Spirituele Muziek

Wat nu als er muziek zou bestaan, die je vooruit helpt in jouw spiritualiteit?

 Die bestaat! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is. Het verrast hem telkens weer. Elk stuk heeft een ander treffend effect. Bijvoorbeeld muziek om de juiste vragen bij je omhoog te laten komen en aan je begeleiders te stellen. Muziek om antwoorden te ontvangen in de situatie waarin je je bevindt. Muziek die je helpt je begeleiders te voelen, je vertrouwen in hen te vergroten, je angst door hen te laten wegnemen, je te laten helen, en ga zo maar door.

 Deze muziek, Music from Above genoemd, is uniek. Werkt diep in jouw wezen door en stelt je open om de hulp van je begeleiders binnen te laten.

Je kunt de muziek ONLINE bestellen voor € 12,50 per digitaal album en dan ontvang je een download bestand. 

Bij ons in de praktijk zijn de albums verkrijgbaar op USB stick voor € 15 per album.

DIRECT BESTELLEN? KLIK HIER!

Via de volgende links kun je drie korte fragmenten beluisteren:

‘Seven Miracles’ van Music from Above I:
https://soundcloud.com/user-642259896/seven-miracles-preview

‘Desire’ van Music from Above II:
https://soundcloud.com/user-642259896/desire

‘I am grateful’ van Music from Above II:
https://soundcloud.com/user-642259896/i-am-grateful


RECENCIES:

Music from Above I:

“De muziek is echt zo bijzonder mooi!!

Wat dat losmaakt en naar boven brengt is echt niet te beschrijven! Voor mij/ons is dit nóg een extra aanvulling/intensivering met het al één zijn met elkaar(mijn begeleiders)”

“Wouw!!!wat een prachtige muziek!!en de uitwerking ervan is echt bijzonder mooi

Ervaar het zelf door alleen al naar de muziek te luisteren wat het met je binnenste doet heel mooi!!! Het heeft mij na 1 nummer al heel veel inzichten gegevendank je wel Maurice Hirschhaut en Caroline Bun voor dit prachtige albumik ga hier zoveel mooie momenten aan en mee beleven!!”

“Wat is die muziek mooi, het ontroerd mij heel erg”

Music from Above II:

“Wow Wow Wow !!!!

Lieve schat wat is dit album prachtig!!!

Echt fenomenaal!!!

Zo mooi, zacht, puur maar ook zo intens op ZO’N positieve manier! Some of them even made me cry!!!

Because YOUR music is Sooooooo Beautiful and hit me straight in the hart

Love itLove itLove it

Thank you sooooo much inspiring and guiding us with our own guidances through your music

 

Ervaringen van cliënten

Irene, verpleegkundige:
“Vastlopen op heel veel fronten in het leven. Door een jaren lange zoektocht in ziekenhuizen naar de oorzaken van mijn lichamelijke klachten was uitputting het resultaat. Als cadeautje voor mezelf ben ik zomaar naar Maurice en Caroline gegaan. Met beiden in gesprek en wat een warm welkom! Met humor en daar houd ik enorm van, wist Maurice mij een confronterende spiegel voor te houden, en Caroline gaf mij een heel veilig gevoel. Muziek die heel veel los maakt, en het werk van hen samen, hebben mij nieuwe inzichten gegeven in mijn leven. Ik ga zeker nog een keer terug.”

Anita:
“Het is zo bijzonder hoe Caroline mij begeleid heeft in het proces en in het vinden van oorzaken. Dankzij haar hulp kan ik weer loslaten, liefhebben, voel ik me weer sterk en sta ik weer dicht in contact met mezelf. Caroline voelt mensen enorm goed aan en ze oefent haar vak uit met veel liefde, geduld en heel veel kennis.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder