Bestaan engelen?

Vandaag kwam ik er achter dat er maandelijks 9900 keer in Google wordt gezocht op het woord ‘engelen’. Dat betekent dat een groot aantal mensen interesse heeft of informatie zoekt naar engelen en het bestaan ervan. Voor mij was dit volkomen nieuw en ik vond het ook fascinerend. Blijkbaar is dit een onderwerp dat leeft. En misschien duidt dit er wel op dat er een behoefte bestaat om de aanwezigheid van engelen te ervaren.

Informatie over engelen

Wikipedia zegt dit over engelen: een engel is een bovennatuurlijk, verstandelijk wezen, dat wordt teruggevonden in verscheidene religies. Engelen treden op als bedienden of beschermers van de mens en gewoonlijk als boodschappers van God. Ze beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen.

Maurice en ik leven en praten met onze begeleiders van ‘boven’. Onze begeleiders beschermen en helpen ons. Wij noemen ze begeleiders omdat ze zichzelf zo noemen. We weten ook dat vele mensen het hebben over hun gidsen, en dat is alleen een andere naam voor dezelfde wezens.

Onze, en overigens alle, spirituele begeleiders zijn mensen geweest die na hun dood op de vraag of ze wilden rusten of begeleiden, voor begeleiden hebben gekozen. En zo zijn onze begeleiders al van voor onze geboorte bij ons. Ze helpen ons dagelijks door middel van ingevingen, bescherming, waarschuwingen. Bovendien houden ze ons alert zodat we niet te veel verdwijnen in onze dagelijkse zorgen.

Engelen bestaan

Maar zijn onze begeleiders, ofwel gidsen, engelen? Dat hebben we gevraagd en het antwoord was…. nee.
‘Bestaan er dan wel engelen?’, was onze volgende vraag.
‘Jazeker! De engelen helpen ons bij het uitvoeren van onze taak.’
Een bijzonder en opmerkelijk antwoord. Want hoe zit het dan met de mensen op aarde die een engel hebben gezien?
‘Die wordt getoond door je begeleiders. Begeleiders kunnen gedaantes aannemen of laten zien als dat je helpt.’
Prachtig, dat verklaart een hoop. En zo kregen we een idee van de wereld van de begeleiders of gidsen en de engelen.

Engelen hebben vleugels

Engelen zijn de meeste zachte en liefdevolle wezens die er bestaan. Ze zijn krachtig en alwetend. De engelen hebben een buitengewone taak om zich te ontfermen over alle begeleiders of gidsen. En niet te vergeten, engelen hebben vleugels. Tot slot, voor de gelovigen onder ons, ja engelen zijn de dienaren van God.

Het was een gedenkwaardig moment.

Zou je zelf je de aanwezigheid van je spirituele begeleiders willen voelen en hun hulp en boodschappen ontvangen?  We kunnen je daarbij helpen in onze individuele sessies.

Op Spotify staat spirituele muziek van Maurice die je helpt om je zelf open te stellen voor je begeleiders.


Voel je de behoefte om met je emoties en gevoel aan de slag te gaan? Begin dan alvast met het downloaden van ons Gratis e-boek ‘Voelen de weg naar geluk’ . Een boekje vol waardevolle tips.

Over de schrijver
Eigenaar Caroline Bun Coaching & Self Academy
Reactie plaatsen