Spirituele Ontwikkeling I

 

 Wil je in contact met jouw gidsen, jouw begeleiders van boven, komen? (lees vooral ook de ervaringen onderaan deze pagina)

Je begeleiders, ook wel gidsen genoemd, zijn al van voor je geboorte bij je. Ze hebben uiteraard geen lichaam meer, maar kunnen zich wel laten voelen, horen en (soms) zien. Misschien heb jij het over je engelen of gebruik je een andere naam. Feitelijk maakt het niet uit. Het gaat er om dat er spirituele hulp voor je aanwezig is.  

Jouw begeleiders houden onvoorwaardelijk van je en willen niets liever dan dat jij gelukkig bent. Of je ze nu wel of niet voelt, hoort of ziet, ze zijn altijd bij je. Hun hulp is voor jou beschikbaar. Ze proberen je te bereiken. En dat doen ze vooral in jouw gevoel. Daarnaast geven ze je ingevingen, laten je oog vallen op dat wat voor jou belangrijk is. Bovendien waarschuwen ze je als dat nodig is. 

Ze gidsen je door het leven 

De meeste mensen hebben het over intuïtie of ‘toeval’, maar eigenlijk is dat het werk van je spirituele begeleiders. En weet dat je begeleiders nog veel meer voor je kunnen betekenen, mits jij dat ook wilt. 

In Spirituele Ontwikkeling I, II en III reiken we je aan wat je begeleiders voor je doen en zul je dit ook daadwerkelijk ervaren.

We geven dit in individuele sessies en af en toe ook in een groep.

Wat doen we in Spirituele Ontwikkeling I? 

De eerste sessie is sowieso individueel.  We maken dan een reis door je gevoel en helpen je alvast te openen in je spiritualiteit.

Tijdens de daarop volgende drie individuele of vier groepsbijeenkomsten laten we je vooral zelf ervaren dat je begeleiders van boven er voor je zijn en wat ze voor je kunnen doen. Je wordt door je begeleiders aangeraakt. Dit is een bijzondere ervaring, omdat je begeleiders zich normaal gesproken niet aan je bewijzen. Maar om je voor een keer te laten voelen dat ze er echt zijn, laten ze hun aanwezigheid voelen en weet je voor altijd dat ze er zijn. Vandaar uit werken we met jou aan de groei van je vertrouwen in je begeleiders. 

 

We leren je hoe je begeleiders jou kunnen helpen in je dagelijks leven, bijvoorbeeld als je ergens bang voor bent, tegen iets op ziet, verdriet voelt, geïrriteerd of boos bent en bij vele andere emoties. Je gaat vragen stellen aan je begeleiders en zult antwoorden ontvangen. En je wordt door je begeleiders geholpen om van jezelf te houden, je ruimte in te nemen, en krachtiger in het leven te staan. 

De weg van hoofd naar hart

Om werkelijk open te staan voor je spirituele begeleiders, is het nodig dat je hoofd geklaard is. Dat je voelt en niet belemmerd wordt door je denken. Ook dat je alles wat je aan kennis hebt vergaard, los kunt laten. Het gaat er immers om dat je zelf alles ervaart met een open blik. Dan zul je het contact met je begeleiders het meest intens kunnen voelen. 

Mocht je gevoel worden belemmerd door je denken, dan helpen we je eerst in je gevoel, hiervoor hebben we het unieke programma Van Gedachten naar Gevoel.

Als je twijfelt wat het beste bij je past, neem dan eerst contact met ons op.

Wil je eerst laagdrempelig met ons kennismaken, kom dan naar een van onze Healing Satsang Nights.

Verdieping en ondersteuning in je Spirituele Ontwikkeling

Na ‘Spirituele Ontwikkeling I’, kun je het contact met je begeleiders verder verdiepen in ‘Spirituele Ontwikkeling II’ en ‘Spirituele Ontwikkeling III’.

Iedereen die ‘Spirituele Ontwikkeling I’ heeft gevolgd, heeft toegang tot de ondersteunende, inspirerende en ‘geheime’ Facebookgroep ‘In Contact met je begeleiders van ‘boven’’. Dan kun je je ervaringen met je begeleiders met elkaar delen. Zo inspireer je elkaar en houd je het vragen om hulp aan je begeleiders levendig. 

Voor ieder die Spirituele Ontwikkeling III heeft gevolgd, zijn er ook de speciale SO III samenzijn bijeenkomsten.

De unieke toegevoegde waarde van Maurice en Caroline

Het is gebleken dat begeleiders zich gemakkelijker laten voelen in onze aanwezigheid. Hierdoor kunnen we je deze directe ervaring meegeven, zodat je vertrouwen groeit en je in het vervolg gemakkelijker opent voor hun hulp en begeleiding. Wij horen en voelen wat jouw begeleiders je duidelijk willen maken, en we leren jou dit zelf te kunnen.

In onze sessies werken met spirituele muziek die Maurice samen met zijn begeleiders heeft gemaakt. Deze muziek opent je spiritualiteit, gebruiken we om emoties los te maken en helpt je de boodschappen van je begeleiders te ontvangen.

Waar geven we Spirituele Ontwikkeling I?

Wij geven onze groepssessies in onze praktijkruimte aan de Hamerstraat 98 in Bussum. 

Kosten Spirituele Ontwikkeling I 

Individueel in vier sessies van 1,5 uur voor € 580,-. binnen maximaal 5 weken

ONLINE is ook mogelijk, dan vier sessies van 1 uur voor € 400,- binnen 4 weken

Exclusief BTW voor zelfstandige ondernemers indien zakelijk gefactureerd.

Gespreide betaling is mogelijk.

Lees hier welke ziektekostenverzekeraars onze sessies gedeeltelijk vergoeden. 

Indien je werkgever voor je betaalt kun je een offerte opvragen.

Wanneer?

Individueel plannen we in overleg en we kunnen binnen nu en drie weken starten.

(Met een groep aanmelden? Niet tijdens de Corona crisis
Heb je zelf een groep van 4, 5, 6 of 7 personen met wie je dit wilt ervaren, neem dan contact met ons op en dan plannen we samen de data  in.)

Ervaringen van deelnemers Spirituele Ontwikkeling I:

M.:  Enorm dankbaar ben ik Caroline en Maurice voor de enorme transformatie. In een tijd van 3 maanden heb ik spirituele ontwikkeling 1, 2 en 3 mogen ervaren en afronden. Enorme sprongen vooruit gemaakt, veel oude ballast losgelaten en ik kan en durf nu echt mezelf te zijn. Wat voelt dat als een enorme bevrijding. Hoewel het intensief was keek ik er elke week weer enorm naar uit weer iets los te mogen laten en weer een stukje van mezelf opnieuw te mogen ontdekken. Echt een cadeautje voor jezelf!

Het contact met mijn begeleiders heeft mij veel rust, vertrouwen, zekerheid en lol gebracht. Een enorme verrijking in mijn leven, zou niet meer zonder ze willen!

Nanda Axmacher:
“Nu 2 sessies gehad bij Caroline en Maurice en ik vond het heel bijzonder. De nuchtere kijk op dingen en tevens zo spiritueel maakt het echt in balans. Bijzondere muziek en persoonlijke lichamelijke en emotionele ervaringen maken een hoop los.

Ik wilde jaren geleden al zo graag contact met mijn gidsen hebben, maar dacht dat dit onmogelijk was voor mij en dat dit alleen was weggelegd voor hele spirituele mensen.
Nu blijkt dat ook ik deze ervaring mag en mocht beleven bij deze speciale mensen en het lukte zelfs al direct de 1e keer. Ik doe nu de training Spirituele ontwikkeling I en heb de intentie om door te gaan met II en III. Ik wil me zo graag verder verdiepen hierin en voel me gezegend dat mijn man, die op zich niet gelovig is, volledig achter mij staat en ook altijd heeft gestaan in mijn processen. Ik kan deze sessies echt aanraden bij mensen die net als ik een zoektocht hebben naar zichzelf en meer willen leven vanuit gevoel.
Ik was zo onrustig geworden door allerlei soorten spirituele boeken van verlichte mensen, you tube films, regressietherapie, medium, aurareader, paranormaal beurzen en wat er zoal dagelijks voorbij komt aan tips en adviezen en hoe en wat je moet doen, dat ik zoiets had van hoe kan ik hemels naam zo “zijn” en worden voordat ik dood ga.
Ik heb besloten dat ik eerst wil leren om volledig te luisteren naar mijn gevoel en ik zie daarna wel wat er nog verder op mijn pad komt.
Alle deuren staan open!!”
 

“Lieve Caroline en Maurice,
Wie had toch gedacht dat jullie workshop mij zo ver zou brengen. Wat is het toch fijn om hulp te vragen aan mijn begeleiders. De zoektocht naar mezelf is eindelijk tot rust gekomen!” 

“Prachtig, wat een geweldige ervaring! Ik heb mezelf gevonden en als bonus m’n begeleiders! Ik voel hun kracht en hulp en ben daar zo blij mee! Ik durf mezelf te zijn, wat een geschenk! Dankjewel Caroline en Maurice voor jullie begeleiding, liefde en humor! Xxx” 

“Op ontdekkingsreis naar je eigen ik, zo kan ik het het beste omschrijven. Wat een fijne en lieve mensen zijn Caroline en Maurice. Doordat zij zoveel vertrouwen uitstralen, voelde ik me gelijk thuis. Wat een verrijking van mijn leven! Dank jullie wel! X”  

“Wat jullie doen en geven aan jullie deelnemers is zó liefdevol, zuiver en inspirerend! En er is ruimte voor humor en grapjes, dat vind ik ook zo mooi aan jullie!” 

“Ik vond het een heel bijzondere ervaring! En met name ook jullie begeleiding hier in! Dank jullie wel! Heb het ook als heel helend ervaren.” 

“Het laatste stukje van vanmorgen klettert nog steeds naar beneden in mij. Raakt daarbij op zijn weg allerlei dingen aan, met soms de neiging tot een oude reactie of gewoonte. Deze lossen vervolgens heel gemakkelijk op in het niets, in rust. Want dat heb ik bij jullie mogen leren! Dank jullie wel. Wat mag er op deze wijze ontzettend veel snel en makkelijk helen in mij.” 

 “Wat ik erg fijn vond was jullie down to earth aanpak. De woorden die jullie (of mijn begeleiders) me aanreikten. Het maakt het leven simpeler voor me. Op het moment dat je je handen op mijn borst legde Caroline, voelde ik rust, zachtheid, liefde mijn lichaam instromen…mooi om dat te mogen ontvangen.” 

“Intuïtief heb ik voor de workshop ”spirituele ontwikkeling” gekozen. Wat een bijzondere ervaring! Ik kan het iedereen aanraden die zich hierin verder wil ontwikkelen. Een innerlijke reis die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht en in contact met mijn begeleiders. 

Ik was zo enthousiast dat ik daarna ook ”spirituele ontwikkeling II” ben gaan doen, die veel verdieping geeft. Je werkt in kleine groepjes en er is veel tijd en aandacht voor iedereen. De begeleiding van Caroline en Maurice is respectvol en warm. Ik voel me na deze twee workshops veel vrijer en ga liefdevoller met mezelf om. Caroline en Maurice dank hiervoor!”  

“Lieve Maurice en Caroline, Dankzij jullie kan ik eindelijk weer liefde toelaten en daardoor weer genieten van de kleine dingen in mijn leven. Ik was een gelukkig persoon maar het echt ervaren en intens voelen van liefde en de mooie dingen in het leven was er voor mij al jaren niet bij. 

Ik had zo’n muur om mijzelf heen gebouwd die ik rustig aan al had laten afbrokkelen, en daar voelde ik mij al goed bij. Maar toch was er nog iets aanwezig waardoor ik maar niet tot mijn ware kern kon komen en contact kon maken met mijn begeleiders.

Met “spirituele ontwikkeling” hoopte ik dus dat Caroline en Maurice mij daarbij konden helpen. En dat hebben ze zeker gedaan, boven mijn verwachtingen. Zij hebben mij niet alleen in contact gebracht met mijn begeleiders, maar ook dat laatste stukje muur die ik nog in mij droeg helpen oplossen waardoor ik de wereld weer veel positiever, mooier en liefdevoller ervaar. 

Zelfs thuis kan ik het merken aan mijn kinderen dat er een verandering heeft plaats gevonden. En dat is voor mij een heel mooi geschenk! Mijn zus heb ik ook naar Caroline en Maurice gestuurd en die hebben ze ook op een hele mooie manier geholpen. Bedankt voor het mooie werk dat jullie verrichten.” 

Ongelooflijk wat Caroline en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen, maar dan ook echt iedereen aan! Je hebt allemaal weleens periodes van stress,gevoelens als boosheid/irritatie/frustratie/wanhoop/verdriet en noem maar op. Zij kunnen je helpen, geloof mij want ik heb dit zelf mee mogen maken! 

We leven in een maatschappij die steeds meer van ons verlangt en waardoor velen om ons heen uitgeput raken. Laat hen je daarbij helpen er voor goed van af te komen!

Ik deel dit bericht omdat ik het iedereen gun helemaal tot rust en tot je eigen gevoel te komen ipv alleen maar in het hoofd te zitten. 

Neem contact met ze op en bespreek samen waar jouw knelpunten liggen of waar je in je leven steeds tegenaan loopt. Geloof mij ze kunnen je overal mee helpen! 

Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoelt en wat jij nodig hebt! Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart wat ze tot nu toe, in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben. 

“Voordat ik bij Caroline en Maurice kwam, had ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik had daarin al enorme stappen gezet, maar toch miste er nog wat. Bij toeval kwam ik op de site van Caroline terecht. Er ging een ‘ja’ aan van binnen en ik schreef me in voor Spirituele Ontwikkeling I. 

Ik vond de sessies meteen heel prettig en een verrijking. Wat me ook aan sprak is de nuchterheid van Caroline en Maurice. Je mag gewoon je schoenen aanhouden, koffie drinken, een foute grap maken. Geen zweverij dus. 

Alle sessies vond ik erg waardevol en met een goede opbouw door de weken heen. De laatste sessie had de meeste impact. Daarin gaf ik me over aan het leven, aan wie ik ben. Ik ervoer een enorme liefde voor mezelf en voor de mensen om me heen. 

Het voelt echt als dat ik ben aangekomen op de plek die het leven voor me heeft bedoeld. Hier ben ik. Ik hoef niet meer te zoeken. Dit is het. Wat me rest is gewoon mijn leven te leven.” 

“Onlangs heb ik bij Caroline en Maurice ‘in contact met je spiritueel begeleiders’ gevolgd. 4 ochtenden in een klein groepje gingen we verbinding maken met onze spiritueel begeleiders (gidsen). Er was diepgang en alle ruimte voor kwetsbaarheid, vragen en delen met de groep wat je ervaarde. Ondanks de focus op een diepere verbinding met ‘boven’ was er voldoende ‘aardsheid’. 

Ik heb geen zwaarte ervaren, wat makkelijk zou kunnen in een dergelijke groepssessie. Er was namelijk veel plezier, speelsheid en lichtheid. Daar zorgen Caroline en Maurice wel voor. 

Eigenlijk is het iets heel vanzelfsprekends: deze verbinding met onze begeleiders. Het gaat er alleen om jezelf hiervoor te openen. Dat je het vertrouwen voelt dat ze je willen helpen. Je hoeft alleen maar hulp te vragen. Dat vertrouwen is bij mij gegroeid door deze sessies. 

Zo heb ik bijvoorbeeld gevraagd de afgelopen periode of mijn begeleiders mij wilden helpen om werk te vinden en om nieuwe vriendschappen in mijn leven te brengen. Inmiddels heb ik een baan aangeboden gekregen en zijn er nieuwe mensen in mijn leven gekomen waar ik heel mooi contact mee heb.

Dank Caroline en Maurice voor jullie liefdevolle ‘ZIJN’ en de tools die jullie mij hebben aangereikt meer in verbinding te komen met mijn spiritueel begeleiders. Ik hoef nu minder vanuit eigen wilskracht te doen en kan meer vanuit flow en in vertrouwen leven (mits ik er maar aan denk om deze hulp te vragen).” 

“Ergens in oktober las ik op Facebook een aankondiging van de spirituele ontwikkeling. Wat me vooral trof was de zin: je leert ze te voelen, hulp te vragen en te ontvangen.  

Nu had ik wel contact met begeleiders, alleen op een andere manier. Iets trok me aan. Ik heb me aangemeld en wachtte het verder af. Het bleek een voltreffer te zijn. En unieke wijze van een combinatie van contact maken met je begeleiders en het weghalen van belemmeringen door te gaan voelen, gaan ervaren.  

