. Daarna weet je voor altijd dat ze er zijn.
Tijdens de vier bijeenkomsten leer jij jouw begeleiders van ‘boven’ kennen. Je leert ze te voelen, hulp te vragen en hulp te ontvangen. We leren je wat je begeleiders voor je kunnen betekenen door je een  spirituele en therapeutische reis door al je emoties te laten maken.

Je begeleiders van ‘boven’
Iets wat meestal niet zichtbaar, maar wel voelbaar is, is dat ieder mens begeleid wordt. Vanaf je geboorte heb jij begeleiders die gedurende je hele leven bij jou zijn. Dit noemen wij je begeleiders van ‘boven’.

Jouw begeleiders houden onvoorwaardelijk van je en willen niets liever dan dat jij gelukkig bent. Ze zijn altijd bij je, of je ze voelt of niet. Ze willen je helpen. Ze proberen je te bereiken. En ze bereiken je in jouw gevoel. Daarnaast geven ze je ingevingen, laten je oog vallen op dat wat voor jou belangrijk is, en waarschuwen je als dat nodig is. In de volksmond wordt het als intuïtie of ‘toeval’ gezien.

Zoals het voor elke vorm van begeleiding geldt, je hebt hier alleen iets aan, als je het ontvangt. Het ontvangen van de begeleiding van ‘boven’ gebeurt in jouw gevoel. Dus als jij niet voelt, ontvang je niks. Als jij alles voelt, ontvang je alles. Spirituele ontwikkeling en voelen is één. Spiritueel zijn, is openstaan in je gevoel. Het onzichtbare voelen. Zonder voelen kun jij je niet spiritueel ontwikkelen. (Als je het idee hebt dat je nog niet genoeg voelt, volg dan eerst onze de vier weekse ‘Van Gedachten naar Gevoel’. Bij twijfel neem dan eerst contact met ons op.)

De unieke toegevoegde waarde van Maurice Hirschhaut en Caroline Bun
Door onze aanwezigheid laten jouw begeleiders zich gemakkelijker voelen. Hierdoor kunnen we je deze directe ervaring meegeven, waardoor je in het vervolg gemakkelijker opent voor hun hulp en begeleiding.

Maurice is van af zijn zesde in contact met zijn begeleiders van ‘boven’. Sindsdien is dit een dagelijks deel van zijn leven. Hij ziet hoort en voelt de begeleiders van anderen. Tijdens de samenwerking met Caroline staat Maurice in direct contact met de begeleiders van de deelnemers. Hij geeft door wat ze zeggen en laat de begeleiders de deelnemers aanraken en geven wat ze nodig hebben. Bij Caroline ‘werkt’ het anders. Zij heeft een directe verbinding met de deelnemers en voelt direct wat voor hen nodig is, als ware zij een begeleider voor hen hier op aarde.

Om jou alle aandacht te kunnen geven en uit respect en eerbied voor jouw begeleiders werken we met een kleine groep van maximaal zeven deelnemers. We gaan met een groep van start met minimaal vier deelnemers.

Het effect
Na afloop van de vier bijeenkomsten zul je door het contact met je begeleiders:
– meer steun ervaren
– meer verlichting ervaren in moeilijke momenten
– je gemakkelijker met je emoties als angst, verdriet, boosheid, schuld en irritatie om kunnen gaan
– makkelijker keuzes kunnen maken in je leven
– meer liefde voor jezelf en de ander kunnen voelen.

Een mooie basis voor levensgeluk. Als je Spirituele Ontwikkeling I hebt voltooid, kun je doorstromen in de geweldig mooie 3-delige Spirituele Ontwikkeling II, en eventueel zelfs naar de meest liefdevolle en wonderlijke Spirituele Ontwikkeling III. In dit vervolg kom je tot het ‘wij’ besef van jij en je begeleiders.

Wij geven onze groepssessies in onze praktijkruimte aan de Hamerstraat 98 in Bussum.

Prijs van de workshop

€ 269,– inclusief BTW voor particulieren, gespreide betaling is mogelijk

€ 349,– exclusief BTW voor bedrijven

Kijk voor welke ziektekostenverzekeraars onze spirituele therapie gedeeltelijk vergoeden op Tarieven en Voorwaarden Caroline Bun Coaching & Healing. Laat ons bij aanmelding weten dat je recht hebt op gedeeltelijke vergoeding. In dat geval krijg je per dagdeel een factuur. Hiervoor hebben we je BSN nummer en geboortedatum nodig. Ook deze gegevens alsjeblieft vermelden bij aanmelding.

Wil je het door Maurice samen met onze begeleiders van ‘boven’ gecomponeerde en gespeelde album ‘Music from Above’, klik dan hier


 

Donderdagochtendgroep juli
Data             : 6, 13, 20 en 27 juli
Tijd              :  9:30-12:00 uur (inloop vanaf 9:15)
Aanmelding: info@cbcoaching.nl

Woensdagochtendgroep september
Data             : 6, 13, 20 en 27 september
Tijd              :  9:30-12:00 uur (inloop vanaf 9:15)
Aanmelding: info@cbcoaching.nl

Vrijdagochtendgroep september/oktober
Data             :  15, 22, 29 september en 6 oktober
Tijd              :  9:30-12:00 uur (inloop vanaf 9:15)
Aanmelding: info@cbcoaching.nl

Wat oud deelnemers zeggen over deze workshop:

Zo blij dat we opnieuw hebben kunnen helpen met een ommekeer naar geluk met onze (groep)sessies:
 
“Lieve Caroline en Maurice,
 
Wat heb ik een prachtige reis mogen maken met jullie; een reis naar mijzelf en naar mijn begeleiders. Tot het moment dat ik bij jullie kwam, had ik me nooit bezig gehouden met het al dan niet hebben van begeleiders maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik hen heb mogen ontdekken en voelen.
 
In vier bijzondere sessies hebben jullie mij helemaal naar mijn gevoel terug weten te brengen en ik weet en voel nu dat ik nooit alleen ben. Jullie ondersteuning daarbij is zo warm en liefdevol en op momenten dat ik de weg even kwijt was, wisten jullie mij samen direct weer de juiste weg te wijzen.
 
Het is nu een week geleden dat Spirituele Ontwikkeling 1 is afgerond met een zeer bijzondere sessie. Het was zo bijzonder om via mijn mede cursiste antwoorden te krijgen van mijn begeleiders; antwoorden die op dat moment in mijzelf niet opkwamen maar waar ik wel het meest aan heb op het ogenblik. Het kristal dat Maurice zo krachtig heeft toegesproken wijkt geen moment van mijn zijde en mede hiermee voel ik mijn begeleiders heel dichtbij. Ook zeer waardevol is de verzekering die Maurice van mijn begeleiders kreeg dat ik me écht geen zorgen hoef te maken. Dat doe ik dan ook niet meer; ik maak me geen zorgen meer dat ik dit geweldige gevoel weer kwijt raak en dat ik weer ‘terug bij af’ zal zijn na een tijdje.
 
Ik voel me letterlijk veel warmer en breder en neem de ruimte in die voor mij is bestemd. Puur praktisch kwam me dat deze week zeer goed van pas in een twee dagen durende vergadering met een groep Frans- Engels- en Duitstalige collega’s waar ik prima mijn zegje wist te doen en me geen moment verloren voelde. Ik heb heel sterk het gevoel dat dit nog maar het begin is van veel meer moois, deels doordat ik al heb ontdekt dat een goed gevoel een goed gevoel versterkt en deels doordat ik binnenkort vol overgave aan deel 2 mag beginnen.
Heel veel liefs,

A.”

 

“Lieve Caroline en Maurice,

Wie had toch gedacht dat jullie workshop mij zo ver zou brengen. Wat is het toch fijn om hulp te vragen aan mijn begeleiders. De zoektocht naar mezelf is eindelijk tot rust gekomen!”

