Mannelijke en Vrouwelijke energie in Balans


Programma ‘Balans in je Mannelijke en Vrouwelijke Energie’

Een uniek 8-delig individueel programma waarin je mannelijke en vrouwelijke energie in balans komt.

Doordat je:

1. eerst samen met ons stilstaat bij jouw huidige staat van mannelijke en vrouwelijke energie;
2. jouw blokkades en belemmeringen voor een gezonde balans in je mannelijke en vrouwelijke energie ervaart;
3. vervolgens deze blokkades doorbreekt en de belemmeringen in een ander perspectief plaatst waardoor je er van bevrijd wordt;
4. al je emoties leert kennen, aandurft en ze voortaan op een gezonde manier kunt voelen;
5. bovendien leert te vertrouwen op en leert te luisteren naar je gevoel;
6. waarde toekent aan jezelf en je eigen gevoelswereld en van hieruit je levensplek durft in te nemen;
7. en tot slot ook nog ontdekt hoe op een gezonde manier om te gaan met de gevoelens en wensen van anderen, waar nodig grenzen kunt aangeven en er voor een ander kunt zijn.

Duur, plaats en kosten:

Het programma bestaat uit acht sessies van 1,5 uur gegeven in onze praktijk in Bussum, binnen een periode van 13 weken (3 maanden).
Prijs:  € 1.120

Geef je hier op om mee te doen aan ons programma Balans in je Mannelijke en Vrouwelijke Energie?

Klik hierna als je eerst meer wilt lezen over Mannelijke en Vrouwelijke Energie

Hou je van muziek, kijk dan hier om onze Spotify lijst Mannelijke en Vrouwelijke Energie te beluisteren

Ervaringen van cliënten

Peter:
“Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).”

Anne:
“Met verwondering kijk ik terug op afgelopen woensdag. Ik voel me een stuk rustiger en er is (fysiek) een last van mijn schouders gevallen. Op een of andere manier is er ruimte gekomen in mijn lichaam en geest. In plaats van verzet acceptatie en daarmee meer ruimte voor positieve en zachte gevoelens. Was overigens niet moe; wel direct ontspanning in mijn schouders.
Ik heb het gevoel dat ik er weer even tegen kan. Mocht dit anders worden, dan weet ik jullie te vinden! “

Wie is Caroline Bun

Caroline BunHelder, eerlijk en warm Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven. Zij begeleidt jou als geen ander naar een gelukkiger bestaan. Opgegroeid in een gezin waarin het denken centraal stond en een academische studie vanzelfsprekend was, is Caroline haar eigen weg gegaan. Met als doel om mensen te helpen, studeerde ze rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot int… lees verder