fybromyalgie
Emoties
Caroline Bun
Emoties
05/28/2023
3 min
0

Fybromyalgie

05/28/2023
3 min
0

Leefde in haar hoofd en had last van fybromyalgie

Een vrouw van 61 met fybromyalgie deelde haar ervaring met ons om die ook met anderen te delen.

Ze beschreef zichzelf als een "laatbloeier" en een persoon die voornamelijk in haar hoofd leefde. Als kunstenaar schilderde ze - bijzonder genoeg - al jarenlang vele hoofden (zonder lichaam) en was ze constant in gedachten verzonken. Zoals ze zelf schreef, ze leefde in haar hoofd.

Ze ontdekte een tijdje terug onze website en startte eerst met onze Geleide Meditatie: 'Rust in je hoofd, door te voelen', waarmee ze hoopte te kunnen ontsnappen aan haar patronen en meer verbinding te voelen met haar lichaam. Ze voelde al snel dat ze op de juiste weg was en bedankte ons via e-mail voor deze ervaring.

Korte tijd later startte ze ook met de Online Training: 'Van Gedachten naar Gevoel'. Dat bracht haar nog veel meer, zo getuige haar onderstaande woorden:

Getuigenis van van vrouw met fybromyalgie

'Ik had al 11 jaar last van fybromyalgie, hierdoor had ik pijnen en zeurtjes over mijn hele lichaam.

Ik had dry-needle behandelingen ondergaan, fysiotherapie, specialisten die zeiden dat ik met fibromyalgie heel oud kon worden en er verder niets aan kon doen.

Een orthomoleculair arts heeft mij wel heel goed geholpen door uit te leggen dat er ontstekend eten en ontstekend remmend voedsel bestaat. Verzurend eten en bases eten.

Voor mij betekende dat ik bijna niets meer kon eten. Dit was niet te doen.
At je bijvoorbeeld toch die kaas dan voelde je een zeurtje hier en daar.
Liever geen gluten eten; kom er maar achter waar dat allemaal in zit. Ook in een biertje.
Ik ben zo jaren met eten bezig geweest . Oh, dat is een nachtschade, afblijven dus.
Een abrikoos is toch gezond? Nee is voor mij verzurend! Kan pijn veroorzaken.
Je leert zo wel heel veel over voedsel.

De Geleide Meditatie deed me al heel echt goed. Verdriet, angsten, boosheid en al "die anderen" die in mijn buik bleken te wonen wist ik via visualisatie uit mijn lichaam te krijgen.

Ik woonde hierdoor weer in mijn lichaam, dank je wel. Mijn lichaam voelde weer.

En daarna ontdekte ik de Online training: Van Gedachten naar Gevoel.


De geluiden van de online training: Van Gedachten naar Gevoel hielpen en helpen mij fantastisch. Al vrij snel verdween eerst de zeur in mijn bovenarm.
Ik heb momenteel geen zeurtjes meer in mijn lichaam. Wel nog enkele plaatsen als je er op drukt die pijn doen. Dat zijn blokkades. Daarvoor ben ik naar mijn acupuncturist gegaan om deze te laten behandelen.

Daarna kwam ik in de online training: Van Gedachten naar Gevoel ook geluiden voor het losmaken van blokkades tegen. Zelfs die geluiden zaten er tot mijn verbazing in en hebben me geholpen om nog meer blokkades los te laten. Toen ik daarna weer een acupunctuur-afspraak had was ook zij verbaasd dat er op vele punten geen pijn meer zat.

Ik begrijp het nu.
Het waren allemaal vele emoties die een ziekte hebben veroorzaakt.

Samen met drie keer een massage, acupunctuur en voedingssupplementen ben ik nu in enkele weken op de goede weg.

Eerst was ik weken moe en had geen energie. De geluidsfragmenten haalden veel bij mij naar boven. Ik luisterde wel heel vaak naar de fragmenten, en soms wel 3 of 4 keer achter elkaar. Mijn lichaam herkende de geluiden en mijn hele lichaam reageerde er op.

Ik krijg steeds meer energie en eet weer lekker.
Want wat voor de meeste mensen gezond is kon ik ook beter niet eten. En nu heb ik zelfs de muziek niet meer altijd nodig, mijn lichaam beweegt al vanzelf. Alles wordt eruit geschokt.

Ik luister nog steeds bijna dagelijks naar de geluidsfragmenten en het liefste voor ik ga slapen.
Dan ga ik 2 uur eerder naar boven om de hele riedel af te kunnen spelen en eventueel te herhalen.
Na de muziek uit de training die zorgt voor een reset slaap ik heerlijk diep.
Ik begrijp het nu helemaal en ben hier héél blij mee.

Inmiddels heb ik al vele mensen enthousiast verteld hoe goed jullie online training bij mij werkt. Zelfs mijn huisarts was verrast bij het horen van enkele geluiden.
En jullie krijgen vast nog meer mensen die zich zullen aanmelden. Enkele vriendinnen denken er al over na.'

Kracht van uit het hoofd, naar je gevoel

Wij zijn natuurlijk heel blij met haar mooie bericht en hopen dat dit jullie, of misschien mensen die jullie kennen, een glimp geeft van de kracht van onze online trainingen: Geleide Meditatie: 'Rust in je hoofd, door te voelen' en onze Online training: 'Van Gedachten naar Gevoel'.

We zijn dankbaar dat ons werk zoveel kan betekenen voor haar en anderen.

Reacties
Categorieën