“Lieve Maurice en caroline,

Dankzij jullie kan ik eindelijk weer liefde toelaten en daardoor weer genieten van de kleine dingen in mijn leven. Ik was een gelukkig persoon maar het echt ervaren en intens voelen van liefde en de mooie dingen in het leven was er voor mij al jaren niet bij. Ik had zo’n muur om mijzelf heen gebouwd die ik rustig aan al had laten afbrokkelen, en daar voelde ik mij al goed bij. Maar toch was er nog iets aanwezig waardoor ik maar niet tot mijn ware kern kon komen en contact kon maken met mijn begeleiders. Met “spirituele ontwikkeling” hoopte ik dus dat Caroline en Maurice mij daarbij konden helpen. En dat hebben ze zeker gedaan, boven mijn verwachtingen. Zij hebben mij niet alleen in contact gebracht met mijn begeleiders maar ook dat laatste stukje muur die ik nog in mij droeg helpen oplossen waardoor ik de wereld weer veel positiever, mooier en liefdevoller ervaar. Zelfs thuis kan ik het merken aan mijn kinderen dat er een verandering heeft plaats gevonden. En dat is voor mij een heel mooi geschenk! Mijn zus heb ik ook naar caroline en Maurice gestuurd en die hebben ze ook op een hele mooie manier geholpen. Bedankt voor het mooie werk dat jullie verrichten.”

“Prachtig, wat een geweldige ervaring! Ik heb mezelf gevonden en als bonus m’n begeleiders! Ik voel hun kracht en hulp en ben daar zo blij mee! Ik durf mezelf te zijn, wat een geschenk! Dankjewel Caroline en Maurice voor jullie begeleiding, liefde en humor! Xxx”

Op ontdekkingsreis naar je eigen ik, zo kan ik het het beste omschrijven. Wat een fijne en lieve mensen zijn Caroline en Maurice. Doordat zij zoveel vertrouwen uitstralen, voelde ik me gelijk thuis. Wat een verrijking van mijn leven! Dank jullie wel! X”
 
Ongelooflijk wat Caroline Bun en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen, maar dan ook echt iedereen aan! Je hebt allemaal weleens periodes van stress,gevoelens als boosheid/irritatie/frustratie/wanhoop/verdriet en noem maar op. Zij kunnen je helpen,geloof mij want ik heb dit zelf mee mogen maken,om al die gevoelens te laten verdwijnen!

We leven in een maatschappij dat steeds meer van ons verlangt waardoor vele om ons heen uitgeput raken. Laat hen je daarbij helpen er voor goed van af te komen! Ik deel dit bericht omdat ik het iedereen gun helemaal tot rust en tot je eigen gevoel te komen ipv alleen maar in het hoofd te zitten.
Neem contact met ze op en bespreek samen waar jouw knelpunten liggen of waar je in je leven steeds tegenaan loopt.
Geloof mij ze kunnen je overal mee helpen!
Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoeld en wat jij nodig hebt! Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart wat ze tot nu toe,in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben💖

“Voordat ik bij Caroline en Maurice kwam, had ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik had daarin al enorme stappen gezet, maar toch miste er nog wat.
Bij toeval kwam ik op de site van Caroline terecht. Er ging een ‘ja’ aan van binnen en ik schreef me in voor Spirituele Ontwikkeling I. 
Ik vond de sessies meteen heel prettig en een verrijking. Wat me ook aan sprak is de nuchterheid van Caroline en Maurice. Je mag gewoon je schoenen aanhouden, koffie drinken, een foute grap maken. Geen zweverij dus.
Alle sessies vond ik erg waardevol en met een goede opbouw door de weken heen. De laatste sessie had de meeste impact. Daarin gaf ik me over aan het leven, aan wie ik ben. Ik ervoer een enorme liefde voor mezelf en voor de mensen om me heen. Het voelt echt als dat ik ben aangekomen op de plek die het leven voor me heeft bedoeld. Hier ben ik. Ik hoef niet meer te zoeken. Dit is het. Wat me rest is gewoon mijn leven te leven.”

