Mannelijke en Vrouwelijke energie in Balans


Programma ‘Balans in je Mannelijke en Vrouwelijke Energie’

Een uniek 8-delig individueel programma waarin je mannelijke en vrouwelijke energie in balans komt.

Doordat je:

1. eerst samen met ons stilstaat bij jouw huidige staat van mannelijke en vrouwelijke energie;
2. jouw blokkades en belemmeringen voor een gezonde balans in je mannelijke en vrouwelijke energie ervaart;
3. vervolgens deze blokkades doorbreekt en de belemmeringen in een ander perspectief plaatst waardoor je er van bevrijd wordt;
4. al je emoties leert kennen, aandurft en ze voortaan op een gezonde manier kunt voelen;
5. bovendien leert te vertrouwen op en leert te luisteren naar je gevoel;
6. waarde toekent aan jezelf en je eigen gevoelswereld en van hieruit je levensplek durft in te nemen;
7. en tot slot ook nog ontdekt hoe op een gezonde manier om te gaan met de gevoelens en wensen van anderen, waar nodig grenzen kunt aangeven en er voor een ander kunt zijn.

Duur, plaats en kosten:

Het programma bestaat uit acht sessies van 1,5 uur gegeven in onze praktijk in Bussum, binnen een periode van 13 weken (3 maanden).
Prijs:  € 1.120

Geef je hier op om mee te doen aan ons programma Balans in je Mannelijke en Vrouwelijke Energie?

Klik hierna als je eerst meer wilt lezen over Mannelijke en Vrouwelijke Energie

Hou je van muziek, kijk dan hier om onze Spotify lijst Mannelijke en Vrouwelijke Energie te beluisteren

Ervaringen van cliënten

Mary – opleidingscoördinator:
“Door Caroline en Maurice ben ik weer teruggekomen bij mijn gevoel. Heel fijn om zo snel weer rust, vertrouwen en geluk te ervaren. Dank jullie wel lieve mensen.”

Sonja, coach:
“Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder. Dankjewel daarvoor.. Het was het geld zeker waard …”

Wie is Maurice Hirschhaut

Maurice Hirschhaut“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder