Geniet van het leven
Levenswijsheden
Caroline Bun
Levenswijsheden
02/14/2021
1 min
0

Geniet van het leven!

02/14/2021
1 min
0

Gelukkig zijn

Geniet van het leven. Deze prachtige boodschap heeft Holly aan de wereld gegeven. 

Een jonge vrouw van 27 jaar weet dat ze zal sterven aan kanker en beseft als geen ander waar het leven om gaat. Het doel van het leven is om gelukkig te zijn. Gelukkig te zijn met wat er in jouw leven aanwezig is. Dat betekent dat je je richt op de mooie dingen, dat wat fijn is, dat waar je dankbaar voor kunt zijn. En als je daar je aandacht op richt is dat veel en veel meer dan je nu waarschijnlijk beseft.

De wijsheden die Holly schrijft zijn prachtig en wezenlijk. En voor jou is het van groot belang om te beseffen dat jij deze levenswijsheden ook in jou hebt. Waarom wachten totdat je er mee wordt geconfronteerd dat je leven op het punt staat om te eindigen. Holly wist het van te voren. Iedere dag sterven mensen plotsklaps. Een ongeluk, een hartfalen, een longembolie, een herseninfarct, een misdrijf. Niemand is zijn leven zeker.

Een rijk spiritueel leven

Holly gunt iedereen een rijk spiritueel leven. Zij schreef dit op terwijl zij open stond voor dit alles. Een rijkdom en dat heeft haar hopelijk vertrouwen gegeven. Vertrouwen in wat er haar te wachten stond.

Het mensenleven is eindig. En voor velen is dat ook het einde van alles. Anderen hebben er het volste vertrouwen in dat dit niet het einde is. Ik behoor tot de laatste groep. En mocht Holly er voor hebben gekozen om na haar dood een ongeborene te gaan begeleiden in zijn of haar leven, dan is dat baby’tje gezegend. Een jonge frisse vrouw met veel wijsheid en levenslust. En als jij hier niks mee hebt, dan zal het je vast niet koud laten dat een jonge vrouw als Holly iedereen heeft opgeroepen het beste uit het leven te halen.

Geniet, verander of accepteer en maak je eigen keuzes

Haar boodschap: geniet van je leven en alles wat de moeite waard is, zolang het kan. Til niet te zwaar aan waar je je aan ergert. Verander dat wat je wilt veranderen en accepteer de rest. Maak je eigen keuzes en trek je niks aan van wat anderen van je vinden.

Humor en relativering zijn menselijke kwaliteiten die veel te brengen hebben en het leven luchtiger en gemakkelijk maken. Dank je Holly, ik voel me gesterkt door je. Gesterkt in waar ik voor sta en wat ik aan anderen overbreng. Jouw leven is voltooid, respect!!


Reacties
Categorieën