Mannelijke en Vrouwelijke energie in Balans


Programma ‘Balans in je Mannelijke en Vrouwelijke Energie’

Een uniek 8-delig individueel programma waarin je mannelijke en vrouwelijke energie in balans komt.

Doordat je:

1. eerst samen met ons stilstaat bij jouw huidige staat van mannelijke en vrouwelijke energie;
2. jouw blokkades en belemmeringen voor een gezonde balans in je mannelijke en vrouwelijke energie ervaart;
3. vervolgens deze blokkades doorbreekt en de belemmeringen in een ander perspectief plaatst waardoor je er van bevrijd wordt;
4. al je emoties leert kennen, aandurft en ze voortaan op een gezonde manier kunt voelen;
5. bovendien leert te vertrouwen op en leert te luisteren naar je gevoel;
6. waarde toekent aan jezelf en je eigen gevoelswereld en van hieruit je levensplek durft in te nemen;
7. en tot slot ook nog ontdekt hoe op een gezonde manier om te gaan met de gevoelens en wensen van anderen, waar nodig grenzen kunt aangeven en er voor een ander kunt zijn.

Duur, plaats en kosten:

Het programma bestaat uit acht sessies van 1,5 uur gegeven in onze praktijk in Bussum, binnen een periode van 13 weken (3 maanden).
Prijs:  € 1.120

Geef je hier op om mee te doen aan ons programma Balans in je Mannelijke en Vrouwelijke Energie?

Klik hierna als je eerst meer wilt lezen over Mannelijke en Vrouwelijke Energie

Hou je van muziek, kijk dan hier om onze Spotify lijst Mannelijke en Vrouwelijke Energie te beluisteren

Ervaringen van cliënten

Peter:
“Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).”

Peter, manager commerciële werkkring (midden vijftig):
“Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….  Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt. Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan.
Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder