Wat is een energetische healing
Gelukkig zijn
Caroline Bun
Gelukkig zijn
08/15/2022
6 min
0

Wat is een energetische healing?

08/15/2022
6 min
0

Wat doet een energetische healing ofwel energetische therapie?

Een energetische healing maakt los en verzacht in je lichaam wat nodig is. De energie die door de helende handen wordt afgegeven zorgt daarvoor.

De emoties die je nog bij je draagt kunnen zich ophopen en dit kan spanningen en blokkades veroorzaken. De handen van Caroline zetten deze energie weer in beweging en helpen deze energie je lichaam te verlaten. Dit is waarom bij haar energetische healing los wordt gemaakt wat vast zit. Haar handen verzachten wat verhard is en halen energetisch weg, wat weg mag. Haar handen kunnen ook verzachten. Zowel emoties als pijn. 

Emotionele blokkades kunnen los komen. Je wordt geholpen emoties in veiligheid toe te staan, en op die manier zul je (oude) emoties verwerken. We gebruiken hierbij ook de door Maurice gemaakt muziek. Alles vindt plaats in een veilige sfeer.

Door de healing zullen spanningen en vermoeidheid verdwijnen. Zo word je bevrijd van wat zwaar voelt. Om deze reden noemen we het ook wel energetische therapie.

De essentie van de energetische healing

De essentie is dat de energetische healing jou helpt om meer of weer te voelen, te leven vanuit je hart en je gevoel. Zodoende is het gemakkelijker om dichtbij jezelf te blijven. Bovendien zul je je weer energieker voelen. Het helpt je eigenwaarde te vergroten en niet te vergeten om (weer) liefde voor jezelf te voelen.

Caroline’s behandelingen zijn ruimte- en rustgevend. Zo kom je weer tot jezelf. Een weldaad en iets om zélf te ervaren! 

Ervaringen Energetische Healing:

Hieronder lees je een aantal ervaringen van mensen die een energetische healing van Caroline Bun hebben ontvangen. En mocht je dit aanspreken, onderaan vind je een link om direct een afspraak voor een energetische healing met Caroline te maken. 

Meer bewust van alles om me heen

‘De Healing heeft best wat impact merk ik, toen ik na de sessie naar mijn auto liep merkte ik dat alles heel bewust en intens binnenkwam, van het aanraken van de deurkruk tot aan het witte nummer van een huis naast jullie. Het lijkt wel alsof ik alles meer beleef, voel en ervaar. Ik hoor, zie, voel, ruik anders dan ik daarvoor deed. Op mijn werk voel ik de afgelopen dagen beter wat mij energie kost en oplevert. Een mooie en bijzondere ervaring.’

Veel inzichten in mezelf

‘Zoveel inzichten gekregen ook in de sessies zonder woorden met alleen maar de handen van Caroline. Het is geweldig en dan zoveel dingen die een plek krijgen! Ik gun iedereen jullie in hun leven.’

Pijnverlichting

‘Sinds enkele maanden had ik meer last van knieklachten als gevolg van artrose en leek skiën deze winter een utopie te worden. Squad's en balansoefeningen waren lange tijd onmogelijk, want gaven veel nareactie. Toch ben ik uiteindelijk 2 weken op skivakantie gegaan.

Vooral dankzij een aantal fantastische healings van Caroline Bun van cbcoaching.nl, plus ondersteuning van afstand, ging het skiën beter en had ik de 2e week nog maar weinig last. Hoe het werkt, kan ik niet uitleggen. Dat het werkt, heb ik zelf kunnen ervaren. Het is het verschil geweest tussen een geslaagde skivakantie en geen skivakantie, of een skivakantie waarin ik 2 weken lang veel te beperkt was geweest.

De behandelingen bestonden uit de helende handen van Caroline, met aansluitende, helende muziek van Maurice Hirschhaut (zelf gemaakt), die ook aanwezig was en van afstand ondersteunde. Tijdens behandelingen voelde ik een soort fijne trilling en veel warmte. Meestal was de pijn dan niet direct minder, maar ik voelde wel dat er wat gebeurde. Het healingsproces werkte langer door. Meerdere dagen later merkte ik wel duidelijk effect. Langzaam kon ik oefeningen weer oppakken die voorheen niet lukten.