Reeds na een week waren mijn mede-cursisten veranderd en niet zo’n beetje ook. Opener, mooier, meer aanwezig. En ook bij mij was het nodige gebeurd. 

Op een liefdevolle wijze begeleiden Caroline en Maurice de groep. Ieder op zijn/haar eigen wijze. Zeer bijzonder en uniek is de muziek die gebruikt wordt om je te helpen te voelen, te ervaren.” 

“Laatst las ik in een tekst van Caroline, dat de vier ochtenden levensveranderend zijn en dat een deelneemster stomverbaasd was. Bij het eerste dacht ik, mag het ook een onsje minder zijn en bij het tweede..stomverbaasd…? naaaa. 

Nu geef ik toe, het voelt inderdaad als levens veranderend en ik ben nagenoeg sprakeloos. Vanmorgen kreeg ik als gevoel van de dag Geluk….hhmmm dacht ik nog Geluk…? Later in de badkamer voelde ik me intens gelukkig….een gevoel dat ik zelden heb gehad…..en ja Caroline ….ik was stomverbaasd…..werd er even stil van….Bedankt…jullie, jullie gidsen en de mijne…..Bedankt ook voor de liefdevolle en zorgvuldige aanwezigheid” 

“Lieve Caroline en Maurice, Wat heb ik een prachtige reis mogen maken met jullie; een reis naar mijzelf en naar mijn begeleiders. Tot het moment dat ik bij jullie kwam, had ik me nooit bezig gehouden met het al dan niet hebben van begeleiders maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik hen heb mogen ontdekken en voelen.
In vier bijzondere sessies hebben jullie mij helemaal naar mijn gevoel terug weten te brengen. 
 

Ik weet en voel nu dat ik nooit alleen ben. Jullie ondersteuning daarbij is zo warm en liefdevol en op momenten dat ik de weg even kwijt was, wisten jullie mij samen direct weer de juiste weg te wijzen. 

Het is nu een week geleden dat Spirituele Ontwikkeling 1 is afgerond met een zeer bijzondere sessie. Het was zo bijzonder om via mijn medecursisten antwoorden te krijgen van mijn begeleiders; antwoorden die op dat moment in mijzelf niet opkwamen maar waar ik wel het meest aan heb op het ogenblik. 

Het kristal dat Maurice zo krachtig heeft toegesproken, wijkt geen moment van mijn zijde en mede hiermee voel ik mijn begeleiders heel dichtbij. Ook zeer waardevol is de verzekering die Maurice van mijn begeleiders kreeg dat ik me écht geen zorgen hoef te maken. Dat doe ik dan ook niet meer; ik maak me geen zorgen meer dat ik dit geweldige gevoel weer kwijt raak en dat ik weer ‘terug bij af’ zal zijn na een tijdje. 

Ik voel me letterlijk veel warmer en breder en neem de ruimte in die voor mij is bestemd. Puur praktisch kwam me dat deze week zeer goed van pas in een twee dagen durende vergadering met een groep Frans- Engels- en Duitstalige collega’s waar ik prima mijn zegje wist te doen en me geen moment verloren voelde. 

Ik heb heel sterk het gevoel dat dit nog maar het begin is van veel meer moois, deels doordat ik al heb ontdekt dat een goed gevoel een goed gevoel versterkt en deels doordat ik binnenkort vol overgave aan deel 2 mag beginnen.
Heel veel liefs, A.” 

 Gisterenochtend was een hele mooie afsluiter van vier ochtenden in prachtige verbinding… Verbinding met jullie, alsook de lieve gelijkgestemde mensen die – net zoals ik – op zoek waren naar rust en antwoorden. 

Ondanks het feit dat ik heel voorzichtig (sceptisch) ben met het vertrouwen van mensen die zeggen ‘open te staan naar boven’, heb ik al een aantal mensen mogen ontmoeten die inderdaad een lijntje blijken te hebben met..

De (laagdrempelige) Satsang avond was voor mij dan ook het begin van een soort van tweede interne revolutie. 

Maurice voelde feilloos aan waar ik mee ‘worstelde’. Het bijzondere van Maurice is dat hij het voelt, maar vervolgens ‘de boodschap’ ook zodanig kan brengen, dat je je op geen enkel moment ‘aangevallen’, in de hoek gedrukt of extreem geconfronteerd voelt. Het is ‘gewoon’ zo.. Je weet en voelt ‘t op het moment dat hij het zegt met de warmte waarmee hij dat doet. 

Waar Maurice (soms al lachend; levenskunstenaar) confronteert, is Caroline altijd volledig in liefdevolle rust, en weet door haar woorden en aanrakingen datzelfde terug bij jou te brengen.” 

“Voor mij heeft Spirituele Ontwikkeling I precies datgene gebracht wat ik wenste.  

Opnieuw én beter in contact met mijn intuïtie, innerlijk weten. mijn hart, dat wat mij nu is gebleken, mijn begeleiders zijn :-). 

De nu ‘oproepbare’ rustige gelatenheid (hèt ‘het komt wel goed gevoel’) in combinatie met de wetenschap dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen, is de basis van waaruit ik nu de stappen kan/moet zetten om te komen tot een leven zoals het voor mij bedoeld is. Met overgave en dus weer in staat de ‘toevalligheden’ te zien voor wat ze werkelijk zijn en deze te benutten… 

Waar een hele bijzondere en lieve (Reiki) vriendin eerder heeft gezorgd dat ik die zó belangrijke richting vond en ‘overeind bleef’ tijdens de meest nare periode uit mijn leven, hebben Caroline – en dan vooral een confronterende Maurice – ervoor gezorgd dat ik eindelijk ‘los kan laten’…

Ik merkte uiteraard wel dat ik mezelf limiteerde en telkens terugzette naar, maar vond maar niet de manier om dat blijvend te doorbreken. 
Dank jullie wel vanuit mijn hart! 

“Afgelopen jaar kwam ik jullie continu tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. 

Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “Van Gedachten naar Gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. 

De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al, door het horen van de muziek. 

Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Hierna heb ik ook Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever.  

Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar oh zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op.
Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk.
 

Laten we samen een liefdevolle wereld maken!” 

“Lieve Caroline en Maurice ….. De veranderingen zijn al aan de gang. Een vriendin van mij kwam en zei ‘jij bent veranderd, je bent meer geaard’, yeahhhhh en opeens komt er van alle kanten heel veel liefde naar mij toe. Zelfs een schoonzus die mij negeerde kwam naar me toe op het feestje van mijn jongste broertje. Kleinkinderen die op mijn schoot willen zitten, knuffelen!!

Hoe wordt het nog beter dan dit!!! Dankbaar voor alles maar ik weet en voel dat die workshop mij heel veel gegeven heeft!! Dank jullie wel, heel veel liefs, V.”

Ervaringen van cliënten

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

P.A.:
“Lieve Carolien en Maurice, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor wat jullie me hebben geleerd en hebben laten voelen. Het is een wonderbaarlijke, bijzondere en fantastische ervaring! Ik kan dit gevoel niet echt met woorden beschrijven, het is zo… magisch, uniek… Ik zit nog steeds vol met dit gevoel. Ik voel me… anders, mijn gezicht, de beknelling op mijn borst is weg en mijn ademhaling is minder zwaar. Jullie doen heel mooi werk!!! Heel erg bedankt en heel veel liefs!!!!!!!”

Ingeborg, 53 jaar, werkzaam in Hospice:
“Sinds ik bij Caroline kom, nu een maand of vijf, is mijn leven enorm veranderd! Ik was al twaalf jaar chronisch vermoeid, een uitzichtloze situatie. Nu heb ik weer energie, ik kan mijn leven weer leven! Ik slaap de nachten door, terwijl ik voorheen heel onrustig sliep en vaak uren wakker lag. Ik pieker veel minder, waardoor ik ook veel meer ontspannen ben. Ik zorg beter voor mezelf en minder voor anderen. Ik had enkele angsten, daar heb ik nu geen last meer van, ik vergeet ze gewoon. En als klapper op de vuurpijl: ik ga een nieuwe HBO-studie beginnen! Echt óngelooflijk wat ik dankzij Caroline bereikt heb. Caroline, héél hartelijk bedankt!!!”

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder