Helende reis

De helende reis is ontwikkeld door Brandon Bays. Het is een methode die helpt als je iets hebt meegemaakt dat emotioneel voor je was en je emoties hebt onderdrukt. De emoties zitten dan nog steeds in je. Je kunt daar last van krijgen. Het kan dat je gedrag hebt aangeleerd of bepaalde overtuigingen in jezelf hebt vastgezet met als doel de emoties niet te hoeven voelen. Dit gedrag of deze overtuiging kan je in de weg gaan zitten, terwijl de oorzaak allang in je onbewust is verdwenen. Je vertoont onverklaarbaar gedrag of kampt met een onverklaarbaar emotioneel of lichamelijk probleem.

Wat is de basis van de helende reis?

Zolang de oude emoties nog in je lichaam zit, draag je de daaraan gelinkte emotionele of lichamelijke ballast met je mee. Je ‘reist’ als het ware naar de in je lichaam opgeslagen emoties. Je ontdekt en voelt de emoties. En zo kunnen de in je cellen vastgezette emoties weer lostrillen en je cellen verlaten. Mogelijk komen er ook bijbehorende herinneringen in je bewustzijn. Dat is niet noodzakelijk, maar als het wel gebeurt, is dat goed. Je krijgt de kans je, vanuit de onderdrukte emotie van toen, alsnog te uiten.

Vergeven

Eerst spreek je alles uit wat nodig is. Daarna kun je vergeven. Je lichaam zal in staat zijn de emotionele of lichamelijke ballast los te laten. Na de helende reis zul je je bevrijd voelen.

Loslaten van oude emoties

Weggedrukt emoties veroorzaken soms onverklaarbare lichamelijke klachten. Fysieke en/of emotionele heling kan plaatsvinden als je de weggedrukte emoties weer toestaat en voelt. De zelfhelende kracht van je eigen lichaam kan dan zijn werk doen.

Caroline Bun, geaccrediteerd Journey therapeut

In 2007 is Caroline Bun opgeleid door Brandon Bays en geaccrediteerd als Journey therapeut. Ze is ook opgeleid tot Conscious Couch door Kevin Billet, de echtgenoot van Brandon Bays. Caroline is bij vele seminars trainer geweest, was in 2010/2011 Journey Embassador in Nederland en ging in 2009/2010 met Brandon en Kevin naar India.

Inmiddels werkt Caroline samen met Maurice en al jaren lang op hun eigen manier . Ook gebaseerd op het doorvoelen van oude emoties, maar zonder dat het persé nodig is om bij de gebeurtenis van vroeger stil te staan. Een beproefde methode met wonderlijke resultaten.


Wat een prachtig E book. Zeer mooi qua inhoud en vormgeving. Bedankt voor het geven van dit geschenk. Zo maar. Hopelijk vindt het zijn weg naar veel mensen.

Over de schrijver
Eigenaar Caroline Bun Coaching & Self Academy
Reactie plaatsen