Op de belasting tijdens het skiën was mijn knie nog niet direct berekend. Ik deed het in de 1e week wel rustig aan. Dankzij aanvullende behandelingen op afstand werd de knie steeds beter en kon ik op een dag skiën zonder veel last te hebben. Het laatste gedeelte van mijn vakantie heb ik me nog nauwelijks hoeven inhouden en kon ik volle skidagen maken. Veel dank dus! Dankzij jullie heb ik mijn grootste hobby toch weer kunnen uitoefenen.’

Hersteld van chronische vermoeidheid

‘Sinds ik bij Caroline kom, nu een maand of vijf, is mijn leven enorm veranderd! Ik was al twaalf jaar chronisch vermoeid, een uitzichtloze situatie. Nu heb ik weer energie, ik kan mijn leven weer leven! Ik slaap de nachten door, terwijl ik voorheen heel onrustig sliep en vaak uren wakker lag. Ik pieker veel minder, waardoor ik ook veel meer ontspannen ben. Ik zorg beter voor mezelf en minder voor anderen. Ik had enkele angsten, daar heb ik nu geen last meer van, ik vergeet ze gewoon. En als klapper op de vuurpijl: ik ga een nieuwe HBO-studie beginnen! Echt óngelooflijk wat ik dankzij Caroline bereikt heb. Caroline, héél hartelijk bedankt!!’

Rust in lichaam en geest

‘Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt.

Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan. Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.’

Energie en optimisme

‘Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel’

Fitter en rust in hoofd

‘Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed.

Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was.

Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).’

Pijnklachten verdwenen

‘En weer een tevreden klant lieve Caroline! Wat was ik verbaasd, verrast en wat voelde ik mij goed na mijn energetische healingsessie bij jou. Een verbrijzelde schouder, iedere dag pijn en ongemak, jarenlang fysiotherapie en onlangs ook zeer pijnlijke dry needling behandelingen die allemaal niet zo heel veel doen en jij zorgde er met je liefdevolle krachtige healing voor dat de pijn niet zomaar wat minder was, nee deze was gewoon weg. Onbeschrijfelijk mooi…. Heel veel dank!’

Opgeslagen emoties en pijnen uit mijn lichaam

‘Tijdens de Energetische Healing met Caroline heb ik kunnen ervaren dat werkelijjk alles energie is. Opgeslagen emoties en pijnen in het lichaam kunnen door de trilling van de liefde weer losgemaakt worden en kunnen getransformeerd worden naar de juiste ware vorm, waardoor je je ware zelf weer kan hervinden.

Ik heb bij Caroline ondervonden dat haar eigen manier van werken overeen komt met mijn eigen manier van werken als Healer-begeleider, met de mensen die op de tafel komen. Het is een wonder wat mag worden besproken, dat gegeven wordt en ook telkens weer verrassend in zijn uitwerking. Ik ben zelf nogal kritisch geworden in de loop der jaren door wie ik aangeraakt word of van wie ik een healing ontvang, omdat ik niet altijd heb ondervonden dat de ander mij zag, maar zichzelf spiegelde in mij. Dat betekent voor mij wat anders dan de ander zien zoals hij of zij is en de overgave om de ander werkelijk te helpen op het punt dat hij of zij bij jou aankomt.

Bij Caroline kon ik ervaren dat ze mij op mijn niveau en heelheid kon aanraken, waardoor ik me echt gezien, gehoord en gevoeld voel en verder geholpen voel. Ik ben erg dankbaar voor de healingsoverdracht die heeft plaatsgevonden.’

Goed geslapen en meer energie

‘Het is een wonder van licht en liefde! Ik heb geslapen als een blok en dat heb ik in geen maanden meer gedaan!!! Ik voel me na 1 nacht meer uitgerust dan ik in maanden ben geweest en heb onmiddelijk weer meer energie! Dankbaar! Jouw healing heb ik zo duidelijk gevoeld en voelde zo fijn en zacht! Energiewerk is zo krachtig! Ik merk wel dat ik niet bij iedereen zo sterk reageer en voel, maar bij jou dus wel.’

Positieve impact

Kortom, de energetische healing met de helende handen van Caroline heeft een positieve impact die  moeilijk in woorden is te beschrijven. Iets om zelf te ervaren. Wil je dit ook? Maak een afspraak!

Caroline vertelt over de energetische healing: 


Reacties
Categorieën