“Onlangs heb ik bij Caroline en Maurice  ‘in contact met je spiritueel begeleiders’ gevolgd. 4 ochtenden in een klein groepje gingen we verbinding maken met onze spiritueel begeleiders (gidsen). Er was diepgang en alle ruimte voor kwetsbaarheid, vragen en delen met de groep wat je ervaarde. Ondanks de focus op een diepere verbinding met ‘boven’ was er voldoende ‘aardsheid’. Ik heb geen zwaarte ervaren, wat makkelijk zou kunnen in een dergelijke groepssessie. Er was namelijk veel plezier, speelsheid en lichtheid. Daar zorgen Caroline en Maurice wel voor.
Het is eigenlijk iets heel vanzelfsprekends: deze verbinding met onze begeleiders. Het gaat er alleen om jezelf hiervoor te openen. Dat je het vertrouwen voelt dat ze je willen helpen. Je hoeft alleen maar hulp te vragen. Dat vertrouwen is bij mij gegroeid door deze sessies. Zo heb ik bijvoorbeeld gevraagd de afgelopen periode of mijn begeleiders mij wilden helpen om werk te vinden en om nieuwe vriendschappen in mijn leven te brengen. Inmiddels heb ik een baan aangeboden gekregen en zijn er nieuwe mensen in mijn leven gekomen waar ik heel mooi contact mee heb.
Dank Caroline en Maurice voor jullie liefdevolle ‘ZIJN’ en de tools die jullie mij hebben aangereikt meer in verbinding te komen met mijn spiritueel begeleiders. Ik hoef nu minder vanuit eigen wilskracht te doen en kan meer vanuit flow en in vertrouwen leven (mits ik er maar aan denk om deze hulp te vragen 🙂 ).”
 

 “Wat ik erg fijn vond was jullie down to earth aanpak. De woorden die jullie (of mijn begeleiders) me aanreikten…het maakt het leven simpeler voor me. En… op het moment dat je je handen op mijn borst legde Caroline, voelde ik rust, zachtheid, liefde mijn lichaam instromen…mooi om dat te mogen ontvangen.”

 

“Intuïtief heb ik voor de workshop “spirituele ontwikkeling” gekozen. Wat een bijzondere ervaring! Ik kan het iedereen aanraden die zich hierin verder wil ontwikkelen. Een innerlijke reis die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht en in contact met mijn begeleiders. Ik was zo enthousiast dat ik daarna ook “spirituele ontwikkeling II ” ben gaan doen, die veel verdieping geeft. Je werkt in kleine groepjes en er is veel tijd en aandacht voor iedereen. De begeleiding van Caroline en Maurice is respectvol en warm. Ik voel me na deze twee workshops veel vrijer en ga liefdevoller met mezelf om. Caroline en Maurice dank hiervoor!” 

“Ergens in oktober las ik op Facebook een aankondiging van de spirituele ontwikkeling. Wat me vooral trof was de zin: je leert ze te voelen, hulp te vragen en te ontvangen.

Nu had, heb ik wel contact met begeleiders, alleen op een andere manier. Iets trok me aan. Ik heb me aangemeld en wachtte het verder af. Het bleek een voltreffer te zijn. En unieke wijze van een combinatie van contact maken met je begeleiders en het weghalen van belemmeringen door te gaan voelen, gaan ervaren. Reeds na een week waren mijn mede- cursisten veranderd en niet zo,n beetje ook. Opener, mooier, meer aanwezig. En ook bij mij was het nodige gebeurd. Op een liefdevolle wijze begeleiden Caroline en Maurice de groep. Ieder op zijn/haar eigen wijze. Zeer bijzonder en uniek is de muziek die gebruikt wordt om je te helpen te voelen, te ervaren.”

“Laatst las ik in een tekst van Caroline, dat de vier ochtenden levens veranderend zijn en dat een deelneemster stomverbaasd was. Bij het eerste dacht ik, mag het ook een onsje minder zijn en bij het tweede..stomverbaasd…? naaaa. Nu geef ik toe het voelt inderdaad als levens veranderend en ik ben nagenoeg sprakeloos. Vanmorgen kreeg ik als gevoel van de dag Geluk….hhmmm dacht ik nog Geluk…? later in de badkamer voelde ik me intens gelukkig….een gevoel dat ik zelden heb gehad…..en ja Caroline ….ik was stomverbaasd…..werd er even stil van….Bedankt…jullie, jullie gidsen en de mijne…..Bedankt ook voor de liefdevolle en zorgvuldige aanwezigheid”

Gisterenochtend was een hele mooie afsluiter van vier ochtenden in prachtige verbinding… Verbinding met jullie, alsook de lieve gelijkgestemde mensen die – net zoals ik – op zoek waren naar rust en antwoorden..

Ondanks het feit dat ik heel voorzichtig (sceptisch) ben met het vertrouwen van mensen die zeggen ‘open te staan naar boven’, heb ik al een aantal mensen mogen ontmoeten die inderdaad een lijntje blijken te hebben met.. De (laagdrempelige) Satsang avond was voor mij dan ook het begin van een soort van tweede interne revolutie 😉
Maurice voelde feilloos aan waar ik mee ‘worstelde’. Het bijzondere van Maurice is dat hij het voelt, maar vervolgens ‘de boodschap’ ook zodanig kan brengen, dat je je op geen enkel moment ‘aangevallen’, in de hoek gedrukt of extreem geconfronteerd voelt. Het is ‘gewoon’ zo.. Je weet en voelt ‘t op het moment dat hij het zegt met de warmte waarmee hij dat doet. Waar Maurice (soms al lachend; levenskunstenaar) confronteert, is Caroline altijd volledig in liefdevolle rust, en weet door haar woorden en aanrakingen datzelfde terug bij jou te brengen.
Voor mij heeft Spirituele Ontwikkeling I precies datgene gebracht wat ik wenste.. Opnieuw én beter in contact met mijn intuïtie, innerlijk weten.. mijn hart, dat wat mij nu is gebleken, mijn begeleiders zijn :-).. De nu ‘oproepbare’ rustige gelatenheid (hèt ‘het komt wel goed gevoel’) in combinatie met de wetenschap dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen, is de basis van waaruit ik nu de stappen kan/moet zetten om te komen tot een leven zoals het voor mij bedoeld is. Met overgave en dus weer in staat de ‘toevalligheden’ te zien voor wat ze werkelijk zijn en deze te benutten…
Waar een hele bijzondere en lieve (Reiki) vriendin eerder heeft gezorgd dat ik die zó belangrijke richting vond en ‘overeind bleef’ tijdens de meest nare periode uit mijn leven, hebben Caroline – en dan vooral een confronterende Maurice – ervoor gezorgd dat ik eindelijk ‘los kan laten’…
Ik merkte uiteraard wel dat ik mezelf limiteerde en telkens terugzette naar, maar vond maar niet de manier om dat blijvend te doorbreken.
Ik dank jullie vanuit mijn hart!

“Wat jullie doen en geven aan jullie deelnemers is zó liefdevol, zuiver en inspirerend! En er is ruimte voor humor en grapjes, dat vind ik ook zo mooi aan jullie!”

“Ik vond het een heel bijzondere ervaring! En met name ook jullie begeleiding hier in! Dank jullie wel! Heb het ook als heel helend ervaren.”

“Het laatste stukje van vanmorgen klettert nog steeds naar beneden in mij.
Raakt daarbij op zijn weg allerlei dingen aan, met soms de neiging tot een oude reactie of gewoonte.
Deze lossen vervolgens heel gemakkelijk op in niets, rust.
Want dat heb ik bij jullie mogen leren!
Dank je wel, wat mag er op deze wijze ontzettend veel snel en makkelijk helen in mij.”

“Afgelopen jaar kwam ik jullie continue tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “van gedachten naar gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al, door het horen van de muziek. Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Ik heb hierna ook de Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever. Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar o zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op.
Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk.
Laten we samen een liefdevolle wereld maken!”

“Lieve Caroline en Maurice ….. DE veranderingen zijn al aan de gang. Een vriendin van mij kwam en zei ‘jij bent veranderd, je bent meer geaard’, yeahhhhh en opeens komt er van alle kanten heel veel liefde naar mij toe. Zelfs een schoonzus die mij negeerde kwam naar me toe op het feestje van mijn jongste broertje. Kleinkinderen die op mijn schoot willen zitten, knuffelen!! Hoe wordt het nog beter dan dit!!!
Dankbaar voor alles maar ik weet en voel dat die workshop mij heel veel gegeven heeft!! Dank jullie wel, heel veel liefs, V.”